MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MARE
Jest jeszcze
Jestem ciekawy, jak tam Mare wypadnie z tą panią:

Więc nawet jeśli ktoś miał tego fuksa i się wyrobił z zamówieniem biletu w tych 20-tu minutach, to jest jak dojechać.COFFIN pisze:sensowne połączenie pociągiem i nie trzeba wsiadać w wózek.

'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
COFFIN pisze:No i od kiedy Belgia to Skandynawia;)
to nidrosia jest w Belgii o.O ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Jakie 20 minut... Po biletach to było chyba w 20 sekund, w każdym razie wysłałam maila z zamówieniem dwie minuty po tym, jak się w necie objawiło info gdzie można zamawiać, i już było za późno - sold out :(COFFIN pisze: Więc nawet jeśli ktoś miał tego fuksa i się wyrobił z zamówieniem biletu w tych 20-tu minutach, to jest jak dojechać.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
a co to za łania?COFFIN pisze:Jest jeszcze
Więc nawet jeśli ktoś miał tego fuksa i się wyrobił z zamówieniem biletu w tych 20-tu minutach, to jest jak dojechać.COFFIN pisze:sensowne połączenie pociągiem i nie trzeba wsiadać w wózek.
Hello darkness, my old friend
- uglak
mroczna wiedzma:Tymothy pisze:a co to za łania?COFFIN pisze:Jest jeszcze
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- COFFIN
Skoro 'Nidrosian BM + Russian ambient' to może jakieś wstawki między kawałkami.
Generalnie wolniejszy, ale klimat zajebisty! A pod koniec robi się jeszcze ciekawiej;)Dalihrob pisze:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy utwor.
Wiadomo dlaczego? Bo w zasadzie wcześniej miałem wrażenie, że nieco nie pasuje do reszty tych później (chyba?) zrobionych.Dalihrob pisze:
Btw, na albumie nie bedzie Sort Messe. :-/ (info od perskusisty)
- tomder
- zaczyna szaleć
Nowy kawałek jak zwykle bdb. ale szkoda Sort Messe. Wałkowałem go wielokrotnie, mam nadzieje że gdzieś i kiedyś wyjdzie on w formacie cd/lp.Dalihrob pisze: Nowy utwor.
Btw, na albumie nie bedzie Sort Messe. :-/ (info od perskusisty)
- COFFIN
W Terratur jakieś wygrzebane kopie pierwszego bicia:
http://terraturpossessions.com/product/ ... death-mcd/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://terraturpossessions.com/product/ ... death-mcd/" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Obadamy, jak winyl tym razem:
http://www.ebay.pl/itm/Mare-Spheres-lik ... 20fc844e1a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.pl/itm/Mare-Spheres-lik ... 20fc844e1a" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
"It's recorded actually, even unmixed and unmastered it sounds excellent. Fingers crossed it will be out this year."
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.