Tylko że nie zdarza ich wysłać na premierę raczej. Więc już taki second press :))nagrobek pisze:dołożyli nowe warianty winyla jakby komuś było mało
TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOMB MOLD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nagrobek
- zahartowany metalizator
spokojnie. znając ich tempo ten „second press” może do niektórych dotrzeć szybciej niż first do innych;)
-
nicram pisze:+1Mol pisze:nuda jak na poprzedniej.
- Sybir
O, forumowa rada marud już zabrała stanowisko :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozob
Plyta roku. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
mnie się wydaje, że jestem jakiś nienormalny albo się zwyczajnie nie znam na DM, ale oni grają tak...nie chcę powiedzieć chujowo, ale -przeciętnie, że to aż niemożliwe, że się ktoś tym czymś podnieca ;) przepraszam ekspertówSybir pisze:O, forumowa rada marud już zabrała stanowisko :D
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
co wpis to jakieś smetne pierdolenie. idź się kurwa zabij bo i tak życia w tobie za groszHeretyk pisze:mnie się wydaje, że jestem jakiś nienormalny albo się zwyczajnie nie znam na DM, ale oni grają tak...nie chcę powiedzieć chujowo, ale -przeciętnie, że to aż niemożliwe, że się ktoś tym czymś podnieca ;) przepraszam ekspertówSybir pisze:O, forumowa rada marud już zabrała stanowisko :D
- Sybir
:Dozob pisze:Plyta roku. (:
To chyba bardziej kwestia "czucia" niż eksperckiego podejścia do muzyki. Przestrzegam jednak przed przedwczesnym ferowaniem wyroków.Heretyk pisze:mnie się wydaje, że jestem jakiś nienormalny albo się zwyczajnie nie znam na DM, ale oni grają tak...nie chcę powiedzieć chujowo, ale -przeciętnie, że to aż niemożliwe, że się ktoś tym czymś podnieca ;) przepraszam ekspertówSybir pisze:O, forumowa rada marud już zabrała stanowisko :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
No mędzi niesamowicie. Włazi mędzi i zaś włazi i mędzi. Taka forumowa opryszczka. Uciążliwa i wraca regularnie. Do tego gorol xdddWacław pisze:co wpis to jakieś smetne pierdolenie. idź się kurwa zabij bo i tak życia w tobie za groszHeretyk pisze:mnie się wydaje, że jestem jakiś nienormalny albo się zwyczajnie nie znam na DM, ale oni grają tak...nie chcę powiedzieć chujowo, ale -przeciętnie, że to aż niemożliwe, że się ktoś tym czymś podnieca ;) przepraszam ekspertówSybir pisze:O, forumowa rada marud już zabrała stanowisko :D
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
- Harlequin
Dobry kawałek. Zanosi się dobra płyta, ale póki co nie bierze mnie to tak jak "Manor...'
-
Wszystkie te nowe kawałki zdecydowanie lepsze i z większym potencjałem na długoterminowość niż cokolwiek co nagrali wcześniej. I w końcu nie słychać tego zasranego sludge, a słychać, że odrobili lekcje z klasyki.
- maciek z klanu
Najlepszy kawałek z udostepnionychGumiak pisze:[youtube][/youtube]
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
najlepszy nie ale cały czas poziom utrzymany :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ozob
Jaranko. Order zrobiony juz dawano temu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Udało się ustrzelić kolorowego placka?ozob pisze:Jaranko. Order zrobiony juz dawano temu.
- ozob
Ja tylko srebrne dyski kupuje. Kolorowe winyle poszly w mniej niz dzien.
- maciek z klanu
Wiem, polowałem :)ozob pisze:Ja tylko srebrne dyski kupuje. Kolorowe winyle poszly w mniej niz dzien.
- maciek z klanu
dostałem wczoraj info z 20buckspin, że winyl nowej wyslany :)
-
- rozkręca się
Te udostępnione kawałki narobiły mi smaku - czuję w kościach, że Tomb Mold rozda nadchodzącym płytem.