jakbyś nie zabawiał sie warkoczem koleżanki na lekcjach biologii to bys wiedział, że Sowy łączą sie w pary i tak spędzają okres rozrodczy, który zaczyna sie w lutym i trwa do maja ;)Sova pisze:[
czemu zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej?
KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Kriegsmaschine
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
doskonale o tym wiem ;)Adrian696 pisze: Sowy łączą sie w pary i tak spędzają okres rozrodczy
- Glene
- weteran forumowych bitew
Niezla ofensywa propagandowa;) Mam ptyanie, zadnych limitow na plyty Furii i Kriegsmachine nie ma?
- Adrian696
albo nie pij, albo naucz sie czytac ;)Glene pisze: Mam ptyanie, zadnych limitow na plyty Furii i Kriegsmachine nie ma?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jakieś istotne zmiany w stosunku do bicia z Blutreinheit?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Glene
Panie zmachany jestem, umysl mi jescze nie pracuje dobrze, ale fakt moglem uwazaniej sie wczytac.Adrian696 pisze:albo nie pij, albo naucz sie czytac ;)Glene pisze: Mam ptyanie, zadnych limitow na plyty Furii i Kriegsmachine nie ma?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
w grafice. będzie bardziej minimalistycznie ale solidnie.Morph pisze:Jakieś istotne zmiany w stosunku do bicia z Blutreinheit?
- Castor
Pisze, że są, 999 na Kriegsmaschine i po 600 na Furię.Glene pisze:Niezla ofensywa propagandowa;) Mam ptyanie, zadnych limitow na plyty Furii i Kriegsmachine nie ma?
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Only_True_Believers
KSM będzie dostępne w Pagan ? bo właśnie miałem u nich składać zamówienie, to moge kilka dni poczekać..
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Góral
- w mackach Zła
Tyle tych reedycji. Może ktoś się w końcu zabierze za The Purificating Flame Of Annihilation.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Only_True_Believers
Tak sie zastanawiam, ile sztuk tego debiutu zostało wyprodukowane w 2005r. przecież ten wydawca od razu po wydaniu zwiną interes, a płyt nie dość ,ze dużo to ciągle tanio.. ale dla mnie to dobrze bo moj egzemplarz zamókł na oknie i znowu zmuszony jestem kupic :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Maria Konopnicka
dziwna sprawa - bo w pewnym momencie tych płyt nie było i ceny zaczynały iść w górę. Teraz znów jest wysyp i jest ich mnóstwo
-
Ritual
- zaczyna szaleć
O, to to. Reedycja Szron jak najbardziej wskazana.Może ktoś się w końcu zabierze za The Purificating Flame Of Annihilation.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
piszesz o ATV czy o ASOD ? gdzie ten wysyp? ;)IRONMIL pisze:dziwna sprawa - bo w pewnym momencie tych płyt nie było i ceny zaczynały iść w górę. Teraz znów jest wysyp i jest ich mnóstwo
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za duże nakłady dałeś... to pewnie o ten "wysyp" chodzi... byłoby bardziej kultowo jakby były limitowane do 200 egz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Maria Konopnicka
Cycate sekretarki ma w oddziale na Amerykę Północną, w Europie ma szczupłe z małymi cycami i długimi nogami. :)Castor pisze:Miałem na myśli cały Malignant Voices, przecież kogoś tam chyba zatrudniasz? np. jakąś cycatą sekretarkę? ;)
Piszę o ASOD, które wydał Kruszyna - miałem wrażenie, że w pewnym momencie ich już nie było i schodziły na Allegro w przedziale 40-55 zł. Teraz znów widzę w różnych distrach, na Allegro i cena jest mniejsza (25-30 zł).Sova pisze:Piszesz o ATV czy o ASOD ? gdzie ten wysyp? ;)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
cały czas chyba były. Ja je mam u siebie odkąd Kruszyna stwierdził że jarboe zjada transylvanian hunger na śniadanie.
-
Mdłości
- rozkręca się
CD 3000 kopii. O ile mi wiadomo, u Sovy jest końcówka nakładu.Nif pisze:Tak się zastanawiam, ile sztuk tego debiutu zostało wyprodukowane w 2005r.