ANTIGAMA "Zeroland"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTIGAMA
Super, fajna wiadomość. Ciekawe co tym razem zapodają, mam nadzieję graniczącą z pewnością, że materiał wysadzi mnie z butów.
-
Dzięki SMG dostałem takiego newsa:
"Warszawski ekstremalny grindcore’owo-eksperymentalny zespół ANTIGAMA ujawnia więcej szczegołów dotyczących najnowszej płyty zatytułowanej „The Insolent”.
Materiał został nagrany i zmiksowany w styczniu i lutym 2015 roku w warszawskim JNS Studio przez Pawła Grabowskiego i Antigamę. Za mastering odpowiedzialny jest ponownie Scott Hull (Pig Destroyer, Agoraphobic Nosebleed) i jego Visceral Sound Studio.
Na album składa się 10 premierowych utworów nieszablonowego, forward-thinking grindcore/metalu. Tytuły niektórych utworów to: “Reward or Punishment”, “Foul Play”, “Out Beyond”, “The Land of Monotony”. W nagranich wziął udział gość specjalny, legenda polskiej muzyki elektronicznej – Władysław “Gudonis” Komendarek.
“The Insolent” będzie wydany w czterech różnych formatach: CD, LP, kaseta magnetofonowa oraz digital download. Premiera wyznaczona została na 7 maja 2015 roku w barwach Selfmadegod Records.
Pierwszy utwór z płyty udostępniony zostanie do odsłuchu już wkrótce."
"Warszawski ekstremalny grindcore’owo-eksperymentalny zespół ANTIGAMA ujawnia więcej szczegołów dotyczących najnowszej płyty zatytułowanej „The Insolent”.
Materiał został nagrany i zmiksowany w styczniu i lutym 2015 roku w warszawskim JNS Studio przez Pawła Grabowskiego i Antigamę. Za mastering odpowiedzialny jest ponownie Scott Hull (Pig Destroyer, Agoraphobic Nosebleed) i jego Visceral Sound Studio.
Na album składa się 10 premierowych utworów nieszablonowego, forward-thinking grindcore/metalu. Tytuły niektórych utworów to: “Reward or Punishment”, “Foul Play”, “Out Beyond”, “The Land of Monotony”. W nagranich wziął udział gość specjalny, legenda polskiej muzyki elektronicznej – Władysław “Gudonis” Komendarek.
“The Insolent” będzie wydany w czterech różnych formatach: CD, LP, kaseta magnetofonowa oraz digital download. Premiera wyznaczona została na 7 maja 2015 roku w barwach Selfmadegod Records.
Pierwszy utwór z płyty udostępniony zostanie do odsłuchu już wkrótce."
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Nasum pisze:Super, fajna wiadomość. Ciekawe co tym razem zapodają, mam nadzieję graniczącą z pewnością, że materiał wysadzi mnie z butów.
-
Zastanawia mnie nieco formułka "forward-thinking grindcore/metal", bo takie okreslenie granej przez siebie muzyki daje duże pole do interpretacji;-) nie mogli, skoro chcieli się juz bawić w coś takiego, sklecić definicji typu: zeschizowany i mocno pojebany hałas grindcore metal? ;-)
A tak powaznie, to ciekaw jestem, czy wraz z ukazaniem się nowej płyty pojawią się też jakieś splity?
A tak powaznie, to ciekaw jestem, czy wraz z ukazaniem się nowej płyty pojawią się też jakieś splity?
-
- weteran forumowych bitew
Splity splitami, trasa by się przydała!
Mam mokro.
Mam mokro.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Byłeś na ich ostatnim koncercie w Grafitti? Równo zamietli.kenediusze pisze:Splity splitami, trasa by się przydała!
Mam mokro.
-
Splity, płyta i trasa. To byłoby optymalne rozwiązanie.
-
Byłem, rozerwało mnie na szczempyramonoth pisze:Byłeś na ich ostatnim koncercie w Grafitti? Równo zamietli.kenediusze pisze:Splity splitami, trasa by się przydała!
Mam mokro.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- w mackach Zła
Mnie również, tamten koncert to była mega petarda.kenediusze pisze:Byłem, rozerwało mnie na szczempyramonoth pisze:Byłeś na ich ostatnim koncercie w Grafitti? Równo zamietli.kenediusze pisze:Splity splitami, trasa by się przydała!
Mam mokro.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Szkoda tylko, że pod sceną rozbijałem się tylko z kilkoma dosłownie tancerzami. Bardzo biednie było.
- megawat
Macie już mokro wariaty?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Tak.
Fajny dźwięk, jest mięso i elegancko wszystko ładnie słychać, co przy tej gęstości i pokręceniu jest raczej pożądane.
Fajny dźwięk, jest mięso i elegancko wszystko ładnie słychać, co przy tej gęstości i pokręceniu jest raczej pożądane.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Dobre. Czekam na całość, ten kawałek już pokazuje że to będzie bardzo pokręcony materiał.
-
Bardzo dobry utwór. Brakowało mi trochę wytchnienia w ich muzyce. Jest przestrzeń, a nie jednostajna sieczka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A ja tradycyjnie czekam na całość, wytrzymam jakoś.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Zajebista okładka. Z jakiegoś powodu naprawdę robi wrażenie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
No, znacznie lepsza od poprzedniej.
Bardzo dobrze się to wszystko zapowiada, czekam mocno. Nowy kawałek jest bdb, rzeczywiście jest więcej przestrzeni i schizu niż na Meteor, bez straty na poziomie napierdolu, co jest dobrą kombinacją.
Bardzo dobrze się to wszystko zapowiada, czekam mocno. Nowy kawałek jest bdb, rzeczywiście jest więcej przestrzeni i schizu niż na Meteor, bez straty na poziomie napierdolu, co jest dobrą kombinacją.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Okurde, nie zauważyłem, że nowy kawalek jest :D
Świetny. Tak, to jest właśnie Antigama. Podjarałem się i paradoksalnie jestem dzięki temu spokojny, co bynajmniej nie znaczy, że nie byłem... no właśnie. Czy już mówiłem, że to jest właśnie Antigama? Ano.
Świetny. Tak, to jest właśnie Antigama. Podjarałem się i paradoksalnie jestem dzięki temu spokojny, co bynajmniej nie znaczy, że nie byłem... no właśnie. Czy już mówiłem, że to jest właśnie Antigama? Ano.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
+1kenediusze pisze:No, znacznie lepsza od poprzedniej.
Grrrówno!