DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
do tematu - przesłuchałem, teraz znam i kurwa uwielbiam - zdecydowanie w pierwszej piątce metalowych płyt tego roku wg zestawienia [u]mojego[/u] ( podkreślam - [u]mojego[/u] ) [/quote]
i tego właśnei nie rozumiem. ta płyta to w 70% rip-off Venom - jest bardziej w stylu Venom, niż nowy Venom... a ty ponoć Venom nie trawisz... [/quote]
tak po prostu mam i nic na to nie poradzę, coś mi podchodzi albo nie, nie staram sie tego analizować, a czasem wkurwiaja mnie teksty typu - "...to coś dla ciebie, ty lubisz X to najnowszy Y musi ci się spodobać", po czym okazuje się, że ni chuja
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
do tematu - przesłuchałem, teraz znam i kurwa uwielbiam - zdecydowanie w pierwszej piątce metalowych płyt tego roku wg zestawienia [u]mojego[/u] ( podkreślam - [u]mojego[/u] ) [/quote]
i tego właśnei nie rozumiem. ta płyta to w 70% rip-off Venom - jest bardziej w stylu Venom, niż nowy Venom... a ty ponoć Venom nie trawisz... [/quote]
tak po prostu mam i nic na to nie poradzę, coś mi podchodzi albo nie, nie staram sie tego analizować, a czasem wkurwiaja mnie teksty typu - "...to coś dla ciebie, ty lubisz X to najnowszy Y musi ci się spodobać", po czym okazuje się, że ni chuja
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
jednak powoli przekonuje sie do tej płyty...niektóre momenty nawet przypominaja mi stare dobre czasy tego zespołu, chyba ta płyta jest lepsza od sardonic wrath, a jezeli jest lepsza to znaczy ,ze jest [b]najlepsza od czasów transylvanian[/b][/quote]
aha! a nie mowilem? ;]
jednak powoli przekonuje sie do tej płyty...niektóre momenty nawet przypominaja mi stare dobre czasy tego zespołu, chyba ta płyta jest lepsza od sardonic wrath, a jezeli jest lepsza to znaczy ,ze jest [b]najlepsza od czasów transylvanian[/b][/quote]
aha! a nie mowilem? ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
wg. mnie Sardonic wrath jest o piekło lepszy od tych punkowych przytupów z ostatniej płyty..tamta płyta miała swój charakter, atmosfere, a ostatniej sie słucha i nic z tego nie wynika..ot,tak bez jakiś większych emocji..mam nadzieje ze nowy album będzie mial jednak pazura i nie dostaniemy jakiegoś pierdolonego brudnego rocka w stylu Motorhead..
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
aha! a nie mowilem? ;] [/quote]
często trzeba dojrzec w swych osądach
aha! a nie mowilem? ;] [/quote]
często trzeba dojrzec w swych osądach
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- zekke
- weteran forumowych bitew
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt: