BRUTALITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BRUTALITY
Nie robie sobie jaj z tym, ze obu nie słyszałem, tak jak nie robie sobie jaj z tego, że nie podoba mi sie muzyka Gorefest - od wokalu, przez melodie, po same kompozycje.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jesli nie robisz sobie jaj to proponuje sprawdzic obydwie. jedna z lepszych reaktywacji.[/quote]Mol pisze:
edit: w sumie to nie słyszałem żadnej poreaktywacyjnej płyty Gorefest :)
Mogę jedynie przyklasnąć takiej inicjatywie, chociaż podejrzewam że nie przekonasz się - chociażby z przekory ;-)
- Harlequin
A przesłucham na przekór Wam :D W zasadzie do muzyki się nie uprzedzam, bo nie znam zawartosci tych płyt, może jak przygłuchnę na jelenią manierę De Koijera to i nawet się polubie z tymi poreaktywacyjnymi płytami.
-
W przypadku tego zespołu debiut jest dziełem skończonym Dwie następne dupy nie urywają aczkolwiek słucha się przyjemnie. Acha od jednego z forumowiczów wylicytowałem debiut:)
Gniewko chciałem podziękować za przesyłkę , bo mi dziewczyny z biura dzwoniły , że paka dotarła z płytami:)
Gniewko chciałem podziękować za przesyłkę , bo mi dziewczyny z biura dzwoniły , że paka dotarła z płytami:)
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
- Harlequin
Doskonale :)tomaszm pisze:W przypadku tego zespołu debiut jest dziełem skończonym Dwie następne dupy nie urywają aczkolwiek słucha się przyjemnie. Acha od jednego z forumowiczów wylicytowałem debiut:)
-
Piosenki:
1. Sea of Ignorance 04:38
2. 48 to 52 06:15
3. Fatal Cure 03:00
4. Tribute 03:44
5. Perpetual Resolution 03:57
6. Barbarically Beheaded 03:36
7. Shores in Flames 11:14
8. End of Days 03:17
Bardzo jestem ciekaw jak wykonali cover BATHORY.
1. Sea of Ignorance 04:38
2. 48 to 52 06:15
3. Fatal Cure 03:00
4. Tribute 03:44
5. Perpetual Resolution 03:57
6. Barbarically Beheaded 03:36
7. Shores in Flames 11:14
8. End of Days 03:17
Bardzo jestem ciekaw jak wykonali cover BATHORY.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kawałek bardzo dobry. 100 % Brutality w Brutality hehe. A tym coverem, to mnie zaskoczyli. Nie dość, ze wyborem kawałka, to jeszcze wychodzi, że zajmie on ponad jedną czwartą płyty ;)
- Mental
- weteran forumowych bitew
no kurwa, fantastyczny ten nowy kawałek. majtusie mokrusie. ciekawym też tego coveru batlord, bo bardzo lubię ten kawałek.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- angelique
- rozkręca się
Ja jakoś mam słabość jeszcze do ostatniego Morgoth, ale to tak na marginesie.Deathhammer66 pisze:+1, "Rise to Ruin" stawiam tuż za genialnym "False". Dodajmy jeszcze Asphyx, Gorguts i Autopsy ;)Mol pisze:Gorefest?
"Sea of Ignorance" bardzo zacny, od razu słychać kto gra, a dla mnie to zawsze był wyznacznik klasy (albo jej braku) zespołu. A co do produkcji, rok '93 se ne vrati, niestety... też ubolewam.
Czekam z niecierpliwością na cały album, no i cover budzi dodatkową ciekawość.
Jak można znosić myśl, że dąży się do zła....
- Godplayer
- w mackach Zła
Jakby co, to nowa płyta leży w SMG ...
- Harlequin
A u ruskich w wypożyczalniach
-
Słuchać i recenzować, a niektórzy kupować!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mental
jebać ruskich, biere w ciemno.
You may raise your chalice of nothing
- pogodancer
Jest przewidziane jakieś normalne wydanie czy tylko to digi?Godplayer pisze:Jakby co, to nowa płyta leży w SMG ...
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Całkiem dobra płyta na pierwszy rzut ucha. Ten cover Bathory średnio mi pasuje do kontekstu całości, mimo, że nawet nieźle wykonany. Za mało pierdolnięcia w bębnach, jakieś takie bez mocy to zupełnie. Fajne solówki. To tyle po pierwszym odsłuchu.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Ha a ja dumam co nareszcie fajnie zrobione bębny. Bez plastikowego dojebu. A ha i nada głośno zapodać.
-
Ktoś tu twierdził, że inna wersja czyli amerykańska to ecopack, więc ja wolę to:pogodancer pisze:Jest przewidziane jakieś normalne wydanie czy tylko to digi?Godplayer pisze:Jakby co, to nowa płyta leży w SMG ...

- Godplayer
- w mackach Zła
Nie mam najmniejszego pojęciapogodancer pisze:Jest przewidziane jakieś normalne wydanie czy tylko to digi?Godplayer pisze:Jakby co, to nowa płyta leży w SMG ...
-
Klienci zareagowali prawidłowo. CD Brutality na pierwszym miejscu najlepiej sprzedających się artykułów SMG:
http://selfmadegod.com/pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nie ma się za co czepić nowej płyty. Nawet cover Bathory daje radę, a solówki to już mistrzostwo. Kiedy ostatnio na deathmetalowym albumie były takie sola?