priw peterol@poczta.onet.planiola pisze:kolega chcesz tą ep?po kosztach wyslę
DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DEAD CONGREGATION
-
- zaczyna szaleć
Propozycja chyba nie skierowana do mnie, ale poproszę również- maile poszedł.aniola pisze:priw peterol@poczta.onet.planiola pisze:kolega chcesz tą ep?po kosztach wyslę
-
Nie dostałes maila?gorguts pisze:Propozycja chyba nie skierowana do mnie, ale poproszę również- maile poszedł.aniola pisze:priw peterol@poczta.onet.planiola pisze:kolega chcesz tą ep?po kosztach wyslę
-
Dziwne? epeczka wali po uszach,a temat umarł?płyta zniszczy podejrzewam myślenie o death metalu!Ktoś zacznie temat zbierania diengów na Lp piszę się pierwszy!!!!!!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Jestem chętny na CD.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
że tak kolegę zapytam czym?ja jestem tylko tym że ep na cd 14 min:) na placku bym nie zwrócił uwagiAscetic pisze:jestem rozczarowany tym materiałem
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czujesz, albo nie czujesz. ja nie czuję. emocji.aniola pisze:że tak kolegę zapytam czym?ja jestem tylko tym że ep na cd 14 min:) na placku bym nie zwrócił uwagiAscetic pisze:jestem rozczarowany tym materiałem
a tak na części pierwsze:
od 2giego zacznę. norma. wysoka.
jedynka. za luźno. za dużo zwolnień. brak "proporcji". właściwie jedno zwolnienie. pierwsze wrażenie było takie, że szukają nowej ścieżki. a mają już jedną dobrze wydeptaną. w kategorii doom, doom-death, death-doom są już miejsca zajęte. ps. bardzo lubię te "zło-wieszcze" 82 (powiedzmy) sekundy pierwszego utworu. aż się chce poczuć podmuch. a tu wicherek ...
traktuję tą ep'kę jako "eksperyment". tak się pocieszam. analogicznie jak z tegorocznym Grave Miasma.
przełamanie 1 i 2, potężne. zajebisty brejk.
było naście razy w odtwarzaczu. powoli się oswajam. gdzieś ten pierwszy efekt idzie na bok.
za pierwszym była konstatacja, o nie, wypierdalać z takim graniem.
teraz jakby mi przechodzi.
Poro
- Deathhammer66
- w mackach Zła
A dla mnie mogą więcej grać takich numerów jak pierwszy. Atmosfera pierwsza klasa. Ta epka mimo że nie tak doskonała jak "Promulgation..." udowadnia, kto rozdaje karty w obecnym dm na oldschoolową modłę.
-
a właśnie tu jest coś pogrzebane TO JEST KRÓTKIE jakoś w płytach jest to bardziej zwarteAscetic pisze:czujesz, albo nie czujesz. ja nie czuję. emocji.aniola pisze:że tak kolegę zapytam czym?ja jestem tylko tym że ep na cd 14 min:) na placku bym nie zwrócił uwagiAscetic pisze:jestem rozczarowany tym materiałem
a tak na części pierwsze:
od 2giego zacznę. norma. wysoka.
jedynka. za luźno. za dużo zwolnień. brak "proporcji". właściwie jedno zwolnienie. pierwsze wrażenie było takie, że szukają nowej ścieżki. a mają już jedną dobrze wydeptaną. w kategorii doom, doom-death, death-doom są już miejsca zajęte. ps. bardzo lubię te "zło-wieszcze" 82 (powiedzmy) sekundy pierwszego utworu. aż się chce poczuć podmuch. a tu wicherek ...
traktuję tą ep'kę jako "eksperyment". tak się pocieszam. analogicznie jak z tegorocznym Grave Miasma.
przełamanie 1 i 2, potężne. zajebisty brejk.
było naście razy w odtwarzaczu. powoli się oswajam. gdzieś ten pierwszy efekt idzie na bok.
za pierwszym była konstatacja, o nie, wypierdalać z takim graniem.
teraz jakby mi przechodzi.
-
w pełni się zgadzam.Deathhammer66 pisze:A dla mnie mogą więcej grać takich numerów jak pierwszy. Atmosfera pierwsza klasa. Ta epka mimo że nie tak doskonała jak "Promulgation..." udowadnia, kto rozdaje karty w obecnym dm na oldschoolową modłę.
-
- zaczyna szaleć
i ja również - obiema "temi rencami" mogę się podpisać :)aniola pisze:w pełni się zgadzam.Deathhammer66 pisze:A dla mnie mogą więcej grać takich numerów jak pierwszy. Atmosfera pierwsza klasa. Ta epka mimo że nie tak doskonała jak "Promulgation..." udowadnia, kto rozdaje karty w obecnym dm na oldschoolową modłę.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
https://deadcongregation.bandcamp.com/a ... archangels
Reedka 'graves..." do kupienia. Digisrak, Martyrdoom Prods.
Reedka 'graves..." do kupienia. Digisrak, Martyrdoom Prods.
-
Kupiłbym ale digisraka sobie daruje popoluje dalej na 1 wyd
- Plastek
- Kontakt:
Mogę ci opierdolić 1 wyd. Cena 900 zł plus wysyłka. W razie czego pm.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Daj spokój ta płyta nie jest warta nawet połowę tegoPlastek pisze:Mogę ci opierdolić 1 wyd. Cena 900 zł plus wysyłka. W razie czego pm.
- Plastek
- Kontakt:
Szczerze mówiąc mam już pmkę z ofertą. Dobrze, że mam jeszcze jedną sztukę; poczekam kilka lat i puszczę za dwa razy tyle.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Tak zrób ;) ja poczekam aż wyjdzie reedka w jewelu.
-
- rasowy masterfulowicz
- Plastek
- Kontakt:
Jeszcze drożej, ja dałem okazyjną cenę.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!