OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Re: OBLITERATION (NOR)
No to jest właśnie promówka od kolegi. Akurat marker na kodzie kreskowym nie przeszkadza mi aż tak bardzo, więc i tak chyba wezmę, bo nówka kosztowała w okolicach 50, taniej nie wyrwę raczej :) A z tego co wstępnie przesłuchiwałem to całkiem miłe łojenie chłopaki reprezentują.
-
- weteran forumowych bitew

AUTOPSY with Sindre Solem of OBLITERATION in Oslo Norway for Inferno Fest April 2012
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Bierz i sie nie zastanawiaj :)) mega plyta. do tego kup zmywacz do paznokci + płatek i wytrzesz to i nikt nie skuma:)GrzesiekP pisze:No to jest właśnie promówka od kolegi. Akurat marker na kodzie kreskowym nie przeszkadza mi aż tak bardzo, więc i tak chyba wezmę, bo nówka kosztowała w okolicach 50, taniej nie wyrwę raczej :) A z tego co wstępnie przesłuchiwałem to całkiem miłe łojenie chłopaki reprezentują.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Zmywacz to akurat zły pomysł.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Trzeba uzywac bardzo ostroznie, bo przy dluzszym "tarciu" wyciera troche kod. Ja polecam bardzo mala ilosc zmywacza i przykladanie tylko w miejscu mazaka końcówką płatka higienicznego albo jeszcze lepiej patyczkiem do uszu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"On friday, Obliteration will do one of two exclusive shows before our next album will be unleashed! First Death doomed the age on friday 7th, then Til Dovre Faller festival saturday 29th of September. Hail Death."
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Obliteration [Official]: it's not finished, but these are the last shows we do before the release. It's not recorded yet, but it will be sometime this year and released next year, off course on vinyl.
Kurwancka, przyznam, że trochę mi się ręce zatrzęsły po przeczytaniu powyższego posta - mniejsza z tym, że przyjdzie jeszcze poczekać (są przecież inne rzeczy na liście), ale imo trochę słabo, że nie zamierzają (?) równolegle z winylem wypuścić cedeka.
Kurwancka, przyznam, że trochę mi się ręce zatrzęsły po przeczytaniu powyższego posta - mniejsza z tym, że przyjdzie jeszcze poczekać (są przecież inne rzeczy na liście), ale imo trochę słabo, że nie zamierzają (?) równolegle z winylem wypuścić cedeka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Robi się dobrze: "Obliteration is currently working on their follow up to the brilliant Nekropsalms, Black Death Horizon will be released later in the year"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kurwancka, przyznam, że trochę mi się ręce zatrzęsły po przeczytaniu powyższego posta - mniejsza z tym, że przyjdzie jeszcze poczekać (są przecież inne rzeczy na liście), ale imo trochę słabo, że nie zamierzają (?) równolegle z winylem wypuścić cedeka.[/quote]
Spoko oko na CD wcześniej czy później też też bedzie, tak samo było z Execration.
Spoko oko na CD wcześniej czy później też też bedzie, tak samo było z Execration.
- Sybir
Pewnie tak, poza tym na razie czekam na reedycję debiutanckiego długograja.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Sybir nie brałeś od Karola?
- Sybir
Cholera, pomyliło mi się z Diskord :D Jeśli chodzi o Perpetual Decay i Necropsalms, to mam obydwie na moim ołtarzyku (z tendencją do progresji w kierunku ołtarza ;)) pod postacią srebrnych dysków. Osłuchane przyzwoicie (jedynka) i dobrze (dwójka). Oczywiście, w okolicach premiery trzeciego długograja, odświeżę sobie obydwie wcześniejsze.
A ten split z Diskord, Execration i czymśtam jeszcze to dobra rzecz? Warto się za tym rozejrzeć?
A ten split z Diskord, Execration i czymśtam jeszcze to dobra rzecz? Warto się za tym rozejrzeć?
- Lykantrop
No kurwa, koniecznie. Jeden z lepszych splitów, który słyszałem od nie pamiętam kiedy.Sybir pisze:Cholera, pomyliło mi się z Diskord :D Jeśli chodzi o Perpetual Decay i Necropsalms, to mam obydwie na moim ołtarzyku (z tendencją do progresji w kierunku ołtarza ;)) pod postacią srebrnych dysków. Osłuchane przyzwoicie (jedynka) i dobrze (dwójka). Oczywiście, w okolicach premiery trzeciego długograja, odświeżę sobie obydwie wcześniejsze.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
OK, kto chce mi to opylić za jakiś tam hajs? Mogę nawet przepłacić :D
- Lykantrop
A hulało to po allegro u sw-69 za 28 zł i nikt nie brał. Może poślij do niego maila.
- Sybir
I nie ma już sw69 omawianego splitu. Ponawiam zatem moje pytanie.
-
"OBLITERATION have signed with RELAPSE records in the States. They will release Our upcoming album on cd, digital and of course VINYL this fall."
-

>>Obliteration will release "Goat Skull Crown" on August 29th! This 7inch is part of the Indie Recordings collector Item 7inch series and is strictly limited to 500 copies! "Goat Skull Crown" comes off Obliterations brand new Album that will be released later this year!
Side A features the Song "Goat Skull Crown". It was recorded and mixed in March 2013 by Carl Christian Holm, Arild Myren Torp & Obliteration at KickArse studios, Kolbotn Norway. Side B contains "Devil Pig", originaly recorded & preformed by VON on their Satanic Blood demo in 1992 and "Reincarnation" which was originaly recorded and preformed by Necrophagia on their "Season of the Dead" album on New Renaissance Records February 1987. Both tracks were recorded and mixed by Arild Myren Torp & Obliteration july 2013 at KickArse studios, Kolbotn Norway.<<
-

"Black Death Horizon" - 4 listopada 2013 r.