Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Niech ktoś mi powie, że to są jaja. Że to nie jest Kat, tylko cover wykonany przez zespół "Babsztyl" wspierany przez orkiestrę symfoniczną...
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ktos słuchał tego cd Kat - RARITIES ?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To nie może być KAT, bo jak wiadomo KAT jest przy ROMANIE. To żałosny cover band nie mniej żałosnego Piotrusia L.Antychróst pisze:
Niech ktoś mi powie, że to są jaja. Że to nie jest Kat, tylko cover wykonany przez zespół "Babsztyl" wspierany przez orkiestrę symfoniczną...
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Szymon Wydra coveruje Kata, ale jaja.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig
Wcale nie gorsze od niektórych 'pereł' z trybutu dla Pagan Records.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!

siedzę & myślę
edit:
ależ zabawnie się Luczyk miota w komentarzach do tego kawałka:-)
- Bloodcult
+1hcpig pisze:Wcale nie gorsze od niektórych 'pereł' z trybutu dla Pagan Records.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Luczykowi wydaje sie, ze jak mocno scisnie, to jeszcze wiecej pieniendzow wycisnie z tych piosenek, no nie ma bata, juz nie wycisnie
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Pestilential Mists
- rozkręca się
Szybki przegląd KAT - Rarities dla tych, którzy się jeszcze zastanawiają czy warto:
- nicram
Kupiłem sobie Rarities i powiem, że to całkiem przyjemna kompilacja. Początkowy okres twórczości Kata to było raczej rockowo-bluesowe brzdąkania niż metal. Nie mówiąc o całkiem niesatanistycznych tekstach. :-) Wyrokiem sądu bożego i Zemsta to bardzo dobre numery. Szkoda, że nie znalazły się na jedynce. Fajna, ciepła analogowa produkcja sprzed stu lat. Jak płytka leciała to moja laska zapytała czy słucham Budki Suflera...:-D. Ogólnie fajny materiał :-).
- Castor
- weteran forumowych bitew
"Wyrokiem sądu bożego" faktycznie nie ma na "jedynce", ale "Zemsta" jest, tylko jako "Czas Zemsty". Taki szczegół ;) Poza tym oceniam ten materiał podobnie jak Ty Nicram. Z każdym kolejnym przesłuchaniem, płyta zyskuje na wartości. Wg mnie jest to pozycja obowiązkowa dla każdego prawdziwego fana zespołu KAT.

- zawlekacz
- w mackach Zła
- Sova
- rasowy masterfulowicz
rarities oczywiście sobie kupie. kat akustycznie oczywiscie sobie nie kupie.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
to som tacy? slyszalem ze bycie fanem Kata jest passe ;)Castor pisze:"Wg mnie jest to pozycja obowiązkowa dla każdego prawdziwego fana zespołu KAT.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pierdolenie. ja jestem mega fanem Kat. 2 pierwsze płyty to numer 1 i 2 polskiego metalu ever. póżniej jest problem co dalej, bo jest sporo tego.
-
- postuje jak opętany!
Otóż to, Kat passe może i jest wśród młodzieży ale spokojnie, dorosną i zrozumieją swój błąd.... Im starszy jestem tym ZNACZNIE bardziej doceniam, nie ma miesiąca żeby 666 nie leciało ;)
- nicram
Castorze znam piosenki KATA na pamięć. Chcesz mi wmówić, że Zemsta: ma jakiś związek z Czasem Zemsty? :-)))))))))))) Castor please....Castor pisze:"Wyrokiem sądu bożego" faktycznie nie ma na "jedynce", ale "Zemsta" jest, tylko jako "Czas Zemsty". Taki szczegół ;)
+1 Dodałbym jeszcze Bastarda do tego zestawu. Zresztą KAT to najlepszy polski zespół metalowy i w ogóle nie ma nad czym debatować. Oczywiście KAT z Romanem, bo Luczyk niech wypierdala na drzewo z tym swoim tworem katopodobnym.Sova pisze:pierdolenie. ja jestem mega fanem Kat. 2 pierwsze płyty to numer 1 i 2 polskiego metalu ever. póżniej jest problem co dalej, bo jest sporo tego.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Toś dopierdolił...Castor pisze:... ale "Zemsta" jest, tylko jako "Czas Zemsty".
- vicek
- zahartowany metalizator
+1Sova pisze:pierdolenie. ja jestem mega fanem Kat. 2 pierwsze płyty to numer 1 i 2 polskiego metalu ever. póżniej jest problem co dalej, bo jest sporo tego.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
nicram pisze:Zresztą KAT to najlepszy polski zespół metalowy i w ogóle nie ma nad czym debatować. Oczywiście KAT z Romanem, bo Luczyk niech wypierdala na drzewo z tym swoim tworem katopodobnym.
czy najlepszy, to kwestia wzgledna. natomiast nad wplywem jaki ten zespol mial na scene faktycznie nie ma co debatowac.
luczyka bym nawet katopodobnym nie nazwal. koles siano chcial zbic na nazwie. tylko mu sie troszku nie udalo hihihi!!!