no jest
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: IMMOLATION
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
jest już nawet preorder w mysticu he he na kwiecień
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
Nasum
Jeśli to ten sam artysta którego prace zdobią okładki Hate Eternal, to muszę przyznać, że to jak dotąd najlepsza jego praca. Nie przepadam za jego stylem, jest w nim coś...... irytującego. Tutaj przypasowało. Jest dobrze. I złote logo.
Co do muzyki - jest dobrze. Po jednym kawałku trudno wyrokować, czy cała płyta będzie lepsza od ostatniej..... ale nadzieje na to są.
Brzmienie - faktycznie, zbyt przytłumione, skompresowane, za mało czytelne.... chociaż po przesłuchaniu całości i zżyciu się z tą muzyką, może to być w jakimś stopniu jej atutem. Pamiętacie "Failures for gods"? Wtedy też ludzie kręcili nosem na brzmienie, a po latach każdy już się przyzwyczaił ( mi pasowało od samego początku - zobaczymy jak teraz ).
Piętnaście utworów to chyba rekord jak na nich..... Jaki będzie czas trwania płyty?
Czekam na premierę.
-
fugazi
- w mackach Zła
Premiera 18.02.2022
Autorem okładki jest Eliran Kantor, ten od HE
Autorem okładki jest Eliran Kantor, ten od HE
-
Slyd
-
Nasum
-
Pacjent
Już wiadomo, że będzie to kolejny świetny album zespołu, który nie ma szans na zejście poniżej wysokiego poziomu. Bardzo odpowiada mi gęsta produkcja i potężny wokal, ale coś czuję, że cały materiał będzie o wiele bardziej zróżnicowany z jakimiś niespodziankami.
PS. Na trasę po USA wyruszają w towarzystwie MORTIFERUM. Bardzo szanuję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
-
ursus
- w mackach Zła
Oby nie były to takie zapychajki jak na Formulas Fatal to the Flesh. Płyta na 8 numerów a morbidy wpierdoliły 14 piosenek. 5 ostatnich utworów z tego albumu do wyjebaniaPacjent pisze: ↑10-12-2021, 18:04Już wiadomo, że będzie to kolejny świetny album zespołu, który nie ma szans na zejście poniżej wysokiego poziomu. Bardzo odpowiada mi gęsta produkcja i potężny wokal, ale coś czuję, że cały materiał będzie o wiele bardziej zróżnicowany z jakimiś niespodziankami.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
eeeee, serio uważasz że taki "invocation..." jest do wyjebania ?????ursus pisze: ↑10-12-2021, 20:48Oby nie były to takie zapychajki jak na Formulas Fatal to the Flesh. Płyta na 8 numerów a morbidy wpierdoliły 14 piosenek. 5 ostatnich utworów z tego albumu do wyjebaniaPacjent pisze: ↑10-12-2021, 18:04Już wiadomo, że będzie to kolejny świetny album zespołu, który nie ma szans na zejście poniżej wysokiego poziomu. Bardzo odpowiada mi gęsta produkcja i potężny wokal, ale coś czuję, że cały materiał będzie o wiele bardziej zróżnicowany z jakimiś niespodziankami.
dla mnie jeden z najlepszych Morbidów, najlepszy bez Vincenta
piłeś - nie pisz
-
ursus
- w mackach Zła
Ta okładka nie powinna nigdy powstać. Nowa przy tym badziewiu to majstersztyk
-
Slyd
- ozob
- zahartowany metalizator
Wiem, że to jedna ze świętych krów na forumku, ale szału tu nie ma, co zaskoczeniem dla mnie nie jest.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Na apple music można już nowego numeru posłuchać, pewnie na spotify i innych też.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jest i na Tidal, jeśli kogoś to interesuje.
Dobry w chuj ten nowy wałek. Jeśli to ma być utwór reprezentatywny dla całości, to nie mam pytań - obiekty zniszczone, wioski spalone.
Dobry w chuj ten nowy wałek. Jeśli to ma być utwór reprezentatywny dla całości, to nie mam pytań - obiekty zniszczone, wioski spalone.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
est
- nicram
^ nasz ozozjebkowy ekspert masterfulowy znów dał głos. A miał szansę pomilczeć. 

Aż ciary po plecach mi z rana przebiegły. Moc jest nadal z nimi.
all the monsters will break your heart
-
535
Nie jestem wielkim fanem Immolation, ale pierdolenie o świętej krowie i o niczym szczególnym , wygląda jak prowokacja wiejskiego głupka. I to właściwie się zgadza. Taka rola głupka.
- maciek z klanu
To będzie wyjebista plyta
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo