Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Zaraz czy Nergej sprzedaje bilety na koncert internetowy ????
- Maleficio
- Kontakt:
Jutro Behemoth ma zagrać Live w kościele. Czy Zbigniew Ziobro o tym wie?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tu gra ale nie wiem w którym kosciele
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maleficio
- Kontakt:
No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
- dzik
- uglak
Ponoć mają grać tam gdzie kręcili teledyski:
https://goo.gl/maps/EkzC4E1yzo7RMeV76
https://www.metalnews.pl/koncerty/behem ... kalizacje/
Zwłaszcza, że docelowo mają tam się odbywać również inne koncerty.
https://goo.gl/maps/EkzC4E1yzo7RMeV76
https://www.metalnews.pl/koncerty/behem ... kalizacje/
Zwłaszcza, że docelowo mają tam się odbywać również inne koncerty.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale jesteś pewien że live czy wnioskujesz z możliwości zmiany kamer? Bo jeśli z drugiego, to nie widzę problemu nagrać całości z 8 kamer i strimować wszystkie 8, tak by można sobie przełączyć kiedy zechcesz, nawet jak koncert dawno skończon. Mnie zastanawia to, że będzie dostęp do tego koncertu i będzie można go oglądać jeszcze przez 72 h po zakończeniu. I w tym momencie jestem na 99% pewny że to już dawno zostało nagrane, chyba że Bahemoth jeszcze przez 72 h będzie grał.Maleficio pisze: ↑05-09-2020, 09:12No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
- maciek z klanu
Też myślę że to nagranie do odtwarzania. Ale fajna sprawa wg mnie. Choć trochę oszukańcza jeśli odtwarzane.
-
- rozkręca się
E tam, to ewangelicki kościół jest, więc dla ministra Zero się nie liczy. Heretycy, tak samo, jak Nergal.Maleficio pisze: ↑05-09-2020, 09:12No właśnie ponoć nie. Ma być absolutny Live i fani w trakcje mają mieć jakieś możliwości zmiany ujęć z kamer i bóg wie jeszcze jakie inne bajery. Tylko mam małe podejrzenie, że to w ogóle nie odbędzie się w Polsce, a Niemczech. Dziś w PL nikt by im nie pozwolił zagrać w kościele, nawet opuszczonym, znając jakie to może konsekwencje potem przynieść. Pan Zero nie odpuściłbyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-09-2020, 23:50On już to pewnie dawno zagrał i teraz po prostu wideo odtworzą, więc nie jarajcie się tak. Bardziej mnie dziwi, że ,,wejściówka" kosztuje tyle co na prawdziwy gig.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- Bloodcult
Fajnie że podali gdzie się ten kościół znajduje bo może znajdzie się śmiałek który wpadnie przed kamerę w jakiejś śmiesznej masce 

- Maleficio
- Kontakt:
Chyba macie racje, że to było nagrane dawno temu, bo Nergal jeszcze godzinę temu leżał u kosmetyczki w Wawie
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Golił cipe?
-
Sklejał złamany paznokieć.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i wlasnie. Ale gwarantuje ze zdecydowana wiekszosc nie bedzie miala nawet pojecia o tym ze to nagrane, bo i o tym nie mowi sie wprost.
- vicek
Pewnie że nagrane , bo nie ryzykowali by pomyłek i kiepskiego miksu .ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-09-2020, 21:44No i wlasnie. Ale gwarantuje ze zdecydowana wiekszosc nie bedzie miala nawet pojecia o tym ze to nagrane, bo i o tym nie mowi sie wprost.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No Ty wiesz bo swoje w zyciu nagrales, ale wiesz, nie kazdy nagral swoja pierwsza demowke w 1994.
- maciek z klanu
A później jeszcze dvd wydadza
-
Koszt realizacji musi się zwrócić, więc na pewno nerdżi coś wymysli, o to bym się nie martwił
- hcpig