VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: VADER
o kurwa, ale żenada
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Fakt, robota fachowa. To że inspiracje az nazbyt widoczne specjalnie mi jakoś nie przeszkadza. Tematyka... wybitnie metalowa, a jak ma być? Rozumiem że wysublimowani smakosze sztuk plastycznych woleli by zobaczyć dzieło autorstwa jakiegoś idioty, który to powstał w ten sposób, ze ów artysta najpierw unurzał włosy w wiadrze rzadkiego gówna a następnie walił łbem o ścianę kościoła, następnie dorobił do tego jakąś pokraczną ideologie i opatrzył odpowiednim tytułem.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oklepane ziew
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jak zwykle ze skrajności w skrajność.Jimmy Boyle pisze:Rozumiem że wysublimowani smakosze sztuk plastycznych woleli by zobaczyć dzieło autorstwa jakiegoś idioty, który to powstał w ten sposób, ze ów artysta najpierw unurzał włosy w wiadrze rzadkiego gówna a następnie walił łbem o ścianę kościoła, następnie dorobił do tego jakąś pokraczną ideologie i opatrzył odpowiednim tytułem.
Nie no, super okładka, kiczowaty diabeł zawsze na propsie, małolaty się podniecą i może nawet ściągną okładkę, a nie tylko mp3.
-
Oceniam ją pod kątem wykonania - jest dobrze. Tematyka oklepana, wyświechtana, ale szczerze powiedziawszy, co ma być na okładce metalowej kapeli? Jakieś odnośniki do diabła, mrocznej strony ludzkiej osobowości, szeroko pojmowanego zła i zepsucia, wojny czy horroru znajdziecie wszędzie.
- Żułek
z władcą pierścieni mi sie kojarzy nieco ;)yossarian84 pisze:o kurwa, ale żenada
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wtedy by musiało być Go To Mordor
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Nie przesadzajmy. Mało oryginalna , owszem. Kiczowata, a jakże. Nie ma co się spuszczać, metalowy standard, ale też nie przesadzajmy, że jakaś żenada. Zresztą jak świat światem metal kiczem i przesadą stoi, taka stylistyka i za to lubimy, co nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
raczej Go To Moria :Pyossarian84 pisze:wtedy by musiało być Go To Mordor
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Bloodcult
+1Hatefire pisze:Nie przesadzajmy. Mało oryginalna , owszem. Kiczowata, a jakże. Nie ma co się spuszczać, metalowy standard, ale też nie przesadzajmy, że jakaś żenada. Zresztą jak świat światem metal kiczem i przesadą stoi, taka stylistyka i za to lubimy, co nie?
mnie się kojarzy ze starymi Vaderami.
btw, "Necropolis" i "Return To The Morbid Reich" nadają się do czegoś czy gówno ?
- COFFIN
W sumie żałuję, że zajrzałem:D
Pierdolisz po całości, ale mniejsza z tym. Btw - przy starych okładkach Vader to gówno nawet nie stało. No, ale jaka muzyka, odbiorcy, takie okładki. Dobrze, ze pochowałem ten 'zespół' dawno temu.Hatefire pisze:Nie przesadzajmy. Mało oryginalna , owszem. Kiczowata, a jakże. Nie ma co się spuszczać, metalowy standard, ale też nie przesadzajmy, że jakaś żenada. Zresztą jak świat światem metal kiczem i przesadą stoi, taka stylistyka i za to lubimy, co nie?
'Come the Blessed Madness'