IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Można już zamawiać w mystic lub ich allegro
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba najtaniej wychodzi z premium w Empiku, bo bez kosztów wysyłki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Destro
- postuje jak opętany!
Najtaniej wychodzi z mystic, darmowa wysyłka na paczkomat 

-
Super. Dziękuję!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Najtaniej to w ogóle nie kupować płyt. Po co komu płyty?
- SODOMOUSE
najtaniej, to w ogóle ich nie wydawać XD
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- nicram
O nasz mały oszust i złodziej wrócił. Najtaniej to wychodzi jak się ukradnie, co nie, cwaniaczku?
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Szkoda, że nie robią takiego pakietu z koszulką, jak na Stany, ale i tak zamówię

- Destro
- postuje jak opętany!
Nie wiem, czy złodziej, ale nie wysyłajcie mu niczego dopóki przelew nie wpadnie na wasze konto. Najlepiej omińcie szerokim łukiem. Po co finansować chorom córkem?
- Destro
- postuje jak opętany!
Chłopcze, mam ci przypomnieć żebracki numer, który wykonałeś?Destro pisze: ↑08-02-2022, 14:56
Chorom to ty masz głowę i to mocno. Widzę, że mocna fascynacja patolą wjechała na język polski. Brawo.
-
- rasowy masterfulowicz
Hehe, ironia obca temu rozumowaniu je

- Destro
- postuje jak opętany!
Byłem uczciwy w 100%. Dostałeś odpowiednią wiadomość. A to, że nie wyszło, cóż tak czasem bywa...
Nie proszę pana. Najpierw stękałeś o szybką przesyłkę i numer, a gdy ona się już pojawiła w twoim paczkomacie to przypomniałeś sobie, że nie masz pięciu dych i chcesz na raty, albo jak będziesz miał. Pal sześć te kilkanaście zyla, ale zmarnowałeś mój czas, który mogłem poświęcić na dłubanie w nosie. I tylko dlatego nie nazywam cię złodziejem, że ostatecznie nie odebrałeś tej paczki. Natomoast mam obowiązek ostrzec innych, że są lepsze sposoby na marnowanie czasu i kasy, niż transakcje z tobą i wysyłanie swoich płyt do samego siebie. Co niniejszym czynię w stu procentach uczciwy człowieku. Zasada jest taka. Jesteśmy dorośli i jak coś zamawiamy to za to płacimy. To bardzo proste.
-
- rasowy masterfulowicz
Niezła żenada, a allegro jeszcze dało fory takim zawodnikom 

- Destro
- postuje jak opętany!
535 pisze: ↑08-02-2022, 15:14Nie proszę pana. Najpierw stękałeś o szybką przesyłkę i numer, a gdy ona się już pojawiła w twoim paczkomacie to przypomniałeś sobie, że nie masz pięciu dych i chcesz na raty, albo jak będziesz miał. Pal sześć te kilkanaście zyla, ale zmarnowałeś mój czas, który mogłem poświęcić na dłubanie w nosie. I tylko dlatego nie nazywam cię złodziejem, że ostatecznie nie odebrałeś tej paczki. Natomoast mam obowiązek ostrzec innych, że są lepsze sposoby na marnowanie czasu i kasy, niż transakcje z tobą i wysyłanie swoich płyt do samego siebie. Co niniejszym czynię w stu procentach uczciwy człowieku. Zasada jest taka. Jesteśmy dorośli i jak coś zamawiamy to za to płacimy. To bardzo proste.
Dobra dobra, wielce dorosły człowieku. Nie rozumiesz pewnych życiowych sytuacji, to już twoja subiektywna ocena... Ostrzegaj sobie kogo chcesz, ja wiem swoje a ty swoje... Tyle w tym temacie, bo szkoda czasu na gadanie po próżnicy...
Wiesz jaki jest jeszcze kłopot o którym nasz w stu procentach uczciwy przyjaciel zapomniał wspomnieć? Że to nie było allegro tylko ogłosił się tutaj na forum, że poszukuje i kupi pewną płytę. Akurat ją miałem i nie była mi potrzebna Zrobiłem serię zdjęć,, ustaliliśmy cenę i stary głupi buc mu ją wysłał zanim kasa wyszła z jego konta. Przez dwadzieścia osiem godzin się rozmyślił. Wiem. Nie musicie pisać. Sam jestem sobie winien.
Jak mam pięć dych na koncie to nie bawię się w zamawianie płyt tylko szukam sobie płatnego zajęcia. Proste jak jebanie. Bez odbioru.Destro pisze: ↑08-02-2022, 15:18535 pisze: ↑08-02-2022, 15:14Nie proszę pana. Najpierw stękałeś o szybką przesyłkę i numer, a gdy ona się już pojawiła w twoim paczkomacie to przypomniałeś sobie, że nie masz pięciu dych i chcesz na raty, albo jak będziesz miał. Pal sześć te kilkanaście zyla, ale zmarnowałeś mój czas, który mogłem poświęcić na dłubanie w nosie. I tylko dlatego nie nazywam cię złodziejem, że ostatecznie nie odebrałeś tej paczki. Natomoast mam obowiązek ostrzec innych, że są lepsze sposoby na marnowanie czasu i kasy, niż transakcje z tobą i wysyłanie swoich płyt do samego siebie. Co niniejszym czynię w stu procentach uczciwy człowieku. Zasada jest taka. Jesteśmy dorośli i jak coś zamawiamy to za to płacimy. To bardzo proste.
Dobra dobra, wielce dorosły człowieku. Nie rozumiesz pewnych życiowych sytuacji, to już twoja subiektywna ocena... Ostrzegaj sobie kogo chcesz, ja wiem swoje a ty swoje... Tyle w tym temacie, bo szkoda czasu na gadanie po próżnicy...
- Triceratops