VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: VOIDHANGER
za późno ... już sprzedane :)))
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Odp: VOIDHANGER
Koszulkie fpytkie. Jak sprzedane, to bedziemy sami tworzyc. Na poczatek biale, bazgrane markerami.
I will burn alright
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Nie płosz mi klientów - już miałem mail z zapytaniem czy została sztuka w rozmiarze XL. ;)Ihasan pisze:za późno ... już sprzedane :)))
Koszulki ukażą się w dniu premiery mcd Voidhanger. Cała rozmiarówka będzie dostępna. Jeśli ktoś chce sobie już zarezerwować to -> malignantvoices@gmail.com
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
hehehehe ...
sorry Sova :) nie myślałem, że ktoś to tak dosłownie odczyta :)
sorry Sova :) nie myślałem, że ktoś to tak dosłownie odczyta :)
- beastov23
- weteran forumowych bitew
I tak to właśnie jest. Nie śledząc na bieżąco ruchów poszczególnych osób, Voidhanger zignorowałem, zakładając, że niczym mnie nie zaskoczą. Od kilku dni, dzięki pewnemu użytkownikowi tego forum, nie mogę uwolnić się od Wrathprayers. Pewnie mając kontekst latających barierek na koncercie w Rzeszowie, odbiór jest pełniejszy. Muzyka wybitnie koncertowa. Motoryka, której byle muzykant się nie nauczy, to się ma we krwi.
Użytkownik Vitriol pozwolił sobie mieć intrygującą opinię, mianowicie wyprowadził tezę, że wokale szanownego użytkownika Conflaglator są zbyt suche. Moja opinia jest jakże inna. Po odpowiednim rozkręceniu wielmożnego potencjometru, brzmienie rozkłada na maciejowate atomy. Użytkowniku Vitriol, jeśli mógłbym mieć radę, nie chcę urazić - nie lękaj się odkręcić woluminy, a będzie Ci Brzmienie. Czy ja już pisałem, o motoryce :D? Napina mode on repeat! :D
Jeśli nowy materiał będzie jeszcze lepszy, a jak zapewnił mnie pewien sympatyczny użytkownik tego forum, który czasem obrażony ryj przybiera na scenie, tej scenie, brzmienie zmiecie te wszystkie zespoły, które mają się za kreatorów mody, a znowu są rok za Behemoth.
Wrathwalruses!
Użytkownik Vitriol pozwolił sobie mieć intrygującą opinię, mianowicie wyprowadził tezę, że wokale szanownego użytkownika Conflaglator są zbyt suche. Moja opinia jest jakże inna. Po odpowiednim rozkręceniu wielmożnego potencjometru, brzmienie rozkłada na maciejowate atomy. Użytkowniku Vitriol, jeśli mógłbym mieć radę, nie chcę urazić - nie lękaj się odkręcić woluminy, a będzie Ci Brzmienie. Czy ja już pisałem, o motoryce :D? Napina mode on repeat! :D
Jeśli nowy materiał będzie jeszcze lepszy, a jak zapewnił mnie pewien sympatyczny użytkownik tego forum, który czasem obrażony ryj przybiera na scenie, tej scenie, brzmienie zmiecie te wszystkie zespoły, które mają się za kreatorów mody, a znowu są rok za Behemoth.
Wrathwalruses!
maximum walrus yields maximum walrus
:3
Jedno mnie w tym wszystkim dziwi, zestawienie słów "suchy" i "Użytkownik Conflaglator". Wybaczcie mą śmiałość, ale to jest wykluczone.
- beastov23
Techniczne określenie jakości zarejestrowanej ścieżki wokalu rzeczywiście brzmi dwuzacznie. Czy to początek nowej ścieżki? Kto wie. Wszystko znajduje się w czarnych skrzynkach zakrzywionej przestrzeni, gdzie nie ucieka się przed Voidhanger w objęcia ciepłego klawisza i wrony zamkiętej w studio w łazience.
- beastov23
I dobrze, bo kto to widział, by klawisz w klawisz, panda w pandę, ryk rannego łosia w kryształ gotyckiej wielbicielki pokazywania gołej dupy w lesie w ramach podrywania na aparat.
Voidhanger rozkurwia.
Voidhanger rozkurwia.
- Metaluszek
- świeżak
Od samego początku do samego końca!beastov23 pisze:Voidhanger rozkurwia.
-
suche - nie suche, material rozpierdala, ale potrzebowałem trochę czasu i kilka przesłuchań, żeby się wkręcić i porzucić drażniący wdruk "drugie infernal war". zajebista sprawa, liczę, że MCD poskłada podobnie albo i jeszcze bardziej.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dragazes
- w mackach Zła
Moje pierwsze zetknięcie się z Voidhangerem miało miejsce na stronie WitchingHour, odsłuchałem kilka sekund i wyłączyłem. Jakiś czas później składałem zamówienie w Pagan i chciałem coś dorzucić bo brakowało mi trochę do darmowej przesyłki, więc posłuchałem Voidhanger Daughter of Filth na youtube i mnie rozwaliło. Tak jak powiedział Pan Mors, bardzo motoryczna to muzyka.
Ten fragment z Daughter of Filth ciągle mi gra w głowie: born to be used. Fajnie by było zobaczyć ich na żywo, a na epkę czekam.
Ten fragment z Daughter of Filth ciągle mi gra w głowie: born to be used. Fajnie by było zobaczyć ich na żywo, a na epkę czekam.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
fajna płyta, chamska
- FENIKS
- w mackach Zła
Wszyscy wypierdalać! Od początku do końca zagłada. Ja po sesji z moim denonem odkręconym porządnie katowalem na słuchawkach aż po pewnym czasie budziłem się z refrenen son of kain na uszach :) miazga!
- beastov23
To mój prywatny film, ale zdradzę jego fabułę. Voidhanger jest godnym następcą Witchmaster. Tak.
- metalized
Niestety też mi Vójta hangar wszedł bardzo elegancko,a tak chetnie bym ponarzekał, pomarudził, pokrytykował a tu niestety lipa pane. Wielce zacniusi album a więc wszyscy wypierdalać:D. Nie dalej jak, wczoraj leząc do pracy katowalem jedynie słuszną wersję mpwszy to pośpiewałem potańczyłem haha. Bardzo dobra rzecz i mini się przygarnie bezwarunkowo.
P.J.E.C.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Fajnie się słucha, miło i przyjemnie, ale na pewno nie jest to coś przy czym zatrzymałbym się na dłużej. Podtrzymuję zarzut, że partie garów są... dziwne, jakkolwiek dziwnie to nie brzmi :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Na dłużej?
- Lykantrop
W sensie wyceniam na max. 10 przesłuchań.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Metaluszek
- świeżak
Myślę, że 'Wrathprayers' mogą wciągnąć na o wiele więcej. Od kilku dni wałkuję tę płytę niemal na okrągło i za każdym przesłuchaniem znajduję w niej coś nowego co przyciąga i wkręca ją jeszcze bardziej.
Ma niesamowite jak dla mnie kopnięcie i nieziemsko chwilami szalone gary.
Ma niesamowite jak dla mnie kopnięcie i nieziemsko chwilami szalone gary.