techno-thrashHeretyk pisze:ja tam nie wiem. mortuary drape w życiu nie słyszałem i nie usłyszę. co to w ogóle gra? jakiś blek?
MORTUARY DRAPE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: MORTUARY DRAPE
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
To tu same pedały na tym forum widzę. ;)))Triceratops pisze:to dziwne, jako pedal powinienes znac cala dysko na pamiec ;))Bambi pisze:Nigdy nie słyszałem żadnego kawałka Mortuary Drape. :)
HAILSA!!!!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
nie lubić mortuary drape = nie lubić pedałów
/już przesłuchałem jeden kawałek, ale nie lubię ;)
/już przesłuchałem jeden kawałek, ale nie lubię ;)
HAILSA!!!!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
+1Heretyk pisze:mortuary drape w życiu nie słyszałem
A najśmieszniejsze jest to, że nazwę kojarzę od lat, ale jakoś nigdy nie było mi dane ich posłuchać. Może dlatego, że to Włosi...
- Drone
Miał rację Marian, jak mówił: wracaj na forum, zobaczysz, jak się tematy rozwiną. Rzeczywiście, chłopaki z fejsbuka skaczą jak małpy w cyrku. Wystarczyło tylko napisać, że pokochałem MORTUARY DRAPE, hehe :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Drone, Ty to serio Ty, czy jakaś podróbka? styl niby podobny, ale coś tu, kurwa, nie gra
Tu się zgadzamy.twoja_stara_trotzky pisze:w sumie Varathron to dokładnie ta sama półka co Mortuary Drape :D
Pewnie, że się nie zbliżyło. Generalnie procent metalowych kapel, które do klasyków Death SS się zbliżyły nie jest zbyt pokaźny.twoja_stara_trotzky pisze:
77 rok.
Mortuary Drape się do tego nawet nie zbliżyło.
takie z nich leszcze.
Poza tym chyba nikt tu nie pisze, że Mortuary Drape to jakiś wybitny i wpływowy zespół. Po prostu w historii drugiej fali BM stare płyty MD, Barathrum, Varathron, Denial Of God czy Ancient Rites mają swoje miejsce (i nie jest to śmietnik ani ostatni rząd) i nic tego nie zmieni. Nawet jeśli dzisiaj słucha tego tylko garstka maniaków.
-
A to od którego materiału zacząć najlepiej przygodę z Mortuary Drape?
- Nerwowy
Teraz wszyscy co wcześniej nie znali będą chcieli sprawdzić co to za wynalazek hehe. :D
Ostatnio zmieniony 20-06-2012, 19:28 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Adrian696
tylko stare rzeczy - mini, debiut i w sumie wystarczyest pisze:A to od którego materiału zacząć najlepiej przygodę z Mortuary Drape?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
ale zdajesz sobie sprawe knypku, ze Kamilek na Fejsie ma konto i gada codziennie :)Drone pisze: Rzeczywiście, chłopaki z fejsbuka skaczą jak małpy w cyrku.)
A"Mourn Path "i "Secret Sudaria" nie? Ten sam klimat.Adrian696 pisze:tylko stare rzeczy - mini, debiut i w sumie wystarczyest pisze:A to od którego materiału zacząć najlepiej przygodę z Mortuary Drape?
- Drone
Jesteś małej wiary! Trwaj w modlitwie!Heretyk pisze:Drone, Ty to serio Ty, czy jakaś podróbka? styl niby podobny, ale coś tu, kurwa, nie gra
-
A widzisz w tym coś złego?Nerwowy pisze:Teraz wszyscy co wcześniej nie znali będą chcieli sprawdzić co to za wynalazek hehe. :D
- Adrian696
dobra - druga Epke tez - a SS nie sluchalem wieki, nawet nie pamietam o co tam biega... moze tez jakis techno-thrash ;)DCI Hunt pisze:A"Mourn Path "i "Secret Sudaria" nie? Ten sam klimat.Adrian696 pisze:tylko stare rzeczy - mini, debiut i w sumie wystarczyest pisze:A to od którego materiału zacząć najlepiej przygodę z Mortuary Drape?
- Drone
Oczywiście, powiedziałbym, że "Secret Sudaria" ciut lepsza od debiutu. Poza tym to wszystko i tak Twoja wina. ;)DCI Hunt pisze:A"Mourn Path "i "Secret Sudaria" nie? Ten sam klimat.Adrian696 pisze:tylko stare rzeczy - mini, debiut i w sumie wystarczyest pisze:A to od którego materiału zacząć najlepiej przygodę z Mortuary Drape?
-
Drone by odpisał inaczej, czyli jakaś ściema. Dobrze wiedzieć.Drone pisze:Jesteś małej wiary! Trwaj w modlitwie!
- twoja_stara_trotzky
100 proc. ściemy :D
- Nerwowy
Oczywiście, że nie, sam też jestem ciekaw o co tyle szumu, ale mam inne rzeczy do słuchania póki co. ;)est pisze:A widzisz w tym coś złego?Nerwowy pisze:Teraz wszyscy co wcześniej nie znali będą chcieli sprawdzić co to za wynalazek hehe. :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.