Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nie widzę tematu o koncercie Slipknota, więc wrzucam tutaj. Tak wyglądało Golden Circle na niedzielnym koncercie w Gdańsku. Fotkę strzeliłem przed koncertem, potem ludzi było trochę więcej.
Headcrab pisze:Nie o to mi chodziło. Chciałem pokazać Golden Circle zajmujące większość płyty.
To fakt, pomyśleć że kiedyś bilety na płytę to były te najtańsze a do stref pod sceną ( jak już powstały ) wpuszczano na zasadzie kto pierwszy, ten lepszy.
Headcrab pisze:Nie o to mi chodziło. Chciałem pokazać Golden Circle zajmujące większość płyty.
To fakt, pomyśleć że kiedyś bilety na płytę to były te najtańsze a do stref pod sceną ( jak już powstały ) wpuszczano na zasadzie kto pierwszy, ten lepszy.
A w Spodku jak ktoś chciał, to i tak przeszedł z sektora na płytę. Mi tak się przynajmniej udało.
A w Spodku jak ktoś chciał, to i tak przeszedł z sektora na płytę. Mi tak się przynajmniej udało.
Dokładnie, w myśl zasady że jeżeli kupiłeś droższe miejsce i na własne życzenie chcesz je zamienić na tańsze i mniej komfortowe, to jesteś świadomy swojego wyboru i należy ten wybór uszanować.
Chociaż jak tak się zastanowić to z tą świadomością to bywało różnie. Przykładowo, jeden z moich kolegów, po spaleniu tego i owego, stwierdził że jedyną słuszną pozycją do oglądania Tool, jest pozycja klęcząca i ręce wyciągnięte do góry :) Ręce ścierpły mu stosunkowo szybko, jednak z kolan nie podniósł się przez cały koncert i jeszcze kilka minut po :)
Próbowałem znaleźć jakoś dobry cover Slipknot ale kurwa nie da się... oczywiście nie szukałem popowych rzeczy a totalnego wkurwu czyli 'Disasterpiece', '(SIC)', 'Eyeless' itp. i nic z tego. Nawet jeżeli ktoś dostanie techniką czy produkcją to poziom agresji jest totalnie nieosiągalny... może dlatego że za coverowanie biorą się wyłącznie zespołt metalcorowe... gdyby jakiś normalny zespół się pokusił to może coś by wyszło z tego.
W sumie dopiero ostatnio ją doceniłem, bo zawsze skupiałem się na dwójce i trójce. Ale jakoś te stare death metale dobrze mi teraz wchodzą, więc nawet te mniej przeze mnie kiedyś lubiane okazują się zajebiste ;)
W sumie dopiero ostatnio ją doceniłem, bo zawsze skupiałem się na dwójce i trójce. Ale jakoś te stare death metale dobrze mi teraz wchodzą, więc nawet te mniej przeze mnie kiedyś lubiane okazują się zajebiste ;)
Znajduję się na podobnym etapie,niby człowiek to znał od lat a teraz grzebie w tym skarbcu pełnym gruzu i trupów i cieszy się jak dziecko.
Dzisiaj gdzies mi mignęła taka stara fota Paradise Lost np:Nick w koszulce Asphyx,Steven w t shircie Autopsy:jak to jest wszystko zajebiście połączone;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
No właśnie. Ostatnio wlazłem też na stronę Peaceville i tam są do odsłuchu takie podcasty, gdzie muzycy Darkthrone, My Dying Bride, Autopsy i At The Gates opowiadają o początkach współpracy z wytwórnią we wczesnych latach 90. i ogólnie o tamtych klimatach. Bardzo fajnie się tego słuchało. A poza tym podobnie jak u Ciebie, rozgrzebuję starocie. Zniszczyła mnie na przykład dwójka niemieckiego Atrocity. Jedynkę bardzo lubiłem, ale tę drugą tak po łebkach trochę potraktowałem swego czasu, a to niesamowita płyta. A te rzeczy, które znam dobrze, po latach jeszcze nabrały mocy. Temat rzeka, generalnie wspaniale się tego wszystkiego słucha, odgrzebuje jakieś stare wywiady, fragmenty koncertów itp.
ultravox pisze:No właśnie. Ostatnio wlazłem też na stronę Peaceville i tam są do odsłuchu takie podcasty, gdzie muzycy Darkthrone, My Dying Bride, Autopsy i At The Gates opowiadają o początkach współpracy z wytwórnią we wczesnych latach 90. i ogólnie o tamtych klimatach. Bardzo fajnie się tego słuchało. A poza tym podobnie jak u Ciebie, rozgrzebuję starocie. Zniszczyła mnie na przykład dwójka niemieckiego Atrocity. Jedynkę bardzo lubiłem, ale tę drugą tak po łebkach trochę potraktowałem swego czasu, a to niesamowita płyta. A te rzeczy, które znam dobrze, po latach jeszcze nabrały mocy. Temat rzeka, generalnie wspaniale się tego wszystkiego słucha, odgrzebuje jakieś stare wywiady, fragmenty koncertów itp.
No na trygława i swaroga,jakbym siebie czytał:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior