Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
"Jeżeli ktoś zażyczyłby sobie "Of Darkness", też możemy je zagrać, chociaż jestem pewien, że nikt nie poprosi. A może nie powinienem się jednak zakładać…"
Plasfodeur pisze:"Jeżeli ktoś zażyczyłby sobie "Of Darkness", też możemy je zagrać, chociaż jestem pewien, że nikt nie poprosi. A może nie powinienem się jednak zakładać…"
kiedys ich lubiałem nawet bardzo ale po latach przeszło mi
pierwsze 3 płyty są dobre (kasety są) potem jest niezle tak do Sirius B/Lemuria chociaz musze mieć nastrój bo inaczej tego słuchać jednak nie moge
nastepne 2 płyty to kupa totalna a ostatniej nawet nie słyszałem (i dobrze mi z tym)
powinni nagrac całą płyte z coverami bo fajnie im wyszły na A'arab Zaraq - Lucid Dreaming
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
No takich coverów jak na A'arab Zaraq - Lucid Dreaming to już nie nagrają. Moim zdaniem to Snowy Shaw przerobił ich na gotycko-malowane chujwico. Dobrze, że odszedł, może za kilka płyt wrócą do formy.
The high quality of <Never Gone> help us winning the favor of Therion , the world famous Swedish heavy metal band. And they are kind enough to offer us their help in terms of music. Not only re-recording some songs for the game, some of the members of Therion will even become characters in the game to fight along or against the players!
The input of Therion will most certainly offer game players and music lovers a wonderful gaming experience!
Szukam trzech pierwszych Therionów. Trochę się zgapiłem, myśląc, że reedycje Nuclear Blast będą wieczne, a widzę, że nigdzie ich nie ma. Gdyby ktoś coś wiedział, będę wdzięczny.
moonfire pisze:Szukam trzech pierwszych Therionów. Trochę się zgapiłem, myśląc, że reedycje Nuclear Blast będą wieczne, a widzę, że nigdzie ich nie ma. Gdyby ktoś coś wiedział, będę wdzięczny.
Też szukam,ale dwóch pierwszych na pierwszych biciach.