;))Plasfodeur pisze:warto odnotować
83koper83 pisze:Gwoli uporządkowania: LICHO zwyczajnie nie lubię, nie rusza mnie "organicznie", nie podoba mi się koncept, który uważam za wtórny: coś jakby Cultes des Ghoules i Lao Che mieli dziecko.
:D:D:D
LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: LICHO
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Skąd ten bulwers?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiście, że o "Gusła" się rozchodzi. Poza tym, ja się w temacie o LICHO nie wpisywałem.
Oczywiście, że o "Gusła" się rozchodzi. Poza tym, ja się w temacie o LICHO nie wpisywałem.
Kerosene keeps me warm.
-
- weteran forumowych bitew
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dzisiaj posłuchałem nowej płyty Furii.Nie wiem dlaczego to zrobiłem i uważam to za dość dziwne,osobliwe zdarzenie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
- zahartowany metalizator
-
Było raz tak, że Szturpak podjął mnie Furią w melancholii i wodą mineralną, wnioskuję z tego, że istnieje podświadoma komitywa między Sanem a Rawą.Bloodcult pisze:panowie, to nie temat o Furii, tylko o Licho, a jak wiadomo:
Licho >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Furia
Grrrówno!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
o właśnie, Sun Ra >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Plasfodeur pisze: Było raz tak, że Szturpak podjął mnie Furią w melancholii i wodą mineralną, wnioskuję z tego, że istnieje podświadoma komitywa między Sanem a Rawą.
Bloodcult pisze: Licho >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Furia
Coś tam było! Człowiek!
-
Ot młodość górna i chmurna ;)Tarpaulin pisze:Widzę że srogi melanż był :)Plasfodeur pisze:Było raz tak, że Szturpak podjął mnie Furią w melancholii i wodą mineralną, .
Grrrówno!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
co jest lepszego niż bal nad bale?
ARCY BAL NAD BALE !
LICHO - POGRZEB W KARCZMIE 12''LP
pewnie lato, ilość ~ 100 sztuk, ręcznie numerowane.
pamiętam maile w stylu - Sova, łaj, Mgła, Infernal War,Kriegsmaschine, Furia...czemu Licho.
PONIEWAŻ UWIELBIAM TEN ALBUM, tyle i tylko tyle.

żadnych preorderów, rezerwacji itd. jak będzie to dam tutaj info.
ARCY BAL NAD BALE !
LICHO - POGRZEB W KARCZMIE 12''LP
pewnie lato, ilość ~ 100 sztuk, ręcznie numerowane.
pamiętam maile w stylu - Sova, łaj, Mgła, Infernal War,Kriegsmaschine, Furia...czemu Licho.
PONIEWAŻ UWIELBIAM TEN ALBUM, tyle i tylko tyle.

żadnych preorderów, rezerwacji itd. jak będzie to dam tutaj info.
-