ODRAZA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
535

Re: ODRAZA

16-04-2014, 22:29

Wielkie zdziwienie. W kraju w którym, nie tak znowu dawno, sam premier i to z własnej woli, jeździł polonezem.
Awatar użytkownika
dr Kill
postuje jak opętany!

16-04-2014, 22:58

Planeswalker pisze:Kilka odsłuchów za sobą.
Nie wiem czy przesadzam ale jest to kolejna płyta, która mnie utwierdza w przekonaniu, że spokojnie swoje "wojaże" muzyczne mógłbym ograniczać jedynie do terytorium naszego kraju.
Staliśmy się samowystarczalni jeśli chodzi o muzykę metalową.
Muzyka, którą ostatnimi czasy serwują nam polscy grajkowie spokojnie konkuruje, a nawet przewyższa co po niektóre "światowe" nagrania.
No ale wiecie, u mnie nie ma świętości, Voivod nie słucham, Slayer się skończył, nie czuje zachwytów nad Watain.
Dziękuje. Postoję. Wybieram Polskie bagno.
Ja bym aż tak daleko się nie zapędzał, za mało brutal death metalu u nas wychodzi :D Ale faktem jest, że już parę ciekawych w naszym kraju się ukazało, a parę ciekawych rzeczy może jeszcze ujrzeć światło dzienne :)
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

16-04-2014, 22:59

Planeswalker pisze: Staliśmy się samowystarczalni jeśli chodzi o muzykę metalową.
;->
Planeswalker pisze:Muzyka, którą ostatnimi czasy serwują nam polscy grajkowie spokojnie konkuruje, a nawet przewyższa co po niektóre "światowe" nagrania.
W kilku przypadkach owszem.
'Come the Blessed Madness'
[V]

16-04-2014, 23:03

zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:05

jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.

z polskich nowych rzeczy to kultes jest dobre , bardzo dobre nawet 10/10 ale osobiście nie mogę tego wyżej postawić od np drugiego albumu darkthrone , bo ten drugi album mam bardziej osłuchany i jednak sto razy lepiej mi robi i było to coś przełomowego wtedy a cultes to jak by to ich Varg nazwał kopiści , całkiem sprawni
Ostatnio zmieniony 16-04-2014, 23:08 przez vicek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
COFFIN

16-04-2014, 23:06

No, tylko nie ma kto laski Fenrizowi zrobić, bo akurat wycieczka nie dojechała.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

16-04-2014, 23:07

bardzo dobry zespol. graja jakby nic innego w zyciu nie robili
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:09

COFFIN pisze:No, tylko nie ma kto laski Fenrizowi zrobić, bo akurat wycieczka nie dojechała.
A Fenriz powinien zamknąć mordę w niektórych kawałkach i było by dobrze
535

16-04-2014, 23:12

vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.

z polskich nowych rzeczy to kultes jest dobre , bardzo dobre nawet 10/10 ale osobiście nie mogę tego wyżej postawić od np drugiego albumu darkthrone , bo ten drugi album mam bardziej osłuchany i jednak sto razy lepiej mi robi i było to coś przełomowego wtedy a cultes to jak by to ich Varg nazwał kopiści , całkiem sprawni
Dwójka Darkthrone i wyraz kopiści w jednym zdaniu. Brawo vicku. "Osłuchaj se" jeszcze Mental Funeral i będziesz w domu.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:17

535 pisze:
vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.

Dwójka Darkthrone i wyraz kopiści w jednym zdaniu. Brawo vicku. "Osłuchaj se" jeszcze Mental Funeral i będziesz w domu.
dla mnie to są dwa różne albumy , inny klimat , żę używali podobnych przesterów i mieli takie inspiracje to chcąc nie chcąc wyszedł im inny gatunek i nie obchodzi mnie gadanie fenriza ze prawdziwy black metal nagrali na 3 albumie
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

16-04-2014, 23:23

a czy ktoś vicku Licho jakoś promuje, nagubuje, przekonuje ? nie. to są całkiem inne systemy walutowe. opanuj się, vicku, masz mózg ?
535

16-04-2014, 23:24

vicek pisze:dla mnie to są dwa różne albumy
Taa. Tylko "melodie" te same i do tego jeszcze wiara w przypadek.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:32

535 pisze:
tak , a poza tym nie znam się na muzyce
blindfold
zaczyna szaleć

16-04-2014, 23:34

Rejwan pisze:bardzo dobry zespol. graja jakby nic innego w zyciu nie robili
zgadza sie, pozostaje liczyć na występy estradowe. no i że zagrajo coś vejdera
535

16-04-2014, 23:35

vicek pisze:
535 pisze:
tak , a poza tym nie znam się na muzyce
Nie trzeba się znać. Włącz MF i po prostu poszukaj tam A Blaze... Tylko głuchy tego nie usłyszy.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:38

Sova pisze:
a czy ktoś vicku Licho jakoś promuje, nagubuje, przekonuje ? nie. to są całkiem inne systemy walutowe. opanuj się, vicku, masz mózg ?
mam , ale mi chodziło raczej nie o aspekty finansowe , tylko o muzyczne ,czyli grupka wesołków bierze instrumenty i mówi sobie , teraz nagramy coś dla jaj , będziemy mieli dziwne teksty , i wokal będzie chujowy , zrobimy wieś i tak komuś się to spodoba .
Awatar użytkownika
COFFIN

16-04-2014, 23:41

[V] pisze:zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
Pomijając sarkazm - mój też, z posta powyżej, to zdaje się nie raczysz widzieć, co się dzieje na świecie w okół kilku kapel z PL.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

16-04-2014, 23:49

vicek pisze:
Sova pisze:
mam , ale mi chodziło raczej nie o aspekty finansowe , tylko o muzyczne ,czyli grupka wesołków bierze instrumenty i mówi sobie , teraz nagramy coś dla jaj , będziemy mieli dziwne teksty , i wokal będzie chujowy , zrobimy wieś i tak komuś się to spodoba .
jednak nie masz, nie chce mi sie z tobą gadać.
[V]

16-04-2014, 23:55

COFFIN pisze:
[V] pisze:zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
Pomijając sarkazm - mój też, z posta powyżej, to zdaje się nie raczysz widzieć, co się dzieje na świecie w okół kilku kapel z PL.
ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę, jest to marketing, niech sobie ludzie zarabiają ,stawiają ołtarzyki, ja czekam na nowe płyty Mayhem czy Slayer, śledzę lige mistrzów , za okręgówkę trzymam kciuki ,ale nie bywam na meczach, śledzę pobieżnie tabele wyników, wszystkiego dobrego życzę ale to nie je moja scena;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

16-04-2014, 23:58

będę płakał , a poza tym burzysz się tak bo prawda ciebie boli , gdy puściłem kilku osobą ten kawałek Każdy miał bekę z tego
Nie daj boże jak ktoś to zrozumie i nie kupi ich kasety czy tam cd
ODPOWIEDZ