ODRAZA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ODRAZA
Wielkie zdziwienie. W kraju w którym, nie tak znowu dawno, sam premier i to z własnej woli, jeździł polonezem.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Ja bym aż tak daleko się nie zapędzał, za mało brutal death metalu u nas wychodzi :D Ale faktem jest, że już parę ciekawych w naszym kraju się ukazało, a parę ciekawych rzeczy może jeszcze ujrzeć światło dzienne :)Planeswalker pisze:Kilka odsłuchów za sobą.
Nie wiem czy przesadzam ale jest to kolejna płyta, która mnie utwierdza w przekonaniu, że spokojnie swoje "wojaże" muzyczne mógłbym ograniczać jedynie do terytorium naszego kraju.
Staliśmy się samowystarczalni jeśli chodzi o muzykę metalową.
Muzyka, którą ostatnimi czasy serwują nam polscy grajkowie spokojnie konkuruje, a nawet przewyższa co po niektóre "światowe" nagrania.
No ale wiecie, u mnie nie ma świętości, Voivod nie słucham, Slayer się skończył, nie czuje zachwytów nad Watain.
Dziękuje. Postoję. Wybieram Polskie bagno.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
;->Planeswalker pisze: Staliśmy się samowystarczalni jeśli chodzi o muzykę metalową.
W kilku przypadkach owszem.Planeswalker pisze:Muzyka, którą ostatnimi czasy serwują nam polscy grajkowie spokojnie konkuruje, a nawet przewyższa co po niektóre "światowe" nagrania.
'Come the Blessed Madness'
-
zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
- zahartowany metalizator
jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
z polskich nowych rzeczy to kultes jest dobre , bardzo dobre nawet 10/10 ale osobiście nie mogę tego wyżej postawić od np drugiego albumu darkthrone , bo ten drugi album mam bardziej osłuchany i jednak sto razy lepiej mi robi i było to coś przełomowego wtedy a cultes to jak by to ich Varg nazwał kopiści , całkiem sprawni
z polskich nowych rzeczy to kultes jest dobre , bardzo dobre nawet 10/10 ale osobiście nie mogę tego wyżej postawić od np drugiego albumu darkthrone , bo ten drugi album mam bardziej osłuchany i jednak sto razy lepiej mi robi i było to coś przełomowego wtedy a cultes to jak by to ich Varg nazwał kopiści , całkiem sprawni
Ostatnio zmieniony 16-04-2014, 23:08 przez vicek, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
No, tylko nie ma kto laski Fenrizowi zrobić, bo akurat wycieczka nie dojechała.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
bardzo dobry zespol. graja jakby nic innego w zyciu nie robili
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- vicek
A Fenriz powinien zamknąć mordę w niektórych kawałkach i było by dobrzeCOFFIN pisze:No, tylko nie ma kto laski Fenrizowi zrobić, bo akurat wycieczka nie dojechała.
Dwójka Darkthrone i wyraz kopiści w jednym zdaniu. Brawo vicku. "Osłuchaj se" jeszcze Mental Funeral i będziesz w domu.vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
- vicek
dla mnie to są dwa różne albumy , inny klimat , żę używali podobnych przesterów i mieli takie inspiracje to chcąc nie chcąc wyszedł im inny gatunek i nie obchodzi mnie gadanie fenriza ze prawdziwy black metal nagrali na 3 albumie535 pisze:Dwójka Darkthrone i wyraz kopiści w jednym zdaniu. Brawo vicku. "Osłuchaj se" jeszcze Mental Funeral i będziesz w domu.vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
a czy ktoś vicku Licho jakoś promuje, nagubuje, przekonuje ? nie. to są całkiem inne systemy walutowe. opanuj się, vicku, masz mózg ?vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
Taa. Tylko "melodie" te same i do tego jeszcze wiara w przypadek.vicek pisze:dla mnie to są dwa różne albumy
- vicek
tak , a poza tym nie znam się na muzyce535 pisze:Taa. Tylko "melodie" te same i do tego jeszcze wiara w przypadek.vicek pisze:dla mnie to są dwa różne albumy
-
- zaczyna szaleć
zgadza sie, pozostaje liczyć na występy estradowe. no i że zagrajo coś vejderaRejwan pisze:bardzo dobry zespol. graja jakby nic innego w zyciu nie robili
Nie trzeba się znać. Włącz MF i po prostu poszukaj tam A Blaze... Tylko głuchy tego nie usłyszy.vicek pisze:tak , a poza tym nie znam się na muzyce535 pisze:Taa. Tylko "melodie" te same i do tego jeszcze wiara w przypadek.vicek pisze:dla mnie to są dwa różne albumy
- vicek
mam , ale mi chodziło raczej nie o aspekty finansowe , tylko o muzyczne ,czyli grupka wesołków bierze instrumenty i mówi sobie , teraz nagramy coś dla jaj , będziemy mieli dziwne teksty , i wokal będzie chujowy , zrobimy wieś i tak komuś się to spodoba .Sova pisze:a czy ktoś vicku Licho jakoś promuje, nagubuje, przekonuje ? nie. to są całkiem inne systemy walutowe. opanuj się, vicku, masz mózg ?vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
- COFFIN
Pomijając sarkazm - mój też, z posta powyżej, to zdaje się nie raczysz widzieć, co się dzieje na świecie w okół kilku kapel z PL.[V] pisze:zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jednak nie masz, nie chce mi sie z tobą gadać.vicek pisze:mam , ale mi chodziło raczej nie o aspekty finansowe , tylko o muzyczne ,czyli grupka wesołków bierze instrumenty i mówi sobie , teraz nagramy coś dla jaj , będziemy mieli dziwne teksty , i wokal będzie chujowy , zrobimy wieś i tak komuś się to spodoba .Sova pisze:a czy ktoś vicku Licho jakoś promuje, nagubuje, przekonuje ? nie. to są całkiem inne systemy walutowe. opanuj się, vicku, masz mózg ?vicek pisze:jeszcze jestem wstanie zrozumieć za ta odraza może się komuś podobać , ale te licho to są jakieś jaja i robienie ludzi w konia.
-
ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę, jest to marketing, niech sobie ludzie zarabiają ,stawiają ołtarzyki, ja czekam na nowe płyty Mayhem czy Slayer, śledzę lige mistrzów , za okręgówkę trzymam kciuki ,ale nie bywam na meczach, śledzę pobieżnie tabele wyników, wszystkiego dobrego życzę ale to nie je moja scena;)COFFIN pisze:Pomijając sarkazm - mój też, z posta powyżej, to zdaje się nie raczysz widzieć, co się dzieje na świecie w okół kilku kapel z PL.[V] pisze:zespoły tak genialne, fani tacy oddani, reszta świata tak daleko w tyle,wow,uszanowanko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
będę płakał , a poza tym burzysz się tak bo prawda ciebie boli , gdy puściłem kilku osobą ten kawałek Każdy miał bekę z tego
Nie daj boże jak ktoś to zrozumie i nie kupi ich kasety czy tam cd
Nie daj boże jak ktoś to zrozumie i nie kupi ich kasety czy tam cd