SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: SODOM
Ja nie wiem gdzie wy tam Dissection słyszycie.
Aha i nowa oczywiście tak samo dobra, jak nie lepsza, niz poprzednia. Może dwa słabsze kawałki, ale reszta to czysta zajebistość Sodom.
Aha i nowa oczywiście tak samo dobra, jak nie lepsza, niz poprzednia. Może dwa słabsze kawałki, ale reszta to czysta zajebistość Sodom.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Jeżeli nie słyszysz Dissection w "The Art Of Killing Poetry" (zwłaszcza w refrenach) to znaczy, że nigdy nie słyszałeś "Reinkaos".Alsvartr pisze:Ja nie wiem gdzie wy tam Dissection słyszycie.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- rasowy masterfulowicz
Amen bracie.Gore_Obsessed pisze: Tak naprawdę same "Bloody corpse" i "Hatred of the gods" są warte ceny tej płyty.
KVLT lizania CZASZKI
- H-K44
Jednak się pomyliłem co do tego nowego Sodom. Z początku wydawało się, że ta płyta jest tylko niezła, ale posłuchałem trochę dłużej i podobała mi się coraz bardziej, a teraz tak mi się wkręciła, że ostatnio słucham tylko "In War And Pieces".H-K44 pisze:Posłuchałem w końcu tego nowego Sodom.
Tytułowy kawałek jest zajebisty i generalnie to całkiem niezła płyta, ale szkoda, że taka nierówna.
Poprzedniczki na pewno nie przebili. Niestety, zadyszka już ich łapie.
I jednak lepsza od poprzedniej.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Kupię w ciemno jak stanieje. W sieci około sześciu dych, w Media Marktach nawet drożej - za dużo.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
Jakoś kompletnie przeoczyłem wymianę biletów do końca czerwca...
http://megaclub.pl/events,256,SODOM
"Jeżeli ktoś posiada autograf lub mieszka daleko od punktów w których wymieniane są bilety proszony jest o kontakt mailowy z Agencją Piona-Art na adres info@piona-art.pl w celu ustalenia sposobu wymiany biletu."
Na tego maila nikt nie odpowiada, na piona666@gmail.com też.
Ma ktoś jakieś inne namiary ?
http://megaclub.pl/events,256,SODOM
"Jeżeli ktoś posiada autograf lub mieszka daleko od punktów w których wymieniane są bilety proszony jest o kontakt mailowy z Agencją Piona-Art na adres info@piona-art.pl w celu ustalenia sposobu wymiany biletu."
Na tego maila nikt nie odpowiada, na piona666@gmail.com też.
Ma ktoś jakieś inne namiary ?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Husar
Chyba napierdalałeś w młynie obok mnie, w koszulce Dissection. Potem darliśmy się razem, że jebać boga i parówy. : D, wycięliśmy też konkretną glebę.Conflagrator pisze:Sodom wielkim zespołem jest, c'nie?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Herr Warcrimer to w ogóle szalał w wielu miejscach. jakoś na wysokości Agent Orange specjalnie się wycofałem żeby złapać trochę oddechu i się napić, a i tak musiałem uważać żeby nie zostać zmiażdżonym jak zaczął się rozbijać z jakimś typem w koszuli Revenge. ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran