Dokladnie tak.trup pisze: ↑01-05-2025, 16:10Ludziska.... Damnation ma grać na żywo zajebista muze, jeden z lepszych death metali, a wy się zastanawiacie czy garami będzie Mark, Dark czy Zbyszek albo Leszek.... kto by nie był leszczem nie jest bo to musi potrafić zagrać Wawrzynowe zakrętasy. A może Agnieszka zagra?
Zestaw bandów z dupy ale Damnation samo przez się. Less rozgrzany bo albo w Hell-Born albo w Black Altar, Bart wiadomo cały czas napierdala dla Szatana... Można liczyć na wyziew. Może żywioł będzie mniejszy niż w latach 90tych ale może będzie ogień. Tak czy siusiak WARTO!
DAMNATION (pol)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: DAMNATION (pol)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
- trup
Etam wstyd. Z ciekawości można pójść i na występ Gracjana Rostowskiego.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- zaczyna szaleć
No najlepiej jakby zagrał zestaw DAMNATION , IMPERATOR , CHRIST AGONY i VIOLENT DIRGE który się przebudził ze snu 
-
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
DAMNATION to DEATH METAL jaki Kocham.
- nicram
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Drugi koncert DAMNATION ogłoszony

-
- w mackach Zła
Pokrywaja sie chyba jakos te sklady...No niewazne, jezeli to nie jest jednorazowa reunion, to klubowe koncerty na pewno tez beda. Nie spodziewalem sie, ze bede mial kiedykolwiek okazje zobaczyc Damnation na zywca.
-
- postuje jak opętany!
Miałem okazję 2 razy widzieć Damnation na żywo. Raz w Będzinie z Christ Agony i innymi. Wtedy promowali Rebel Souls ( mam nawet na kasecie magnetofonowej nagrany ten wystep), a potem w Katowicach po Resist już z Baalem na wokalu.Hellrocker pisze: ↑02-05-2025, 14:24Pokrywaja sie chyba jakos te sklady...No niewazne, jezeli to nie jest jednorazowa reunion, to klubowe koncerty na pewno tez beda. Nie spodziewalem sie, ze bede mial kiedykolwiek okazje zobaczyc Damnation na zywca.
Ogólnie sie jaram tymi koncertami co będą zima.
-
- w mackach Zła
DUZE zazdro!Soundterror pisze: ↑02-05-2025, 16:29Miałem okazję 2 razy widzieć Damnation na żywo. Raz w Będzinie z Christ Agony i innymi. Wtedy promowali Rebel Souls ( mam nawet na kasecie magnetofonowej nagrany ten wystep), a potem w Katowicach po Resist już z Baalem na wokalu.Hellrocker pisze: ↑02-05-2025, 14:24Pokrywaja sie chyba jakos te sklady...No niewazne, jezeli to nie jest jednorazowa reunion, to klubowe koncerty na pewno tez beda. Nie spodziewalem sie, ze bede mial kiedykolwiek okazje zobaczyc Damnation na zywca.
Ogólnie sie jaram tymi koncertami co będą zima.