TENEBRIS - powrót komety!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
czerwiec ma być jebnąłem boba z pośpiechu :/ bo plakat robiłem w pracy "pomiędzy" obowiązkami
Maleficio dałbyś mi to wcześniej na maila nie będzie mnie do poniedziałku nie ma od ciebie znaku nie ma płyty
teraz mogę to na kogoś zwalić 
Edinazzu nie graliśmy do tej pory w Krakowie raz poleciałem tam pogadać zgosciem który wydawała różne potwory na kasetach croon rec. bodajże i tyle
Jakoś nas tam nie chcieli do tej pory
Maleficio dałbyś mi to wcześniej na maila nie będzie mnie do poniedziałku nie ma od ciebie znaku nie ma płyty

Edinazzu nie graliśmy do tej pory w Krakowie raz poleciałem tam pogadać zgosciem który wydawała różne potwory na kasetach croon rec. bodajże i tyle

- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Liczę mimo wszystko liczę ,że kiedyś sie pojawicie w GRODZIE KRAKA i nieważne czy jako headliner czy możę jako support dla Closterkeller czy Artrosissimondebelem pisze:czerwiec ma być jebnąłem boba z pośpiechu :/ bo plakat robiłem w pracy "pomiędzy" obowiązkami
Maleficio dałbyś mi to wcześniej na maila nie będzie mnie do poniedziałku nie ma od ciebie znaku nie ma płytyteraz mogę to na kogoś zwalić
Edinazzu nie graliśmy do tej pory w Krakowie raz poleciałem tam pogadać zgosciem który wydawała różne potwory na kasetach croon rec. bodajże i tyle![]()

Chce zobaczyć TEN KOSMOS
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Deviant
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
witaj w klubie "24h to za mało" - wczoraj na jakimś kościele lubelskim zobaczyłem wielkimi wołami napis "czas ucieka - wieczność czeka" - od razu poczułem się lepiej 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Przeklejam dyskusję z tematu "IHSAHN reaktywacja?"
Znam obie, A.E.O.N. mam od niedawna na półce. Mimo wszystko to jednak nie jest muzyka, którą miałem na myśli. Mniejsza jednak o różnice stylistyczne - Diachell Musik to malutka firma, dobra na początek. Myślę że Tenebris szuka czegoś o chyba większym zasięgu.Wishman pisze:Po częśći mogę się zgodzić z Tobą, ale jest tez olsztyńska Diachell Musik. Wydali np. Hesperus Dimension, A.E.O.N., a to bardzo dobre pozycje, szcególnie pierwsza kapela.Bonny pisze:w tym kraju nie ma odważnego, by zainwestować w ambitną muzykę.