BELPHEGOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
535

Re: BELPHEGOR

21-04-2016, 22:44

Lukass pisze: Jasne, mógł mu obić ryja.
Myślę, że wątpię. Ten jak to ktoś go określił "dziadzia", nie wyglądał mi na pacyfistę. Miałem kiedyś interesy w ruskim konsulacie. Tam sami tacy niepozorni, z imadłem w rękach. Takie "dziadzie". Ewidentna prowokacja, wszystko zaplanowane, chujowa sytuacja, choć Belphegor mi lata i powiewa.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

21-04-2016, 22:53

535 pisze:
Lukass pisze: Jasne, mógł mu obić ryja.
Myślę, że wątpię. Ten jak to ktoś go określił "dziadzia", nie wyglądał mi na pacyfistę. Miałem kiedyś interesy w ruskim konsulacie. Tam sami tacy niepozorni, z imadłem w rękach. Takie "dziadzie". Ewidentna prowokacja, wszystko zaplanowane, chujowa sytuacja, choć Belphegor mi lata i powiewa.
Też prawda, lekko by nie było. Ale mógł spróbować. A prowokacja oczywiście, koleś na nich czekał, najpierw (o ile moja denna znajomość rosyjskiego pozwala mi to zrozumieć) dość agresywnie przepytywał fanów, którzy też pojedynczo przylecieli z innych miast. I tu też zamiast gromkiego "spierdalaj" było tłumaczenie się i obrona. Belphegora też mam gdzieś, ale to może spotkać każdą inną kapelę; gorzej - ktoś może spróbować wziąć przykład z "dziadzia" i przenieść to do nas. Poza tym, Karl tu ładnie próbował za mediatora robić, choćby za to plus.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

21-04-2016, 23:00

A mógł zabić.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

21-04-2016, 23:03

Ukrzyżować, rozciąć brzuch i rozwlec flaki po całym terminalu. A co, black metal to black metal :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

22-04-2016, 08:27

Nergal pewnie wybrał konfrontacje i za to była ciupa
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-04-2016, 20:11

[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
tomaszm

24-04-2016, 12:53

manieczki pisze:Czy to Ci sami ludzie przed ktorymi Babuszka spierdolila? :D

[youtube][/youtube]

Kiedyś zastanawiałem się jak widziałem skina rozpierdalającego 5 niedorozwiniętych misiów panda przed jednym z koncertów nota bene black metalowych(mocno zaskoczonych agresją tegoż jegomościa:D) czy ta wojna z całym światem , poza byciem bad madafaka i robieniem z siebie pajaca sprowadza sie tylko do podłożenia ognia zabytkowego obiektu kultu religijnego gdzieś na obrzeżach Norwegi gdy nikt nie patrzy i ile statystycznie potrzeba tych groźnych panów w pięknych lśniących włosach z pudrem na ryju by takiego skina powstrzymać? takie tam przemyślenia na temat tego środowisko przez mało ogarnietego człowieka z masą kompleksów przed ekranem komputera:)

Tak mi się nasunęło po oglądnieciu tego video:)
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

24-04-2016, 12:59

tomaszm pisze:
manieczki pisze:Czy to Ci sami ludzie przed ktorymi Babuszka spierdolila? :D

[youtube][/youtube]

Kiedyś zastanawiałem się jak widziałem skina rozpierdalającego 5 niedorozwiniętych misiów panda przed jednym z koncertów nota bene black metalowych(mocno zaskoczonych agresją tegoż jegomościa:D) czy ta wojna z całym światem , poza byciem bad madafaka i robieniem z siebie pajaca sprowadza sie tylko do podłożenia ognia zabytkowego obiektu kultu religijnego gdzieś na obrzeżach Norwegi gdy nikt nie patrzy i ile statystycznie potrzeba tych groźnych panów w pięknych lśniących włosach z pudrem na ryju by takiego skina powstrzymać? takie tam przemyślenia na temat tego środowisko przez mało ogarnietego człowieka z masą kompleksów przed ekranem komputera:)

Tak mi się nasunęło po oglądnieciu tego video:)
black metal- chude pudrujące się cipy, death metal- twarde chłopy, Karl vs Helmut hahaha, facet chyba nie zrozumiał że oplucie tym bardziej u ruskich to największa zniewaga dla faceta
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
InAGaddaDaVida
rozkręca się

24-04-2016, 18:34

Sturm pisze:Oczywiście. Przecież pan Lennart jest po prostu pracownikiem przemysłu rozrywkowego w średnim wieku
Tu jeszcze w młodym wieku (1:28)

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-04-2016, 18:40

InAGaddaDaVida pisze:
Sturm pisze:Oczywiście. Przecież pan Lennart jest po prostu pracownikiem przemysłu rozrywkowego w średnim wieku
Tu jeszcze w młodym wieku (1:28)

[youtube][/youtube]
Bardzo ładny przebój.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

24-04-2016, 21:40

manieczki pisze:[youtube][/youtube]

aktywisci przedstawili sadowa ekspertyze tekstow belphegor :D dobre
niech to miejsce niebawem zniknie
shadowthrone
postuje jak opętany!

24-04-2016, 23:04

Karl pokazał klasę a Helmut to pizdus. Jego koledzy z kapeli jeszcze bardziej. Dziadus szurniety ale przynajmniej miał jaja by powiedzieć co o nim myśli face to face.
Awatar użytkownika
uglak

25-04-2016, 00:05

shadowthrone pisze:Karl pokazał klasę a Helmut to pizdus. Jego koledzy z kapeli jeszcze bardziej. Dziadus szurniety ale przynajmniej miał jaja by powiedzieć co o nim myśli face to face.
+1
wiadomo, ze bedac w obcym kraju i majac do zagrania koncert nie mozna wyjebac prowokatorowi, ale z calego towarzystwa tylko sanders zachowywal sie tak jak powinien
Guilty of being right
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

25-04-2016, 01:38

uglak pisze:
wiadomo, ze bedac w obcym kraju i majac do zagrania koncert nie mozna wyjebac prowokatorowi
jestem zdania ze bez wzgledu na okolicznosci trzeba sie zachowac jak chlop a nie jak cipa co z opluta morda odrywa skrawki chusteczki i rzuca w przeciwnika:))
nie ma co drazyc tematu, grozny metalowiec wystraszyl sie wiekszego chlopa, satanistyczny wizerunek helmuta poszedl sie srac, nie pierwszy i nie ostatni raz ruski szwaba potraktowal jak szmate :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-04-2016, 07:46

Z jednej strony lejecie z Helmutha, że pizduś bo nie oddał (pomijam już fakt, że ODDAŁ i też zajebał staremu ślinę) , a z drugiej strony chwalicie Karla, że unikał konfrontacji, nie strzelił gonga staremu i wykazał się klasą. Szafa gra, komoda tańczy jeśli chodzi o rozumowanie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Lurtz
postuje jak opętany!

25-04-2016, 10:56

Ciekawe jak rozegrała by się powyższa sytuacja, gdyby zdarzenie miało miejsce w Austrii? Może zrobimy sondę na ten temat? :D
Awatar użytkownika
Jaronymous
rozkręca się

25-04-2016, 11:18

Helmut se poradził, opluł gnoja i dał lekkiego kopa. Niby słabo ale moim zdaniem nie dał dupy. Karl też się powstrzymywał, bo widać że się zagotował.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-04-2016, 19:38

Oswiadczenie, Nie czytalem, bo tldr, ale mysle ze jest potencjal

"After a great tour kickoff in Minsk, Belarus [18th April], Belphegor dealt with heavy opposition and censorship within Russia resulting in three shows being cancelled. We apologize to Russian supporters. The troop tried everything to secure the shows.

"The St. Petersburg concert was canceled just a few hours before Belphegor was scheduled to enter the stage on the 19th of April. We arrived in Moscow hoping for the best on the 20th. We were ordered to remove the already hanging backdrop, then told that stage props such as sculptures and crosses were forbidden, and Helmuth was not allowed to do vocals for the track 'Lucifer Incestus.'

"During the second track, the sound engineer had been forced to mute the vocals for the rest of the show because of our lyrical content. We were outraged by the entire experience. Afterward, we were informed that we would be unable to play in Ekaterinburg [21st April] and Krasnodar [23rd April]. Thanks to Sviatlana Dubavets for the photo shot during our Ritual in Minsk, Belarus."

Helmuth adds: "We've toured Russia three times since 2006 and always had amazing experiences. We've ignored all protests including death threats during the past few weeks. I was aware many black and death metal bands were having trouble recently, but we still marched in. To people who think they know everything: When that waste of oxygen approached us at the airport on the 19th, he had a hand in his pocket. I expected him to have a weapon. If I had hit him, I would have been thrown in jail, and he would have ended up in the hospital.

"That was their plan; he had that other degenerate filming the entire thing. Special thanks to brother Mr. Karl Sanders, who had the courage to block him as he continued to harass me. I'm a musician, not a fighter, especially in Russia. I've survived Typhus and have already been dead for six hours, hanging on only by machines followed by open-heart surgery. I do not fear anyone other than myself. No excuses to anyone!! End of story.

"It is of the utmost importance that artists have freedom of expression. Throughout history religions and governments have and continue to censor creative works all around the world. Thank you very much to all metalheads who loyally stand behind us and fight against oppressors and hypocritical moralizers. Russian supporters, be prepared!! Belphegor are unstoppable and will return."

Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
tomaszm

26-04-2016, 20:06

Lurtz pisze:Ciekawe jak rozegrała by się powyższa sytuacja, gdyby zdarzenie miało miejsce w Austrii? Może zrobimy sondę na ten temat? :D
Heh patrząc na "cenniki" grzywn nakładanych na obywateli Austrii za przewinienia naruszenia porządku publicznego zakładam, że scenariusz wyglądałby podobnie.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

26-04-2016, 20:23

Mętne te tłumaczenia
ODPOWIEDZ