Nie, to oni kłamią, że wszyscy słuchali GODFLESH już wcześniej. :)twoja_stara_trotzky pisze:Kłamiesz, to ja wyprałem wszystkich na Godflesh. :DDDDDDDDDD
GODFLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GODFLESH
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- w mackach Zła
Potwierdzam, mimo oczywistej niszowości i oddalenia od metaluchowego mainstreamu te nazwy były całkiem nieźle kojarzone.YNKE pisze:LOL proszę cię, no chyba że początkiem lat 90-tych miałeś swoich emisariuszy w Kłodzku, GODFLESH, PITCH SHIFTER to był swego czasu chleb powszedni.
- twoja_stara_trotzky
LOL przecież ja cytuję jakiegoś debila, który mi kiedyś tak całkiem na serio napisał. :DDDDD
Godflesh był popularny na początku lat 90. Znałem bardzo dużo osób słuchających Godflesh, ludzi z bardzo różnych środowisk.
Godflesh był popularny na początku lat 90. Znałem bardzo dużo osób słuchających Godflesh, ludzi z bardzo różnych środowisk.
Przecież nawet w metal hamerze była taka reklama "same za(...)iste kasety" i koło "Far Beyond Driven" było bodajże okładka "Streetcleaner" (to już była chyba połowa lat 90-tych, ale stąd poznałem).
-
- postuje jak opętany!
He, aż Ci zazdroszczę, chciałbym tak posłuchać tego albumu znowu po raz pierwszy. Ciekawe czy skopałby tak samo jak te 15 lat temu. :)Mistrz pisze:Taki shitstorm się tu zrobił, że aż włączyłem se tego całego "Streetcleanera", którego rzecz jasna nigdy wcześniej nie słyszałem. Właśnie leci "Locust Furnace" - to jest to. Zajebiste. Po to właśnie wchodzę na to forum.
Jeszcze słówko o Jesu. Na płytach niezbyt mi się podobało, jedynie dwie pierwsze epki jakoś wchodziły. Ale na żywo muzycznie pozamiatali, był klimat, ale była też moc, z której nagrania studyjne są ździebko wyprane. Ich koncert z Brutala 2010 do tej pory wspominam jako jeden z najlepszych na tym feście. Mała próbka, oczywiście nie oddaje wszystkiego, ale filmik dość dobrej jakości (sorry jeśli było):
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Fejsbukowy wywiad mówi, że wieśniakiem byłeś zawsze, a od 4 lat mieszkasz po prostu w naturalnym środowisku. :DDrone pisze:To nie wiesz, że wieśniakiem jestem dopiero od 4 lat? Jak tam ten wasz wywiad na fejsbuku działa :)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Drone
Przecież mieszkanie na wsi to przywilej, nie powód do wstydu. Nie pojmuję innego podejścia.
- YNKE
- w mackach Zła
Który to? Musi być mocny w barach.LOL przecież ja cytuję jakiegoś debila, który mi kiedyś tak całkiem na serio napisał :DDDDD
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- twoja_stara_trotzky
już nie pamiętam, bo to sprzed kilku lat. niech się sam zgłosi :D
jak tu kilka lat temu wkleiłem w NP okładkę któregoś Godflesh to mi któryś napisał, że uczeń trocaka jestem :D
- Drone
- twoja_stara_trotzky
chyba on, faktycznie :D
- Adrian696
- zahartowany metalizator
był tu taki okres, ze strach było wrzucac okładki czegokolwiek spoza metalu, bo zaraz pisali ze sie dało Trocaki wyprac...DCI Hunt pisze:jak tu kilka lat temu wkleiłem w NP okładkę któregoś Godflesh to mi któryś napisał, że uczeń trocaka jestem :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
http://www.masterful-magazine.com/forum ... 40#p368286jester pisze:Hehehe, czyli wychodzi, że masowe efekty akcji typu "cała Polska kocha Godflesh" to fantasmagoria, a jej producent okazuje jakąś macierzą niezbędną wyłącznie do samookreslenia się różnych sztucznie wykreowanych w ten sposób tworów, z gustem wprost proporcjonalnie zjebanym w stosunku do stopnia rosnącej zajebistości smaku mentora. Dobre :)
Kurwa, gdzie był ten wpis z bloga?
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
haha nooo, najlepszy wpis jestera :D jaki ten paranoik byl kiedys zajebisty, teraz juz nie daje takich kwiatkow :(
this is a land of wolves now
- Skaut
Riven pisze:teraz juz nie daje takich kwiatkow :(
jester pisze:Doom metal (przynajmniej ten tzw 'klasyczny') to sraka, tzn lubię jakieś czołowe kapele typu Cathedral czy przede wszystkim Św. Wit ale robienie całej sceny na podstawie kopiowania paru patentów Black Sabbath to bieda i żenuła na maxa, wtórność i marazm zwłaszcza że sam Black Sabbath to ludzie otwarci na różne wpływy co udowodnili na płytach typu TE albo NSD!, dlatego żaden doom-crap im nie dorówna podobnie jak żaden płytki Apokaliptic Raids, Usurper nigdy nie zbilży się do wielowymiarowego CF, który na koncie ma płyty w styku V/N i cover Bowiego itp.
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
- morbid
- rasowy masterfulowicz
jak za darmo ... brać !!
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re:
Też mi szansa. Czas już straciłem, nie muszę też tracić pieniędzy.:)Skaut pisze:http://www.mystic.pl/plyty_cd,godflesh- ... k,9884.htm
headcrab, asfalt. Ostatnia szansa dla was ;]
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦