no przeciez grają bo są 2 Entombed, jeden z LG a drugi z NickeHellrocker pisze:Fajnie, ale ten lineup scandinavian deathfest powinien mieć jeszcze kilka większych nazw na samej górze. Gdyby tak Entombed jeszcze raz zdecydowali się zagrać z Nicke za bębnami nie wachalbym się z zakupem biletu.
DISMEMBER - NAJSŁABSZA PŁYTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAJSŁABSZA PŁYTA DISMEMBER
fajnie byłoby gdyby wrócili na dobre
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- w mackach Zła
O ile wiem ten z Nicke, Alexem i Uffe zawiesił działalność po tych dwóch reaktywacyjnych koncertach w 2016.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a tego to nie wiem
na MA napisali że są aktywni
na MA napisali że są aktywni
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- weteran forumowych bitew
A która to liga death metalu ten Diamember ? Szanowni znawcy tematu mogliby to wyjaśnić, bom ciekaw .
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jak ktoś ma wątpliwości że pierwsza to powinien się wypisać z forume.Wódka i Piwo pisze:A która to liga death metalu ten Diamember ? Szanowni znawcy tematu mogliby to wyjaśnić, bom ciekaw .
Yare Yare Daze
-
Oczywista sprawa,zajebiście,że znowu działają.Czekam na wznowienia ich płyt.
-
- zahartowany metalizator
A death metal to która liga death metalu?hcpig pisze:Jak ktoś ma wątpliwości że pierwsza to powinien się wypisać z forume.Wódka i Piwo pisze:A która to liga death metalu ten Diamember ? Szanowni znawcy tematu mogliby to wyjaśnić, bom ciekaw .
-
- postuje jak opętany!
A ja się obawiam, że płyty z tego nie będzie, jedynie kilka okazjonalnych koncertów. Jeden w tym roku (może dorzucą jakiś drugi widząc ze bilety na festiwal sprzedały się w kilka godzin), może kilka w przyszłym - coś na kształt reaktywacji Emperora. Obstawią parę miejsc, napełnią konta bankowe i do domu.
Tym niemniej Dismember uwielbiam! Całościowo. No, może najmniej Hate Campaign ale wynika to z tego, że poświęciłem jej najmniej czasu w zestawieniu z pozostałymi.
Tym niemniej Dismember uwielbiam! Całościowo. No, może najmniej Hate Campaign ale wynika to z tego, że poświęciłem jej najmniej czasu w zestawieniu z pozostałymi.
- smooker
- w mackach Zła
W sumie to HC właśnie dlatego poświęca się najmniej czasu, bo jest najsłabsza ;).
Co do reaktywacji to nie wiem. Wygląda właśnie na to jakby chcieli coś więcej niż tylko koncertować.
Co do reaktywacji to nie wiem. Wygląda właśnie na to jakby chcieli coś więcej niż tylko koncertować.
-
- postuje jak opętany!
Może coś w tym jest aczkolwiek ostatnio, przy okazji informacji o reaktywacji, spotkałem się z masą spustów nad tym albumem. Jeszcze dziś sprawdzę nausznie :)smooker pisze:W sumie to HC właśnie dlatego poświęca się najmniej czasu, bo jest najsłabsza ;).
- hcpig
Zawsze mówiłem że HC jest bdb, na pewno nie jest gorsza od trójki, czwórki i siódemki.
Yare Yare Daze
-
Czyżby jutro mieli ogłosić taki skład w pl;
dismember / bloodbath / abbath / demonical / centinex
-
- w mackach Zła
a to nie był aby żart na 1.04. ;)piotraz pisze:Czyżby jutro mieli ogłosić taki skład w pl;
- uglak
- smooker
- w mackach Zła
A to już zaklepane? Bo dużo dat pomiędzy gigami wolnych. 15 dni i 8 koncertów - jest miejsce, żeby coś wcisnąć. Zwłaszcza, że ani promotorzy, ani zespoły nie lubią chyba tak dużo wolnych przebiegów.
- uglak
nie no serio to zart. baner trasy dodalem pogladowo ;-)
Guilty of being right
- smooker
- w mackach Zła
Sziet. Niezły plakat :D.
-
Jutro winiary bookings ogłasza pakietę death metalowa i defkorowa - może to będzie to, robią anthrax to i zrobią dismember (oby).
-
Co za huje, to podobno prima aprilisowy plakat trasy:)
- Mol
- zahartowany metalizator
Decapitated + Thy Art Is Murder, death metal my ass.piotraz pisze:Jutro winiary bookings ogłasza pakietę death metalowa i defkorowa - może to będzie to, robią anthrax to i zrobią dismember (oby).