Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Riven pisze:podrecznikowy przyklad skurwienia metalowej kapeli. dimmu borgir to przy nich szczerosc i wiernosc podziemu.
Ostatni DB to porażka, sami już nie wiedzą co ze sobą zrobić. Zamienili skóry i żelastwo na jakieś teatralne łachmany ale ta próba podrabiania Arcturus spaliła na panewce. Przynajmniej muzycznie.
KOK natomiast jasno określił, że teraz robi taką muzykę, aby móc zarabiać na niej pieniądze.
Ostatnio zmieniony 17-01-2011, 21:48 przez Kingu, łącznie zmieniany 1 raz.
gelO pisze:No, fuck nigdy nie lubiłem tego zespołu, ale teraz zabili.
Z Polski też taki duet by sięprzydał
Luna Ad Noctum & Piotr Rubik?
Ale tak na serio, nie rozumiem celu takich zabiegów. Kogo oni mają zamiar przekonać? 12-latków którzy dzięki temu odkryją mrok w swych duszach? Chociaż nie, 12-latki słuchają lepszej muzy. Może jakichś smutnych metalofczyków, którzy w szkole są obiektem szyderstw z racji noszenia srogich bluz Within Temptejszyn oraz glanów na 30-stopniowym upale, a teraz mogą się dowartościować że taka muza weszła na salony? Nigga plz.
Już dawno nie miałem sytuacji, żeby mi samoczynnie szczęka opadła i żeby mnie ktoś musiał uświadomić że siedzę przed kompem z otwartą gębą.
Ja pierdolę
Nerwowy pisze:I pomyśleć, że to był kiedyś całkiem nieźle zapowiadający się zespół...
Kiedyś słyszałem "Agnen" i to nawet niegłupia płyta była, chociaż bez rewelacji. Słyszałem że zamienili żelazo na plasik a ćwieki na lizaki, ale to co dzisiaj zobaczyłem przerosło moje oczekiwania.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Mam nadzieje ,ze im ta zamiana metalu w gówno bokiem wyjdzie. tak jak ktoś wczesnej to napisał, to zespół bez targetu, nikt normalny słuchający metalu tego nie strawi, a popersi tez nie kupią. Ciesze się ,ze Dimmu nie jest juz na 1 miejscu jeśli chodzi o najbardziej pedalski black metal...ja tam ich lubię i cenię, nikt nie jest idealny
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
No to na pewno dla fanów dobra wiadomość, bo jak Kyrck wydaje swoje sprzęty, to każdy zainteresowany wie - plakaty, naklejki, dziergane winyle, cuda niewidy. Miło.
Hmm,ja wiem? mam kilka ich wydawnictw i fakt,sa staranne,dopieszczone,aczkolwiek nie zawieraja tych dupereli o ktorych piszesz,moze w wersjach tzw die hard,ale ja takich nie kupuje raczej...a stary Keep (czyli dema+debiut oraz mini z Attila i Frostem) jest zajebisty,dlatego ciesze sie z tego newsa.
demówki nie słyszałem, debiut był dobry choć do bólu nieorginalny (w sumie dawno nie słyszałem), dwójka słaba, epka prześwietna, reszta do kosza
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
hcpig pisze:"Buried by Time and Dust" w ich wykonaniu słyszałeś? Chyba najlepszy cover MAYHEM w ogóle, w każdym razie jeden z najlepszych.
obok Emperiona i Bihimofa najlepszy z zamieszczonych na tej składance
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
jedyny cover z tej składanki, który urywa dupsko to Deathcrush w wykonaniu Absu, inne są co najwyżej niezłe,
niestety "Carnage" w wersji Behemoth to skifa jeszcze większa niż "Freezing Moon" Vadera, Nergal za wszelką cenę chciał się pochwalić znajomością kawałków z DMDS - ta wiązanka riffów wyszła co najmniej żenująco + przeokrutnie palstikowe brzmienie bębnów