HELL MILITIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HELL MILITIA
Oczywiście, że nie... :-) nie na jej poziomie takie foty :-) Ale prowokacja udna :D:D
BDB Prowokacja!!!! :-)))
Ale pierogi nadal fajne :-))
Niemniej LSK szkoda bo takich babek siedzących w klimacie jest jak nalekarstwo...
BDB Prowokacja!!!! :-)))
Ale pierogi nadal fajne :-))
Niemniej LSK szkoda bo takich babek siedzących w klimacie jest jak nalekarstwo...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak słucham tej Hell Militii, po hajpie jaki tu i ówdzie był nakręcany i jestem w sumie rozczarowany. O ile dwójka jeszcze ma niezłe elementy i całość jest solidnie przybrudzona, o tyle ta ostatnia płyta już mocno przynudza. Nieciekawe kompozycje, powtarzalne pitolenia uzupełnianie jakimiś "atmosferycznymi" zapychaczami i męczącym wokalem. Nic ciekawego.
The madness and the damage done.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Chyba masz rację niestety... Na dwójce raz lepiej, raz gorzej, ale przynajmniej coś się działo. Z tej ostatniej kompletnie nic nie zapamiętałem, ale jeszcze sobie ją przypomnę.Kurt pisze:Tak słucham tej Hell Militii, po hajpie jaki tu i ówdzie był nakręcany i jestem w sumie rozczarowany. O ile dwójka jeszcze ma niezłe elementy i całość jest solidnie przybrudzona, o tyle ta ostatnia płyta już mocno przynudza. Nieciekawe kompozycje, powtarzalne pitolenia uzupełnianie jakimiś "atmosferycznymi" zapychaczami i męczącym wokalem. Nic ciekawego.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Jedynka była fajna, dwójka bardzo dobra, ale trójka to niestety rozwodnione męczenie buły na religijną modłę.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie no, bardzo dobra? Bez przesady, można posłuchać, ale nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia. Debiutu nie znam, a co do ostatniej to pełna zgoda.Drone pisze:Jedynka była fajna, dwójka bardzo dobra, ale trójka to niestety rozwodnione męczenie buły na religijną modłę.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jedynka mega fajna, dwójki nie dałem rady przesłuchać (nudna w chuj), trójki juz nie spróbowałem. Szkoda LSK fajna dupa była.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Oprócz tego, że wyglądała jak trans to fajna.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Nerwowy
W punkt.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Plastek
- Kontakt:
G LSK.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Dwójka może być, lol, herbatniki.
W dobie walenia gruchy do Furii to co najmniej teorie zakrawające o totalny imbecylizm. Względnie czerstwy żart. :)
W dobie walenia gruchy do Furii to co najmniej teorie zakrawające o totalny imbecylizm. Względnie czerstwy żart. :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, nigdy nie słyszałem Furii, także trudno mi się odnieść - bo chyba do mnie był ten przytyk. Zauważyłem natomiast, że najwięcej do powiedzenia na ich temat mają ludzie, którzy ich nie lubią/nie słuchają.byrgh pisze:Dwójka może być, lol, herbatniki.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Obadaj debiut a zapomnisz o rozczarowaniu. Jedynka niszczy, dwójka dobra choć w chuj nierówna a trójkę można spokojnie spuścić w kiblu naznaczając wcześniej piętnem trendziarskiego gówna. W zasadzie klasyczna równia pochyła, od zajebistości po straszną generic-random-religious-BM'ową przeciętność. Żal mi Piekielnej Milicji bo po zajebistym debiucie wiele sobie obiecywałem po tej kapeli, mieli charakter, potencjał i pomysły, nie byli może szczególnie oryginalni ale już na dwóch pierwszych płytach dorobili się "swojego sound'u" (mimo iż piętno DMDS na debiucie jest aż nadto wyczuwalne) czego inni nie mogą osiągnąć na przestrzeni 10-ciu studyjnych płyt. Tylko co z tego, że już na pierwszych dwóch albumach grali ''swoje'' jak na trzecim postanowili ślepo brnąć za stadem i aktualną modą i paradoksalnie zostali przeciętnymi kopistami. Smutna to historia ale nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. Niestety.Kurt pisze:Tak słucham tej Hell Militii, po hajpie jaki tu i ówdzie był nakręcany i jestem w sumie rozczarowany. O ile dwójka jeszcze ma niezłe elementy i całość jest solidnie przybrudzona, o tyle ta ostatnia płyta już mocno przynudza. Nieciekawe kompozycje, powtarzalne pitolenia uzupełnianie jakimiś "atmosferycznymi" zapychaczami i męczącym wokalem. Nic ciekawego.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
Mimo naszych poróżnień, nie miałem na myśli Ciebie, tylko średnią takich opinii. Tak jak zresztą mówisz - są słuchacze i słuchacze, jedni woli jabłka, drudzy lubią mandarynki, dla jednego to obca bajka, dla drugiego pierdolenie w zaparte. Nie mając nic do mandarynek.Kurt pisze:Nie wiem, nigdy nie słyszałem Furii, także trudno mi się odnieść - bo chyba do mnie był ten przytyk. Zauważyłem natomiast, że najwięcej do powiedzenia na ich temat mają ludzie, którzy ich nie lubią/nie słuchają.byrgh pisze:Dwójka może być, lol, herbatniki.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Ja będę uparcie powtarzał, że dwójka to ich opus magnum jak do tej pory. Świetny, brudny i zgrzytający album, na którym ugruntowali swój wyraźny styl widoczny już na jedynce. Tym bardziej dziwi trendziarska trójka, która ma nawet kilka momentów nie ratujących niestety przeciętnej całości.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- weteran forumowych bitew
Utwór opublikowany 19 stycznia - promuje nadchodzący album "Hollow Void"

Zapowiada się przednio.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- dzik
Ale zdaje się na wokalu aktualnie udziela się panicz RSDX.
dobry kościół to kościół spalony
- DST
- rasowy masterfulowicz
- dzik
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."