całkiem przyjemny albumGrzesiekP pisze:A słuchali już?
http://www.musickmagazine.pl/material,m ... n,687.html
Po pierwszym odsłuchu interesujące, chociaż brzmienie trochę mi średnio leży.
MASSEMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: MASSEMORD
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Muzyka z nowego albumu Massemord bardzo dobrze kołysze. Zdecydowanie lepiej niż ostatnie mini Furii.
all the monsters will break your heart
- Foxhound
- postuje jak opętany!
DCI Hunt pisze:Na okładce to czarnoskóry święty mikołaj?
jak to wygląda? jak gówno w lesie!
a muzyka bardzo ok!
-
- w mackach Zła
Moim zdaniem bardzo dobra płyta. Na bank będę do niej wracał ;-).
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Jestem w trakcie drugiego kawałka i chyba zapowiada się ciekawa płyta. Te zwolnienia trochę mnie nudzą, ale z drugiej strony dają niezły klimat. I oby nie zanudziły do końca, bo jak zajebiście lubię trans z 'The Madness...' i to, jak wszystko tam płynie, tak tu obawiam się o 'rozmemłanie'. Zobaczymy, jak dalej. 3 kawałek - szybciej i od razu inaczej;)
'Come the Blessed Madness'
-
- rasowy masterfulowicz
za duzo smecenia, ale i tak o wiele lepsze od nowej Furii. Strasznie sie wybredny ostatnio zrobiłem
KVLT lizania CZASZKI
- COFFIN
Takie właśnie mam wrażenie (4 kawałek aktualnie). Nowej Furii nie słyszałem, poprzedniej też;)Pan_Kimono pisze:za duzo smecenia, ale i tak o wiele lepsze od nowej Furii. Strasznie sie wybredny ostatnio zrobiłem
e: nie, nie dzisiaj -posłucham do końca może innego dnia.
-
- rasowy masterfulowicz
nowej furii nawet nie sluchaj, nie warto. nie daj sie omamic blackmetalowym hipsterom z forum
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
Obniżył Ci się już testosteron? Jakiego smęcenia? Gdzie Ty dobry kolego słyszysz tam jakieś smęty? :-DPan_Kimono pisze:za duzo smecenia, ale i tak o wiele lepsze od nowej Furii. Strasznie sie wybredny ostatnio zrobiłem
-
- rasowy masterfulowicz
powiesz mi to prosto w twarz?;]
Serio sa fajne momenty ale za chwile wchodzi zmiana tempa na wolniejsze i... takie rozmemłane to wszystko sie wydaje.
Ide sluchac Plague Angel
Serio sa fajne momenty ale za chwile wchodzi zmiana tempa na wolniejsze i... takie rozmemłane to wszystko sie wydaje.
Ide sluchac Plague Angel
KVLT lizania CZASZKI
- COFFIN
Poprzedniej płyty chciało się słuchać, bo zajebiście wciągała. Tu, już przy pierwszym odsłuchu mam mieszane odczucia. Za to Castor pewnie będzie zadowolony:P
Raczej nie szybko, jeśli w ogóle. Na półce mam aktualnie jedynkę i kolejne mcd, reszty się pozbyłem.Pan_Kimono pisze:nowej furii nawet nie sluchaj
- nicram
jeżeli wyłączyłeś testosteronowego agresora, to oczywiście - płynną łódzką gwarą :-)Pan_Kimono pisze:powiesz mi to prosto w twarz?;]
Ja tam od pierwszego odsłuchu jestem kupiony. Dużo się dzieje w tej muzyce. Może po prostu nie masz nastroju na takie granie?Pan_Kimono pisze:Serio sa fajne momenty ale za chwile wchodzi zmiana tempa na wolniejsze i... takie rozmemłane to wszystko sie wydaje.
Ide sluchac Plague Angel
- COFFIN
Zabawne, tym bardziej w kontekście tego, co piszesz w innym temacie. Nastrój to ja mam zawsze, na poprzedni Massemord. Przy odsłuchu nowego nawet Dimmu Borgir mi przyszedł na myśl, także chyba nie pomyliłem się z tym, że Castorowi się spodoba;) No i już wiem, że nie tylko jemu;) Może zmienię zdanie, jak poleci z cd, ale na pewno nie na tyle, żeby postawić nowy przed poprzednim. Zaczyna się pitolenie, jak z Furią swego czasu.nicram pisze: Ja tam od pierwszego odsłuchu jestem kupiony. Dużo się dzieje w tej muzyce
- Castor
Często pojawia się tu moje nazwisko, więc czuje się jak wywołany do tablicy:)
Z nowej płyty przesłuchałem dopiero 3 pierwsze numery i powiem szczerze średniawe są niestety. Jutro, jak znajdę czas to przesłucham całość, ale coś mi mówi, że na rewelację nie ma co liczyć. Dla równowagi nową furię też przesłucham.
Z nowej płyty przesłuchałem dopiero 3 pierwsze numery i powiem szczerze średniawe są niestety. Jutro, jak znajdę czas to przesłucham całość, ale coś mi mówi, że na rewelację nie ma co liczyć. Dla równowagi nową furię też przesłucham.

- TheDude
W jeden dzień płytka poleciała 3 razy i wpierdol był sowity a atmosfera jak zwykle szaleńczo negatywna. High five !
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Masz na nazwisko Castor?Castor pisze:Często pojawia się tu moje nazwisko...
- maciek z klanu
chyba Kantor, Irena.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Realista
Pierwsze przesłuchanie mnie rozwaliło, drugie uspiło.,..ciekawe co bedzie za trzecim...Pan_Kimono pisze:za duzo smecenia, ale i tak o wiele lepsze od nowej Furii. Strasznie sie wybredny ostatnio zrobiłem
-
rozuśpi
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;