Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Te rarytasy wszędzie w cenie takiej jak u wydawcy czy idzie gdzieś w ładniejszej cenie dostać? 50 zeta za marnej jakości digipack to jakieś śmiechy są.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
MinT pisze:Gimbusy słuchają Destroyers teraz i... kurwa naprawdę przekonani, że to dobre jest/było.
Obiektywnie to chujowe, ale kto nie lubi po głębszym zaśpiewać "skóra i dżinsy to my źli metale"? :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ehh, to jest mega. jakies 2 tygodnie temu odwiedził mnie kolega i po duuuzym alko, o 2 w nocy darlismy się przy elpisie 38 Minutes of Life. nawet znalazłem 2 sztukę tego winyla na półce i mu z radością go podarowałem. nie dziwi mnie to, że później jego winyle schodzą po kilka setek na allegro. gdy się słucha dobrej muzyki to później się takową gra. proste.
Te wersje koncertowe faktycznie to kult niepomierny, a śpiewanie z pamięci tych kawałków to odruch bezwarunkowy powinien być. Nawet z uwzględnieniem zapowiedzi pana Rogowieckiego :) Generalnie Kat to głównie ta koncertówka i "666", reszta albo ok albo średniawka.