VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

Re: VADER

17-06-2014, 20:29

jak się komus nie podoba to za połowe ceny odkupie :)
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-06-2014, 06:54

Bacchus pisze:Eeeee,nudzi Ci się?
Czy aby Arachnophobia nie potrzebuje wsparcia?Gdzieś indziej kurwa... poszukaj burdelu.Ksiązka jest ok. i . chuj.Czego tu szukać? Książka jest git i czytać..:P
Czytanie ze zrozumieniem to jest problem dzisiejszych gimnazjalistów. On nie ocenia książki, tylko postawę głównych bohaterów...
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

18-06-2014, 07:26

Nowa płyta zajebista, książka czeka na swoją kolej .
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

18-06-2014, 08:10

Bacchus pisze: Czy aby Arachnophobia nie potrzebuje wsparcia?
A co ma jedno do drugiego?
Bacchus pisze:.Ksiązka jest ok. i . chuj.Czego tu szukać? Książka jest git i czytać..:P
Książka ok, bohaterowie nie ok.
Niczego nie trzeba szukać, wszystko podane jak na tacy.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
majeku
postuje jak opętany!

18-06-2014, 08:36

krz63 pisze:Pewnie gdyby komuś się chciało, to spokojnie mógłby po tej książce Petera i Mario przez sądy przeczołgać, ale przecież nikt nie jest na tyle małostkowy jak bohaterowie książki by barbać się w gównie.

Oczywiście, że współpraca z Kmiołkiem zaprowadziła zespół do takiego, a nie innego poziomu, determinacja Petera też. Jednak od lat pozycja Vadera słabnie czego przyczyną jest między innymi to, że w prowadzeniu zespołu nie kieruje się jego dobrem, tylko własnym ego, nie ma mowy o żadnych najmniejszych nawet kompromisach, musi być jak on chce, a jak nie to wypierdalaj. W książce też to jest powiedziane. Ja mówisz na początku trasy do perkusisty "jak się nie podoba to wypierdalaj!" to żaden z ciebie manager, nikt z rozumem nie ryzykuje odwołania reszty koncertów, tylko dlatego, że manager obraził się, bo ktoś zadał jedno pytanie za dużo. Cały czas o to mi chodzi.

Nergala nie robię świętym. Ukazały się dwie biografię polskich zespółów metalowych, lider jednego był powściągliwy i umiał uszanować prywatność swoich byłych kolegów. Drugi pojechał po nich równo. Jeśli ktoś uważa, że wywlekanie spraw takich jak kto płacił za dużo za mieszkanie, a kogo laska doiła z kasy było potrzebne, to gratuluję. Brakuje tylko by jeszcze powiedział kto miał małego, a kogo żona się puściła z listonoszem. Żenada.
Takie czasy, że nawet na metalu chcą zarabiać. A że ludzie za pieniądze zawsze się będą szmacić to mamy takie łototo łotutu metalowe chuj wie co.
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

18-06-2014, 08:51

Deviant pisze:Nowa płyta zajebista, książka czeka na swoją kolej .
Tak właśnie. Tyle, że u mnie to nie książka czeka na swoją kolej a ja czekam aż się w końcu do mnie doczłapie hehe. Po tych wszystkich opiniach licze na świetna lekturę.
Bacchus
zaczyna szaleć

18-06-2014, 10:44

krz63 pisze:
Bacchus pisze: Czy aby Arachnophobia nie potrzebuje wsparcia?
A co ma jedno do drugiego?
Bacchus pisze:.Ksiązka jest ok. i . chuj.Czego tu szukać? Książka jest git i czytać..:P
Książka ok, bohaterowie nie ok.
Niczego nie trzeba szukać, wszystko podane jak na tacy.
W sumie po namyśle...ok , odnośnie Ary:) nothing personal.
Pozdro.
Bacchus
zaczyna szaleć

18-06-2014, 10:45

nicram pisze:
Bacchus pisze:Eeeee,nudzi Ci się?
Czy aby Arachnophobia nie potrzebuje wsparcia?Gdzieś indziej kurwa... poszukaj burdelu.Ksiązka jest ok. i . chuj.Czego tu szukać? Książka jest git i czytać..:P
Czytanie ze zrozumieniem to jest problem dzisiejszych gimnazjalistów. On nie ocenia książki, tylko postawę głównych bohaterów...

Spierdalaj.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-06-2014, 11:15

Prawda w oczy kole. :-) Proponuję zacząć naukę czytania ze zrozumieniem w następujący sposób: czytaj pojedyncze zdania. Postaraj się je zrozumieć. Powtarzaj proces aż do skutku. W przypadku braku postępów, poproś jakiegoś dorosłego (może być rodzic), żeby ci wytłumaczył. :-)

Jeżeli nie da rady, wyjedź do Szwajcarii. Dokonaj eutanazji. :-)
all the monsters will break your heart
Bacchus
zaczyna szaleć

18-06-2014, 11:27

Spierdalaj mówilem....
i kurwa...żeby w temacie pozostac.... Giń,Psie!
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

18-06-2014, 12:47

To klepanie się metalowców po plecach jest żenada w chuj. Peter taki niedobry, że dyktował warunki, Nergal taki dobry, bo kocha ludzi. A może kuli ogon, bo wie, że jak by coś na temat Muraszko Adama napisał to wyłapałby takiego luja ogłuszacza że hej. Albo przypomniałby sobie Muraszko Adam niesympatyczne fakty z przedwiecznych czasów chrześcijaństwa. Ahhhh ploteczki ploteczki.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

18-06-2014, 13:19

Boją_się_nawet_jego_koni pisze:To klepanie się metalowców po plecach jest żenada w chuj. Peter taki niedobry, że dyktował warunki, Nergal taki dobry, bo kocha ludzi. Ahhhh ploteczki ploteczki.
+ milion
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

18-06-2014, 13:27

Tu już ktoś coś pisał o czytaniu ze zrozumieniem...
Nie mowie o swietosci Nergala, tylko o tym, że sranie na byłych kumpli z zespolu, grzebanie w ich prywatnym zyciu, doszukiwanie się winy własnych porażek w innych ludziach naprawdę niczego nie wnosi do historii zespolu.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
electricwizard
rozkręca się

18-06-2014, 13:36

[V] pisze:
Boją_się_nawet_jego_koni pisze:To klepanie się metalowców po plecach jest żenada w chuj. Peter taki niedobry, że dyktował warunki, Nergal taki dobry, bo kocha ludzi. Ahhhh ploteczki ploteczki.
+ milion
Nie wiem czemu tu jeszcze nikt nie oburzył się, że Peter w książce jebie technicznych wielkiego Slayera i przedstawia jak ten "wielki" zespół traktuje supporty, a zachwala zgoła odmienne zachowanie ekipy Metalliki. Jebany pozer...
Хороший русский - мертвый русский.
[V]

18-06-2014, 14:05

krz63 pisze:Tu już ktoś coś pisał o czytaniu ze zrozumieniem...
Nie mowie o swietosci Nergala, tylko o tym, że sranie na byłych kumpli z zespolu, grzebanie w ich prywatnym zyciu, doszukiwanie się winy własnych porażek w innych ludziach naprawdę niczego nie wnosi do historii zespolu.
Czytal Dirt Motley Crue?

Tam jeden jedzie na drugiego z widlami ,rzyga na glowe i podkrada dupe z pokoju hotelowego. A ksiazka taka fajna..
Peter nie moze miec swojego zdania i oceniac swoich bylych kolegów z zespolu?Oczywiscie,ze moze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

18-06-2014, 14:12

Może, ale ja jako czytelnik mam prawo do swojego zniesmaczenia taką postawą. No i jestem z natury podejrzliwy co do ludzi, który za swoje porażki obwiniają innych, a sukcesy przypisują wyłącznie sobie :-)

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
535

18-06-2014, 14:43

Każdy ma prawo napisać w książce co chce i każdy czytelnik ma prawo skomentować, to co napisano jak chce, bo inaczej po co w ogóle pisać. Z tego co zauważyłem gdzieś tam wyżej, to niejaki Kmiołek Mariusz, oburzył się najbardziej. Zabawne.
[V]

18-06-2014, 15:43

535 pisze:Każdy ma prawo napisać w książce co chce i każdy czytelnik ma prawo skomentować, to co napisano jak chce, bo inaczej po co w ogóle pisać. Z tego co zauważyłem gdzieś tam wyżej, to niejaki Kmiołek Mariusz, oburzył się najbardziej. Zabawne.
też prawda. Kmiołek traktuje Vader jak swoje dziecko i widac,że ciężko mu znieść jakąkolwiek krytykę pod adresem tego zespołu.
Heretyk

19-06-2014, 11:32

ile razy się skład zmieniał w Vader? ktoś to jeszcze w ogóle liczy? :) no przecież coś musi być na rzeczy, nie ma opcji, że kmiołas i peter są tacy czyści i w porządku, a te dziesiątki (?) ludzi to chuje i lenie działające na szkodę tego wielkiego zespołu. chyba logiczne
[V]

19-06-2014, 11:40

Taki jest model funkcjonowania zespołu widocznie, realizowana jest wizja jednego faceta a jak reszta zgłasza swoje ambicje które nie satysfakcjonują generała to wypierdalać;) Wiele zespołów funkcjonuje w ten sposób.
ODPOWIEDZ