DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
marian taki bogaty ma 4 lustrznaki pewnie zaplacil za 2 konta i teraz sieje zamet. jak tak sobie to poskladac to on tak pierdolil o tym dronie, ze teraz mysle, ze to byla taka kampania reklamowa zeby sobie drugie konto zrobic. no chyba ze maria mysli, ze jest tyler durden i ma 2 osobowosci hehehe :D
woodpecker from space
Nigdy nie miałem golfa, a teraz pewnie zostanę jego właścicielem na takiej zasadzie jak Drone został właścicielem szczęki z warzywami. :)Maleficio pisze:Oddał Golfa adminom by jedzili na ryby
- Adrian696
- zahartowany metalizator
szczeka z warzywami czy wyjebana szczeka - co za róznicaMaria Konopnicka pisze:[ jak Drone został właścicielem szczęki z warzywami :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
W sumie byłyby niezłe jaja jakby się okazało, że Drone nigdy nie istniał tylko ja od lat pisałem z dwóch kont. :) Niezłą bekę bym miał z niektórych w czasie, gdy to ja byłem szykanowany na tym forum, a Drone klepany przez Was po pośladkach. :)))Triceratops pisze:marian taki bogaty ma 4 lustrznaki pewnie zaplacil za 2 konta i teraz sieje zamet. jak tak sobie to poskladac to on tak pierdolil o tym dronie, ze teraz mysle, ze to byla taka kampania reklamowa zeby sobie drugie konto zrobic. no chyba ze maria mysli, ze jest tyler durden i ma 2 osobowosci hehehe :D
o kurwa! przestraszyłem się , że dwie mi ukradli :)) nie pisz tak :)Triceratops pisze:marian taki bogaty ma 4 lustrznaki
- Triceratops
tzn odziedziczysz po starych?Maria Konopnicka pisze:Nigdy nie miałem golfa, a teraz pewnie zostanę jego właścicielem na takiej zasadzie jak Drone został właścicielem szczęki z warzywami :)Maleficio pisze:Oddał Golfa adminom by jedzili na ryby
woodpecker from space
Popłakałem się ze śmiechu. :))) To najlepszy dzień na Masterfulu od wielu, wielu lat. :)
- Adrian696
Dokładnie - od wieków nie było takiej jazdy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
dobrze ,ze Analny tam u siebie w lesie nie ma neta , tylko w pracy , bo by połowę pousuwał i kazał dopłacać
- Adrian696
Miałes isc spac. :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jebnałem zamówienie na Lp w WHP i jest git. :)morbid pisze:ja czekam na zamówiona dziś cd....nie chce mi sie wtapiac w mp3 gówno, lub startować na you tube,,,,,,
-
Nie mogę...leki jeszcze nie działają...gdzie nie spojrzę tam Panda ....Adrian696 pisze:Miałes isc spac. :)
- Adrian696
Wypierdalaj z offtopem, niemcu. ;)Ihasan pisze:Jebnałem zamówienie na Lp w WHP i jest git. :)morbid pisze:ja czekam na zamówiona dziś cd....nie chce mi sie wtapiac w mp3 gówno, lub startować na you tube,,,,,,
-
to temat o szczękach!różowych szczękach!
Ostatnio zmieniony 20-06-2012, 22:49 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
wlasnie, ihasan wypierdalaj sie mazac gdzie indziej :)
!@ stary cierpisz na bezsennosc?
!@ stary cierpisz na bezsennosc?
woodpecker from space
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdole, co tu sie dzieje:D:D:D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
analny nas zajebie....z góry mowię ,że nie mam drobnych!! wszystko wydałem na płyte Mgły!
A poważnie to ja akurat tak funkcjonuję. Śpię dłużej, za to jestem aktywny do nocy.
Dobra.idę spać.zajrzę rano.
Nie...nazwałbym to wyrzutami sumienia. ;)Triceratops pisze:stary cierpisz na bezsennosc?
A poważnie to ja akurat tak funkcjonuję. Śpię dłużej, za to jestem aktywny do nocy.
Dobra.idę spać.zajrzę rano.
Analny wróci i zamknie forum. Znów mecze trzeba będzie wieczorami oglądać :(
- Adrian696
wystawisz dupe bambiemu i piec dych wpadnie :)kakademona pisze:analny nas zajebie....z góry mowię ,że nie mam drobnych!! wszystko wydałem na płyte Mgły!Alsvartr pisze:Ja pierdole, co tu sie dzieje:D:D:D
-
- rasowy masterfulowicz
Jak Analny zamknie forum to może Bonny wróci :)