Ja czy drone? Zdecyduj sie.kakademona pisze:Teraz wiem czemu nie śpię! Wjebałeś mi moje psychotropy!Triceratops pisze:Przypomne tylko, ze temat jest o interpretacji woli pana. Radze przywdziac worki pokutne i zaczac sie biczowac albowiem objawienie niadejdzie niebawem a imie jego bedzie KARA. Kto sie nie ukorzy ten sie skaze na wieczne potepienie posrod meandrow zapomnienia i pogardy a imie jego bedzie zapomniane na wieki albo dwa tygodnie.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
woodpecker from space
- zekke
- weteran forumowych bitew
First and foremost, we want to avoid at all costs this very human illusion of being important and gladly leave these fifteen minutes of fame, as Warhol brilliantly put it, to whoever wants them. In regard to what we are trying to understand and dare to praise despite the immense restrictions of human understanding, we are nothing. This being said, we are of course better than most humans, our humility lies on a metaphysical level. Eventually, it should also be considered that we honestly can not say how much of the artistic or intellectual impulses truly come from us, and which percentage of, for example, Si Monumentim Requires, Circumspice was conceived through or maybe even despite us. Claiming the paternity of a child with such odd and uncontrollable origins would be very vain, indeed, even if—at least—the credit of being an instrument remains.
dobrze by sie dogadali z tym kurduplem z watain.
dobrze by sie dogadali z tym kurduplem z watain.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- Shamrock
- zaczyna szaleć
przypomne sobie o nich za pare lat moze, bo teraz w innym wymiarze przebywam
-
- mistrz forumowej ceremonii
w ciemnej dupie? ;)
bardzo bardzo fajna ep.zakup obowiazkowy.
bardzo bardzo fajna ep.zakup obowiazkowy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
już Lp w WHP nie ma :) szybciutko się rozeszły.
Zostały same CD;
Zostały same CD;
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Realista
Dalszy ciąg wymiany uprzejmości pomiędzy Volksdeutchem i Inowrocławskim zbirem poproszę :)
- Adrian696
Ja to Cie lubie :) obsrańcu z Azji :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
To przecież cieć malinowy pierwszej wody
Podcierając sobie dupe rozmazuje gówno po plecach aż do kołnierzyka :)
Podcierając sobie dupe rozmazuje gówno po plecach aż do kołnierzyka :)
- Adrian696
Słyszałem, ze cudem skończył przedszkole, bo stary na świniaku wjechał. :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Zenek
- Adrian696
I tak sie nie znasz na muzyce, wiec nie offtopuj...
co tam u Black Sabbath??
co tam u Black Sabbath??
- Realista
Kutaskim Księciem chyba Mały :)Adrian696 pisze:ja to Cie lubie :) obsrańcu z Azji :)Realista pisze:Dalszy ciąg wymiany uprzejmości pomiędzy Volksdeutchem i Kujawskim Ksiecięm poproszę :)
- Adrian696
Jusuf, ale mały to ja jestem dla Smyka, a od Ciebie to ja jestem wyższy - kurduplu z Azji. :)
- Realista
Bardzo sa ciekawe twoje opowieści, kontynuuj, robisz coś z tym? zawsze postrzegasz sie w trzeciej osobie Malinowy nosie ?:))Ihasan pisze:to przecież cieć malinowy pierwszej wodyAdrian696 pisze:ja to Cie lubie :) obsrańcu z Azji :)Realista pisze:Dalszy ciąg wymiany uprzejmości pomiędzy Volksdeutchem i Kujawskim Ksiecięm poproszę :)
podcierając sobie dupe rozmazuje gówno po plecach aż do kołnierzyka :)
- Realista
Wiem ze Wy ludzie nie pochodzący z Polski A, macie kompleksy, w Azji jestem w interesach :D Adroian mój hebrajski przyjacielu z milicyjnego klubu :)Adrian696 pisze: Jusuf, ale mały to ja jestem dla Smyka, a od Ciebie to ja jestem wyższy - kurduplu z Azji :)
- Adrian696
Jusuf - ale przestan sie mazac :) no jestes niskim skosnookim kibolem rosyjskiej druzyny narodowej... spoko.
- Realista
- Maleficio
- Kontakt:
jakaś taka festiwalowa ta EP, może planują grać koncerty?