MORTUARY DRAPE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: MORTUARY DRAPE

20-06-2012, 19:35

ale który chuj go tak dobrze podrabia?
DCI Hunt

20-06-2012, 19:35

Adrian696 pisze:dobra - druga Epke tez - a SS nie sluchalem wieki, nawet nie pamietam o co tam biega... moze tez jakis techno-thrash ;)
"Secret Sudaria" nawet bardziej obleśny niż wcześniejsze. Jak lubisz starsze to pewnie polubisz.
est

20-06-2012, 19:36

Nerwowy pisze:
est pisze:
Nerwowy pisze:Teraz wszyscy co wcześniej nie znali będą chcieli sprawdzić co to za wynalazek hehe. :D
A widzisz w tym coś złego?
Oczywiście, że nie, sam też jestem ciekaw o co tyle szumu, ale mam inne rzeczy do słuchania póki co. ;)
Ja do piątku nie mam szans na przesłuchanie czegokolwiek. :(
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

20-06-2012, 19:37

To faktycznie lipa ;d
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-06-2012, 19:37

DCI Hunt pisze:
Adrian696 pisze:dobra - druga Epke tez - a SS nie sluchalem wieki, nawet nie pamietam o co tam biega... moze tez jakis techno-thrash ;)
"Secret Sudaria" nawet bardziej obleśny niż wcześniejsze. Jak lubisz starsze to pewnie polubisz.
Kiedys miałem, ale sie wymieniłem na cos - chyba na Ancient Rites - Fatherland i od tamtego czasu nie słuchałem tego - no to bedzie nascie lat :) nic nie pamietam z muzy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Drone

20-06-2012, 20:01

Heretyk pisze:ale który chuj go tak dobrze podrabia?
To ja, lecz wróciłem inny, odmieniony. Przede wszystkim pogodziłem się ze swoim wewnętrznym Adriankiem. Któż z nas go w sobie nie nosi? Modlę się o niego codziennie, a on odwdzięcza mi się sztubackimi kuksańcami i prowincjonalnym grubiaństwem. ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
erond
świeżak

20-06-2012, 20:03

Heretyk pisze:Drone, Ty to serio Ty, czy jakaś podróbka? styl niby podobny, ale coś tu, kurwa, nie gra
Oczywiście, że to nie ja. Maria niepotrzebnie ogłosił mój powrót i jakiś pierdolony idiota zarejestrował sobie konto na mnie. Po tych żałosnych elukurbacjach będących zlepkiem moich wcześniejszych wypowiedzi mogę się jedynie domyślać kto to. Jako osoba o nienagannej kulturze nigdy nie używałem głupowatego i pszenno-buraczanego "hehe". Słusznie sądziłem, że powrót tutaj nie ma większego sensu,moja wiara została raz nadwątlona i teraz nawet żarliwe modlitwy nie pomogą.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-06-2012, 20:04

PseudoDrone Aeropagita, a kiedy se zobiektywizujesz Mortuary Drape? ale w sumie po co? minęło już wystarczająco wiele lat, aby się samo zobiektywizowało, a ty nadal latasz z opinią neofity AD 1994 :D
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-06-2012, 20:04

hehe
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-06-2012, 20:10

erond pisze: jakiś pierdolony idiota zarejestrował sobie konto na mnie.
to jest was wiecej??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:17

Triceratops pisze:niezla analogia marian ale mozna uzyc tez innej np: on rucha tylko najladniejsze, dwudziestoletnie panny a ty cale wioski razem z trzoda chlewna :)
Nie, on rucha tylko te panny, które usłyszał ,że warto ruchać, a ja poszukuję prawdziwej miłości. :) Trotzky bierze białe, czarne, pigmejki, azjatki, karlice, siostry syjamskie - a ja jestem wierny tej jedynej, która mnie najpierw zafascynowała i a później ją pokochałem! :)

No, wrócił Drone i jest Masterful taki jaki lubię! :)))
Awatar użytkownika
Drone

20-06-2012, 20:18

Ostatecznie jednostka jest niczym, a idea wszystkim. Czy to ważne, który Drone jest prawdziwy?
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:19

twoja_stara_trotzky pisze:wszystko pięknie, ale ja nie biorę rzeczy z wierzchu. ja biorę rzeczy najlepsze, niezależnie czy są na wierzchu czy głęboko pod ziemią.
Najlepsze Twoim zdaniem - homoseksualista też jest gotów przysiąc, że posuwa najlepsze towary. :))
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-06-2012, 20:21

I teraz odnieś to do samego siebie. :D
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:22

twoja_stara_trotzky pisze:w sumie Varathron to dokładnie ta sama półka co Mortuary Drape :D
Obrazek

AAAuuuuu!!!! :)))
Awatar użytkownika
Drone

20-06-2012, 20:22

Podeszwa mu się rozkleiła.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

20-06-2012, 20:26

twoja_stara_trotzky pisze:w sumie Varathron to dokładnie ta sama półka co Mortuary Drape :D
Troć - o Mortuary Drape pisz sobie co chcesz, ale nie waż się obrażać Varathron.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:26

Triceratops pisze:
hcpig pisze:
Drone pisze:A "Buried In Time" to po prostu techno-thrash, ale cały czas z tym okultystycznym, grobowym zabarwieniem. Nie odbiega ta płyta poziomem od pozostałych - jest w dobrym tego słowa znaczeniu nowoczesna. Pogodzili kwadraty wykopane z grobu z finezją technothrashowego, gęstego riffowania - mi ta płyta emocjonalnie kojarzy się z "One Who Points To Death" wiadomo kogo.
Są to bzdury, przez które straciłem godzinę życia. Znałem dotąd tylko stare oblicze MD (meh) ale dzisiaj słuchałem tej czwórki w nadziei na jakąś zakurzoną perłę z lamusa i refleksja jest taka, że dla niego poprawne zagranie prostych i sztampowych (tzw. 'karabinowych') riffów thrashowych przez jakiś zespół blackmetalowy to taki sukces, że płyta awansuje od razu do miana techno-thrashu :)
Dobrze powiedzane i to calkiem niezle.
Byl albo i jest takis stary temat na temat odbrazawiania, gdzie wiele rzeczy sie nadaje. Dla przeciwwagi powinien byc temat ubrazawiania, bo jak widac ten proces trwa i to wprost proporcjonalnie do wieku, demencji starczej i tym podobnych chorob narasta :)
Tu akurat się zgodzę - "Buried In Time" nie przekonuje mnie zupełnie - jest sztywny, suchy i klocowaty - ten technothrash wyszedł im jak Pudzianowskiemu taniec na lodzie. :)
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:28

Heretyk pisze:fajnie się temat rozwinął
...no nie, ile radości - od razu poczułem się 5 lat młodziej :))
Maria Konopnicka

20-06-2012, 20:30

twoja_stara_trotzky pisze:nie rucham już twojej matki, nie przyjdę z nią.

Obrażanie matek już było :))) Kilka lat temu bym się na miejscu Drone obraził i chciał Ci wpierdolić, ale dziś wszyscy jesteśmy bogatsi w doświadczenia i silniejsi psychicznie. :))))
ODPOWIEDZ