Wybacz, ale zupełnie nie wiesz, o czym mówię :) Pokaż mi takie wydania i ceny np. Mayhem, które osiągają pozycje CdG, bez takiego zaplecza, jakie maja tamci.[V] pisze: ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę, jest to marketing, niech sobie ludzie zarabiają ,stawiają ołtarzyki, ja czekam na nowe płyty Mayhem czy Slayer
ODRAZA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ODRAZA
'Come the Blessed Madness'
- vicek
- zahartowany metalizator
ja pierdole , najebie wam wszystkim na Mayhem w Polsce na bekstejdżu .
-
no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Wróćmy jednak do ODRAZY. Zaraz sobie otworzę, bo jeszcze nie patrzyłem co jest w pudełku. Dobra ona jest, przyjemna w obcowaniu, czy odrażająca? Jebie moczem i popielniczką, czy raczej zniewala wonią damskiej perfumy i bławatka?
- vicek
- zahartowany metalizator
A co nam powie Pan Plastek o licho i odrazie ???
- COFFIN
Nie?:D[V] pisze:no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
Poza tym przypominam - bez takiego zaplecza. Zerknij może na aukcje na ebaju, albo Allegro.
-
sprawdzałem e bay'a nie wiem o co chodzi.COFFIN pisze:Nie?:D[V] pisze:no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
Poza tym przypominam - bez takiego zaplecza. Zerknij może na aukcje na ebaju, albo Allegro.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
dla tych co szukać nie umieją/nie chce im się:
http://www.popsike.com/php/quicksearch. ... es&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.popsike.com/php/quicksearch. ... es&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Skaut
Chwilowy "trynd" po prostu. Przykładowo kiedyś było podobnie z debiutem Blindead, (nie chodzi mi o muzykę samą w sobie) który schodził za 200zł po czym można go było kupić w normalnej cenie. Żaden wyznacznik.COFFIN pisze:Nie?:D[V] pisze:no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
Coś tam było! Człowiek!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
przesłuchałem od rana kilka razy. bdb płyta z kapitalnym finałem.
-
Re:
Skaut pisze:Chwilowy "trynd" po prostu. Przykładowo kiedyś było podobnie z debiutem Blindead, (nie chodzi mi o muzykę samą w sobie) który schodził za 200zł po czym można go było kupić w normalnej cenie. Żaden wyznacznik.COFFIN pisze:Nie?:D[V] pisze:no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
Są i wykresy. Dzisiaj czytając o Northern Plague, mało nie popuściłem w gacie. Ja głupi myślałem, że to żarty były.Bloodcult pisze:dla tych co szukać nie umieją/nie chce im się:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re:
;)Skaut pisze:Chwilowy "trynd" po prostu. Przykładowo kiedyś było podobnie z debiutem Blindead, (nie chodzi mi o muzykę samą w sobie) który schodził za 200zł po czym można go było kupić w normalnej cenie. Żaden wyznacznik.COFFIN pisze:Nie?:D[V] pisze:no i co z tymi cenami? szału nie ma przecież.
- COFFIN
No właśnie;)
Skaut - sorry, ale to żadne porównanie. To trwa od dłuzszego czasu i dotyczy każdej ich pozycji - vide sprawa z winylami. Pokaż mi podziemny zespół, który praktycznie bez żadnej reklamy, wydawany przez małą wytwórenkę, narobił tyle szumu na całym świecie. Tylko i wyłacznie za sprawą samej muzyki.
Skaut - sorry, ale to żadne porównanie. To trwa od dłuzszego czasu i dotyczy każdej ich pozycji - vide sprawa z winylami. Pokaż mi podziemny zespół, który praktycznie bez żadnej reklamy, wydawany przez małą wytwórenkę, narobił tyle szumu na całym świecie. Tylko i wyłacznie za sprawą samej muzyki.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Może to kwestia tego, że pewien po chuju fest recenzent nie dostrzegł wielkości "Henbane" i ludzie z przekory rzucili się na te nagrania :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- weteran forumowych bitew
aś Ty głupi :Dvicek pisze:będę płakał , a poza tym burzysz się tak bo prawda ciebie boli , gdy puściłem kilku osobą ten kawałek Każdy miał bekę z tego
Nie daj boże jak ktoś to zrozumie i nie kupi ich kasety czy tam cd
Grrrówno!
- COFFIN
Na szczęście CdG zostało docenione wcześniej, więc nawet gdyby, to i tak nie miałoby to wiekszego znaczenia;))krz63 pisze:Może to kwestia tego, że pewien po chuju fest recenzent nie dostrzegł wielkości "Henbane" i ludzie z przekory rzucili się na te nagrania :-)
Ja nie rozumiem o co ta sarpacka. Przecież to chyba dobrze, że polskie zespoły nagrywają dobre, a w przypadku CdG, znakomite płyty i z przyjemnością można je kupić, a co najważniejsze, często ich słuchać. Dobrze, czy niedobrze, a może źle, że dobrze, albo raczej dobrze, że niedobrze?
- COFFIN
Źle, że się nie zna płyty roku 2013 w kategorii BM, albo się gada, że to nic specjalnego.535 pisze: Przecież to chyba dobrze, że polskie zespoły nagrywają dobre, a w przypadku CdG, znakomite płyty
:D535 pisze: Dobrze, czy niedobrze, a może źle, że dobrze, albo raczej dobrze, że niedobrze?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no ale nie możesz wymagać od kogoś by się z Tobą w 100% zgadzał, przecież to jest absurdalne. Ja jestem w stanie zrozumieć, że kogoś ostatni CdG zniszczył niemiłosiernie, ale też w pełni rozumiem że ta płyta może być dla kogoś całkowicie obojętna, lub kolejnym dobrym albumem który można postawić na regale; tak jest z całą masą bm z MARE na czele;COFFIN pisze:Źle, że się nie zna płyty roku 2013 w kategorii BM, albo się gada, że to nic specjalnego.535 pisze: Przecież to chyba dobrze, że polskie zespoły nagrywają dobre, a w przypadku CdG, znakomite płyty:D535 pisze: Dobrze, czy niedobrze, a może źle, że dobrze, albo raczej dobrze, że niedobrze?
Generalnie to trochę nie kumam tej całej spiny o to czy ktoś się adekwatny wypowiedział na temat tej płyty i czy ktoś ma prawo pisać na jej temat czy nie. Słyżu robi dobrą reklamę swojej wytwórni, poprosił znajomych o parę słów na temat tej płyty a że w większości są pisane w superlatywach to tylko należy się cieszyć, że facet wydaje zespół który nagrał bardzo dobry debiut, a czy Ciebie COFFIN ta muzyka rusza czy nie, to już inny temat na dyskusję.
btw. Skaut porównanie z BLINDEAD wg mnie nietrafione ... inne podejście do muzyki, tworzenia etc.
Dwa inne światy jak dla mnie;