GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: GRAVE
Ja byłbym zadowolony gdyby nagrali jednak coś lepszego. Bo skoro kolejne płyty ledwie zbliżają się do pierwszych dwóch to ja wolę odpalić coś z pierwszych trzech (dlaczego kurwa wszyscy pomijają zajebistą Soulless?)Nasum pisze:Pewnie większość z nas byłaby więcej niż zadowolona gdyby na najnowszej zbliżyli się jeszcze bardziej do dwóch pierwszych płyt.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Bo na Soulless już masz trochę inne wibracje niż na pierwszych dwóch (chociaż już dwójka się różni przecież od debiutu); trochę inne podejście do swojej muzyki i - jak sądzę - o to tutaj chodzi.
The madness and the damage done.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Bo sa pedalami, "Soulless" zarzadza. Riffy jak skurwysyn.empir pisze:Ja byłbym zadowolony gdyby nagrali jednak coś lepszego. Bo skoro kolejne płyty ledwie zbliżają się do pierwszych dwóch to ja wolę odpalić coś z pierwszych trzech (dlaczego kurwa wszyscy pomijają zajebistą Soulless?)Nasum pisze:Pewnie większość z nas byłaby więcej niż zadowolona gdyby na najnowszej zbliżyli się jeszcze bardziej do dwóch pierwszych płyt.
this is a land of wolves now
-
Bardzo smakowity kąsek metalowego mięcha. Tłuste brzmienie, ciężkie riffy, wokal w porządku, muzyka wpada w ucho, w sam raz do posiadówy przy piwku. Jak taki będzie cały album to będzie naprawdę dobrze.
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
niezłe. warto porównać z ostatnim Unleashed :D