WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WITCHMASTER
Też nie słyszę tutaj nic wywrotowego. Brzmienie takie se, riffy też nic specjalnego, wokale zachowawcze. Obok repertuaru z "V&B" czy "MDW" nawet nie stało. Już na Truciźnie było słychać, że powoli kończą im się pomysły i wena.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
Co za głupoty wygadujesz, na Truciźnie to dopiero mieli pomysły i wenę do tworzenia. To jedna z najlepszych płyt jakie nagrali. I choć jest może na niej nieco mniej tzw. szatana, co mi specjalnie jakoś nie przeszkadza, ale za to ile tam rock'n'rolla i zajebistego feelingu.

- Self
- rasowy masterfulowicz
Tak jak Trucizna wybitna nie była, tak ten kawałek też nie jest. Ale ktoś powiedział, że taki ma być? Buja zajebiście i tyle wystarczy.
- Realista
nie kurwa Trucizna to koło jedynki i dwójki nawet nie stała, daj spokój Castor, Jedynka to czysta zwięrzeca moc, dwójka sadystyczna przyjemność, trójeczka to pierdolony żulerski kawałek napierdalania, trucizna zas to obrzydliwy Diabeł we fraku i skórxzanych spodniach z absyntem w ręku! Nowy numer tradycyjnie rozpoznawalny ale trochę za mało surowości, choć ja tam i tak jestem pod wrażeniem Witchmaster nie nagrał słabej płyty! i chuj!Castor pisze:Co za głupoty wygadujesz, na Truciźnie to dopiero mieli pomysły i wenę do tworzenia. To jedna z najlepszych płyt jakie nagrali. I choć jest może na niej nieco mniej tzw. szatana, co mi specjalnie jakoś nie przeszkadza, ale za to ile tam rock'n'rolla i zajebistego feelingu.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Realista pisze:Witchmaster nie nagrał słabej płyty! i chuj!
- Husar
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
W cipe numer !!
- Castor
Zależy kto co lubi;) Jedni przedkładają pierwsze trzy albumy nad Trucizną ze względu na ich surowość, zwierzęcą moc, a ja traktuje je na równi. Zauważam jednak dość istotną różnice pomiedzy tymi albumami, która dotyczy raczej stylu, a nie poziomu tworzenia, dlatego też nie uważam żeby czórka była słaba płytą. Stąd też moje oburzenie.Realista pisze:nie kurwa Trucizna to koło jedynki i dwójki nawet nie stała, daj spokój Castor, Jedynka to czysta zwięrzeca moc, dwójka sadystyczna przyjemność, trójeczka to pierdolony żulerski kawałek napierdalania, trucizna zas to obrzydliwy Diabeł we fraku i skórxzanych spodniach z absyntem w ręku! Nowy numer tradycyjnie rozpoznawalny ale trochę za mało surowości, choć ja tam i tak jestem pod wrażeniem Witchmaster nie nagrał słabej płyty! i chuj!Castor pisze:Co za głupoty wygadujesz, na Truciźnie to dopiero mieli pomysły i wenę do tworzenia. To jedna z najlepszych płyt jakie nagrali. I choć jest może na niej nieco mniej tzw. szatana, co mi specjalnie jakoś nie przeszkadza, ale za to ile tam rock'n'rolla i zajebistego feelingu.
I żeby nie było: Zgadzam się z Tobą że ten zespół nigdy nie zawiódł i nie nagrał słabej płyty.

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Odczuwam podobnie :-). W twórczości Witchmaster najwyżej cenię różne sposoby kreowania opisów przyrody na "Violence & Blasphemy" (kurwa kocham tę płytę) oraz słów pejzaże delikatnych erotyków z "Masochistic Devil Worship"... : -)Self pisze:Tak jak Trucizna wybitna nie była, tak ten kawałek też nie jest. Ale ktoś powiedział, że taki ma być? Buja zajebiście i tyle wystarczy.
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
Powiedzmy sobie szczerze, te albumy ex aequo plasują się w ścisłej 10tce najlepszych polskich albumów heavy metalowych, ergo: z ciężkim brzmieniem, jakby to pięknie ujął Roman Rogacz Rogowiecki.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig
- Lykantrop
1 = 2 > "Sex Drugs & Satan" EP >> 3 >> 4
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lepiej bym tego nie ujął.Lykantrop pisze:1 = 2 > "Sex Drugs & Satan" EP >> 3 >> 4
all the monsters will break your heart
-
- zaczyna szaleć
Zgadza się - płaskie to jakieś.kregozmyk pisze:A co w nim takiego zajebistego? Te przeciętne riffy? Bezpłciowa gra perkusisty? Fatalne brzmienie garów? Czy może wokal, w którym nie ma już tego jadu, szaleństwa i szatana?Conflagrator pisze:Zajebisty numer.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Castor
- Morph
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
tylko dwie pierwsze lubię.
a w ogóle to najlepiej na świecie Witchmaster zabrzmiał dla mnie w 1996, jak byłem na ich próbie - to była moc nie z tej ziemi, później jakoś zabrakło mi w tym tej iskry bożej.
a w ogóle to najlepiej na świecie Witchmaster zabrzmiał dla mnie w 1996, jak byłem na ich próbie - to była moc nie z tej ziemi, później jakoś zabrakło mi w tym tej iskry bożej.
- Morph
- Kontakt:
Oj Troc, Troc. Jak możesz trójki nie lubić?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Castor
Nic na to nie poradzę, że 4-rka tak mi dobrze robi, może za jakiś czas wszystko wróci do normy, tzn. tak żeby 2 > 4, ale póki co...Morph pisze:Wyjdź.Castor pisze:4 > 2
ps. dobra, już mnie nie ma ;)

- Morph
- Kontakt:
Norma to jest 2 >>>>>>>>>>> 4 ;).
Give birth to something dead