GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GORGUTS
.
Ostatnio zmieniony 20-06-2013, 20:12 przez Drone, łącznie zmieniany 1 raz.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Nie, nie sądzę, skoro słuchał tak namiętnie DEATHSPELL OMEGA i coś tam lyznął VOIVOD :)Rattlehead pisze:Lepiej ażeby szedł od początku, wtedy to Obscura rozpierdoli mu mózgowię.Drone pisze:Włącz od razu "Obscurę", a potem epkę, którą wydali jako NEGATIVA. Reszta ich płyt jest mniej istotna.
- Harlequin
O to to :)Rattlehead pisze:Lepiej ażeby szedł od początku, wtedy to Obscura rozpierdoli mu mózgowię.Drone pisze:Włącz od razu "Obscurę", a potem epkę, którą wydali jako NEGATIVA. Reszta ich płyt jest mniej istotna.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Sprawa wygląda tak, że Erosion of Sanity to w swojej stylistyce płyta wybitna, ale to i tak nadal tech/brutal death, na którym Morfeo się nie zna, ponieważ jest giejem, jak słusznie zauważył naczelny kuc masterfula.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Drone
Trudno mi ją nazwać wybitną w świetle "Obscury". Fajne są to płyty, ale jak ich słucham, to zaraz mam ochotę włączyć OBITUARY :)
- Morph
- Kontakt:
Jezu, jedno zwierzenie i od razu tuzin porad, zupełnie jak na samosia.pl :D
Pojadę alfabetycznie, albo od końca.
Pojadę alfabetycznie, albo od końca.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Skaut
Deprecjonowanie pierwszych dwóch płyt jest trochę nie na miejscu, przecież to też kawał solidnego napierdolu. Choć Morfeo technicznych wygibasów nie lubi, to zdecydowanie warto.Harlequin pisze:O to to :)Rattlehead pisze:Lepiej ażeby szedł od początku, wtedy to Obscura rozpierdoli mu mózgowię.Drone pisze:Włącz od razu "Obscurę", a potem epkę, którą wydali jako NEGATIVA. Reszta ich płyt jest mniej istotna.
No i żartowałem z tym premierowym kawałkiem. Nie przeszkadza mi to rozmodlenie. W ogóle się na drugą "Obscurę" nie nastawiam. Kawałek co najmniej dobry.
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
A nie, miałem styczność, trochę na BA w zeszłym roku posłuchałem.
Give birth to something dead
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Warto jechać od początku. Prześledzić jak wykuwało się żelazo. Nie to co DsO, przyszli chujki na gotowe...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Kurde, znakomity kawałek. Od samego początku do takiegoż i końca!Skaut pisze:jezusie, jaka przeciętność.Pacjent pisze:Nowa pieśń:
all the monsters will break your heart
- Skaut
- nicram
No może nie jest jakoś specjalnie odkrywczy, ale jego uduchowiona atmosfera, niepokój bardzo mi odpowiadają.
all the monsters will break your heart
- Harlequin
Ja jestem tylko ciekaw ilu malkontentów bedzie kręciło nosem, ze cos w nowym Gorguts nie tak, a ilu bedzie sie doszukiwało piątego dna i dorabiało ideologie do kolejnego tworu Reiferta i spółki ;)
-
Zapraszam do klubu ludzi szczęśliwych, którzy będą potrafili zachwycić się zarówno nowym Autopsy jak i Gorguts.Harlequin pisze:Ja jestem tylko ciekaw ilu malkontentów bedzie kręciło nosem, ze cos w nowym Gorguts nie tak, a ilu bedzie sie doszukiwało piątego dna i dorabiało ideologie do kolejnego tworu Reiferta i spółki ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Odp: GORGUTS
Ja nie mam z tym problemu bo Autopsy jest po za konkurencja. Są dobre kapele death metalowe a Autopsy sobie stoi spokojnie nad nimi. Autopsy to taki Real Madryt Death metalu a Gorguts to najwyżej taki PSV Eindhoven
Re: Odp: GORGUTS
I jedyne co mogę dodać, ten stan nie zmienia się od 1989 roku.Maleficio pisze:Ja nie mam z tym problemu bo Autopsy jest po za konkurencja. Są dobre kapele death metalowe a Autopsy sobie stoi spokojnie nad nimi. Autopsy to taki Real Madryt Death metalu a Gorguts to najwyżej taki PSV Eindhoven
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ale pamiętajmy, że w 1988 to PSV Eindhoven był na samym szczycie.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
zajebisty numer. im więcej DsO, tym lepiej :D