ULCERATE /New Zealand/
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: ULCERATE /New Zealand/
+1 straszne nudy. Nowy Gorguts znaczenie bardziej mi się podoba.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nudny to jest black metal, to je TRANS nie nudy!
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Ojajebe... Gdzie ty tam słyszysz monotonię :DKRIS1977 pisze:Płyta jest monotonna przez co staje się nudna..
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
lodowy sztylet chcesz?Self pisze:Nudny to jest black metal, to je TRANS nie nudy!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pacjent
Piję Twoje zdrowie!Self pisze:Nudny to jest black metal, to je TRANS nie nudy!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
o/
jak dorzucisz do tego szew, to się zgodzęmanieczki pisze:lodowy sztylet chcesz?
- Kraft
No niestety, również się wynudziłem. Strasznie to wszystko na jedno kopyto i co najgorsze dla mnie - coraz więcej w tym bezjajecznego postmetalu. Powinni złapać trochę świeżego powietrza.
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Cny Krafcie, wciąz czasem gadasz jak w gorączce :)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Nudne to na pewno nie jest, ale po 4 odsłuchach musze powiedzieć, że poprzedni krązek chyba bardziej mi sie podobał. Na ten moment.
-
Heretyk
mam podobnieKRIS1977 pisze: Generalnie jest gęsto i brutalnie ale mnie płytki tej CERATKI nudzą.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Przeczytałem twoje posty w temacie Gorguts i Ulcerate i można jebnąć na glebę. Pogubiłeś się w tej układance. Zacytowałbym ten shit ale nie mam weny :DHarlequin pisze:Nudne to na pewno nie jest, ale po 4 odsłuchach musze powiedzieć, że poprzedni krązek chyba bardziej mi sie podobał. Na ten moment.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Wódka i Piwo
Totalny brandzel metal...rzecz dla miłośników sonicznej masturbacji. Totalna nuda (dla mnie). Acz są i tacy którym ta płyta spowoduje szwankowanie zwieraczy ;)
- Harlequin
Nie wiem co w temacie o gorguts pisałem nie tak, bo nadal uważam, że 'Colored Sands' wysmienity krążek, choc przeceniłem chyba jego nieprzystępnosć, gdyż dosyc szybko ten materiał daje sie przyswoić. Nie wiem natomiast co do końca mysleć o nowym Ulcerate, bo słuchając tych 2 kawałków z osobna zanosiło się na totalną miazgę, a gdy odsłuchałem całości płty miałem wrażenie, że siła rażenia stępiła sie trochę i nie mogę sie zachwycic tą płytą tak jak bym chciał. Zobaczymy jak bedzie za 20 odsłuchów.REINHARD IRRUMATOR pisze:Przeczytałem twoje posty w temacie Gorguts i Ulcerate i można jebnąć na glebę. Pogubiłeś się w tej układance. Zacytowałbym ten shit ale nie mam weny :DHarlequin pisze:Nudne to na pewno nie jest, ale po 4 odsłuchach musze powiedzieć, że poprzedni krązek chyba bardziej mi sie podobał. Na ten moment.
- Wasyl
Siła rażenia nowego Gorguts jest wyraźnie większa.
-
shadowthrone
- postuje jak opętany!
Na "Destroyers" była jeszcze jakaś nadzieja, ale na "Vermis" już kurwa jej nie ma.
Soniczna zagłada. Gdzieś w necie ktoś określił ten album death metal A.D. 2065 coś w tym jest.
Album trudny do przełknięcia, ale zarazem piękny :)
Mam za sobą około 15 przesłuchań i "Destroyers" wciąż jest wyżej.
Soniczna zagłada. Gdzieś w necie ktoś określił ten album death metal A.D. 2065 coś w tym jest.
Album trudny do przełknięcia, ale zarazem piękny :)
Mam za sobą około 15 przesłuchań i "Destroyers" wciąż jest wyżej.
- Sybir
Drone udziela się gdzieś poza Masterfulem?shadowthrone pisze:Gdzieś w necie ktoś określił ten album death metal A.D. 2065.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- manieczki
:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- brb
- postuje jak opętany!
te stopy są trochę wkurwiające
- aginsiak
- w mackach Zła
Poprzednia płyta była strasznie gówniana według mnie,więc na nowa nie mam czasu ,ni minuty.
- Harlequin
A ja własnie im więcej jej słucham tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to wyjątkowa płyta w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jest w niej cos totalie dzikiego, odjechanego i nieuchwytnego. Podoba mi sie to, że nie jest tak klaustrofobiczna jak EIF czy nowy krązek. Zastanawiam się z jaką precyzją są w stanie odtworzyc te dźwieki na żywo.aginsiak pisze:Poprzednia płyta była strasznie gówniana według mnie,więc na nowa nie mam czasu ,ni minuty.