Nie widzę. Sprawdzać zresztą też nie mam zamiaru. Dwie pierwsze płyty mnie interesują na chwilę obecną, jeśli chodzi o ten zespół.Nasum pisze:Szansy na rehabilitację nie dajesz, czy już po prostu nawet nie widzisz?
UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: UNLEASHED
-
A czecia? Słuchałem wczoraj drugiego debiutu Running Wild i tak mi przyszło do głowy, że do Across the Open Sea (czyli najlepszej płyty Unleashed) zamiast Breaking the Law pasowałby bardziej Land of Ice, który nie rozrzedzałby klimatu tej płyty.
-
Jeżeli nie jesteś fanem Amon Amarth to lepiej nawet nie słuchaj :)
Szkoda, poprzednia szałowa nie była, ale taki Midvinterblod to się słuchało elegancko.
-
Bardzo. Tak jak pisałem tam gdzieś wyżej - utracili swojego ducha. Nie oczekiwałem nigdy niczego wielkiego z ich strony ale większości płyt słucha mi się z przyjemnością. W przypadku Odalheim niestety tak nie jest.
-
ostatnia w miarę porządna płyta tego zespołu, ale też nic wielkiegoDCI Hunt pisze:Szkoda, poprzednia szałowa nie była, ale taki Midvinterblod to się słuchało elegancko.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
eee Hammer Battalion tez miał kilka swietnych kawąłków...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Zgoda, ale ja od nich nic wielkiego nie oczekiwałem. Zresztą nie wiem kiedy coś wielkiego z death/black metalu ostatnio słyszałem.Heretyk pisze:ostatnia w miarę porządna płyta tego zespołu, ale też nic wielkiegoDCI Hunt pisze:Szkoda, poprzednia szałowa nie była, ale taki Midvinterblod to się słuchało elegancko.
-
w sumie tak, ale to za mało. przesłuchać i zapomniećAdrian696 pisze:eee Hammer Battalion tez miał kilka swietnych kawąłków...
- Adrian696
o nie - tytułowy zostaje w bani na długo... taki powinien byc heavy metal ;)Heretyk pisze:w sumie tak, ale to za mało. przesłuchać i zapomniećAdrian696 pisze:eee Hammer Battalion tez miał kilka swietnych kawąłków...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
edit - zapomniałbym - jebac Barcelone :PAdrian696 pisze:o nie - tytułowy zostaje w bani na długo... taki powinien byc heavy metal ;)Heretyk pisze:w sumie tak, ale to za mało. przesłuchać i zapomniećAdrian696 pisze:eee Hammer Battalion tez miał kilka swietnych kawąłków...
-
:DDD
- Adrian696
no i musze dodac ubiegóroczny ACCEPT - tez piekny krazek - pewnie sobie jeszcze cos przypomne, bom teraz rozkojarzony
-
no raczej, bo to nie ten temat ;)
- Adrian696
no włąsnie :):):)
ale jebac barcelone to pasuje w kazdym nie ;)
ale jebac barcelone to pasuje w kazdym nie ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
do auta idealna wg mnie;DCI Hunt pisze:Szkoda, poprzednia szałowa nie była, ale taki Midvinterblod to się słuchało elegancko.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Klasycy szwedzkiego death metalu z Unleashed pracują nad nowym albumem! Tytuł następcy Odalheim nie jest jeszcze znany.
Sesja nagraniowa ma miejsce w Chrome Studios, należącym do gitarzysty zespołu Fredrika Folkare, który jest także producentem najnowszego dzieła Szwedów.
Frontman Johnny Hedlund zapowiada:
Prawie ukończyliśmy nagrania instrumentów na nowy krążek. Oczywiście jesteśmy bardzo podeskcytowani i mamy nadzieję, że nasi fani też. Album jest kontynuacją Odalheim, zarówno muzycznie jak i tekstowo.
Hail Odin! Johnny & The Boys”
In a world of compromise...some don't
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Po Hammer Batallion jakoś nie kojarzę, żeby nagrali coś słuchalnego, wręcz przeciwnie, z płyty na płytę było coraz gorzej. Aż mi się nie chce nawet sprawdzać nowego dzieła...
The madness and the damage done.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurt pisze:Po Hammer Batallion jakoś nie kojarzę, żeby nagrali coś słuchalnego, wręcz przeciwnie, z płyty na płytę było coraz gorzej. Aż mi się nie chce nawet sprawdzać nowego dzieła...
tez odniosłem takie wrażenie, zreszta to ich jedyny album który kupiłem po reaktywacji
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist