ANIMA DAMNATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Anima Damnata
Nekro hip hop... mogłoby być ciekawe... 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Ten żydek akurat w kapeli dm pogrywał.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
5 lat...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
Zdaje się, że Conflagrator gdzieś wspominał o szkieletach nowych walców od Necrolucasa. Wg jego zapewnień materiał rozpierdala, więc pozostaje życzyć wytrwałości i uwieńczenia dzieła.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Ale wspominał to już grubo kilka miesięcy temu. Jak tak dalej pójdzie to nowa płyta AD zostanie wydana mniej więcej w 2018 roku.
all the monsters will break your heart
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
Re: ANIMA DAMNATA
"Atrocious..." i "Tormenting..." mam wciąż ledwo słuchnięte... Nie muszą się spieszyć. Koncerty za to poproszę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lykantrop
"Atrocious..." to już jednak nie to. W ogóle odejście dwóch łysych z szeregów AD zakończyło złotą erę ich działalności. Nie to, że od EP z wizerunkiem orędowniczki wszystkich bywalców Jasnej Góry zaczęli zjeżdżać ostro po równi pochyłej, ale zabrakło tego chaosu i opętania, który był na debiucie czy demówkach/ splicie z Throneum.
- Castor
Dobrze mówi, dać mu wódki ;)
E: W szczególności na debiucie jest cała masa grindowych naleciałości, których na późniejszych wydawnictwach nie było już wcale. A szkoda.
E: W szczególności na debiucie jest cała masa grindowych naleciałości, których na późniejszych wydawnictwach nie było już wcale. A szkoda.

- Castor
według niepotwierdzonych jeszcze informacji:
Nagrania nowego albumu Anima Damnata przeniesione na luty/marzec 2013; płyta wyjdzie własnym sumptem zespołu...

- zawlekacz
- w mackach Zła
- Block69
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
o własnie, mniałem kidyś posułchać tej dwójki od nich
- Lykantrop
Z bardzo wiarygodnego źródła w postaci Brutalland, taa... Niemniej jeśli to prawda to tylko się cieszyć. Po Throneum zaraz to oni dla mnie grali pierwsze skrzypce na tym smutnym łez padole.Castor pisze:według niepotwierdzonych jeszcze informacji:
Nagrania nowego albumu Anima Damnata przeniesione na luty/marzec 2013; płyta wyjdzie własnym sumptem zespołu...
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Prawda;
wiosną Maras chce nagrać nową płytę Animy, która jest już w całości przygotowana i później dwójka Deus`a ...
wiosną Maras chce nagrać nową płytę Animy, która jest już w całości przygotowana i później dwójka Deus`a ...
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ihasan pisze:i później dwójka Deus`a ...
Dobrze, że tak prężnie działają, o może przed 2016 uda się wydać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Castor
:D widzę, że nie tylko ja tam zaglądam. Myślałem, że jesteś trwale obrażony na to forum. A tak w ogóle, to postujesz tam jeszcze?Lykantrop pisze:Z bardzo wiarygodnego źródła w postaci Brutalland, taa...Castor pisze:według niepotwierdzonych jeszcze informacji:
Poza tym, bardzo trudno jest w obecnych czasach znaleźć jakiekolwiek aktualne wiadomości na temat tego zespołu.
Mam nadzieje, że prawda. Mogłem ostatnio na jednym z krakowskich koncertów zapytać Necrolukasa, który ni stąd ni zowąd się tam pojawił, ale pomyślałem że i tak nic to nie zmieni, a takie ciągłe wypytywania o nową płytę, musi go już nieźle wkurwiać.Lykantrop pisze:Niemniej jeśli to prawda to tylko się cieszyć. Po Throneum zaraz to oni dla mnie grali pierwsze skrzypce na tym smutnym łez padole.
Od ostatniej płyty minęło już prawie 6 pierdolonych lat, ileż można czekać.
Ostatnio zmieniony 17-12-2012, 19:33 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

- manieczki
Castor, a czy przez te 6 pierdolonych lat należycie wykonywałeś pochłanianie/zajadanie stolca tak jak panowie z AD sobie tego życzą?:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;