Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
no, ciekawe jak ty byś sobie poradził.to koncert człowieku, tutaj nie wszystko jest idealne, raz sie wypada lepiej raz gorzej, ale nie pleć bzdur ze on nie umi spiewać.
Araya nie potrafi, z tym sie zgodze, ale nie Hetfield.
chodzi ci o to ze już nie jest w takiej formie jak kiedyś? to chyba oczywiste po ponad 20 latach zdzierania strun głosowych na scenach całego świata.
ale to niz znaczy że podpisałbym sie pod stwierdzeniem:Hetfield nie potrafi śpiewać.
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
no to żeś dojebał, on ćpał sporo , oni pili sporo,myślę że nawet go przerośli, ale kto tam to wie ... , Dubi zdrówko [/quote]
zdrówko, zdrówko He, he - dla mnie zawsze byli ogonem Rudego i tyle to takie moje osobiste zboczenie.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
no to żeś dojebał, on ćpał sporo , oni pili sporo,myślę że nawet go przerośli, ale kto tam to wie ... , Dubi zdrówko [/quote]
zdrówko, zdrówko He, he - dla mnie zawsze byli ogonem Rudego i tyle to takie moje osobiste zboczenie. [/quote]
nieżle wcięty w nocy to pisałem hehe
Wstrzymywałem się od komentarzy do momentu posłuchania tych kawałków. Jeden jest totalnie spierdolony i w ogóle nie powinien zostać nagrany a to, że go grają na koncertach to już chyba iście kosmiczna desperacja. Nie wiem czy ma to tytuł, ale łoooojejejej pasuje jak chuj. Ten drugi, dłuższy to już nie jest taki zły, zeby tylko Hetfield tak nie wył , kurwa czy on siebie nie słyszy czy jak......
tam zamiast tego łojejeje ma być normalny wokal tylko tekstów nie ma to Het poleciał po bandzie (; w końcu to tylko robocza wersja kawałka
takie tam Misfits meets Motorhead żadna sensacja - wiadomo