DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: DEAD CONGREGATION
Nowa epka leży u Hellthrashera za 25, więc dychę taniej jak w Agonii. Pojawił się również debiut - w tej samej cenie - ale z opcją oczekiwania na dostawę. Brać, nie zastanawiać się.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie Kolego - a jednak jewel case :Pnicram pisze:Skasowałem post, bo faktycznie reedeka jedynki wyszła jako jewel case i digi. Więc życzę Ci kolego od serca, żebyś trafił jednak jewel.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
http://www.bardomethodology.com/article ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cieszę się Twoim szczęściem. :-)Sybir pisze:Panie Kolego - a jednak jewel case :Pnicram pisze:Skasowałem post, bo faktycznie reedeka jedynki wyszła jako jewel case i digi. Więc życzę Ci kolego od serca, żebyś trafił jednak jewel.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
potwierdzona Warszawa:((((((niestety nie kocham stolicy:)))
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Miałem wklejać, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Tak czy siak, bdb wiadomość. Wreszcie właściwe miasto :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
A źle Ci we Wrocławiu ?:)))))))))Sybir pisze:Miałem wklejać, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Tak czy siak, bdb wiadomość. Wreszcie właściwe miasto :D
- Sybir
Zima, Polski Bus, minimum 4,5 godziny jazdy, kombinacje w zakładzie pracy. To wszystko czynniki ryzyka opuszczenia kolejnego koncertu Greków ;) Dlatego cieszę się, że w końcu wystąpią u nas gdzieś na wschód od linii Odry - jeśli dobrze pamiętam, to do tej pory grali tylko w Szczecinie i we Wrocławiu (nie śledziłem tego dokładnie, toteż pamięć może mnie teraz zawodzić).
-
Znając życie pewnie będe w tym czasie siedział na Ukrainie ale jeśli nie to kto wie czy nie wpadnę. Do Warszawy podobnie jak do Wrocławia mam autostradę więc droga od siebie ta sama właściwie a sama Warszawa jest mniej zakorkowana od Wrocławia mam czasem takie wrażenie.
-
- zaczyna szaleć
też nie kocham warszawsi ale kocham muze Greków :) Będę darł ryja :)))))))))))))))aniola pisze:potwierdzona Warszawa:((((((niestety nie kocham stolicy:)))
-
Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
-
Lepiej późno niż wcale ;)))PureHate pisze:Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
-
Do wieczora pewnie będzie już osłuchana do granic możliwości trochę tych zaległości leży na półce.aniola pisze:Lepiej późno niż wcale ;)))PureHate pisze:Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
- smooker
- w mackach Zła
Ja jeszcze jestem przed, w planach na luty/marzec ;(.aniola pisze:Lepiej późno niż wcale ;)))PureHate pisze:Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
-
Kupuj bo 25 zł kosztuje a jest grób jak cholera.smooker pisze:Ja jeszcze jestem przed, w planach na luty/marzec ;(.aniola pisze:Lepiej późno niż wcale ;)))PureHate pisze:Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
- smooker
- w mackach Zła
U kogo? Widziałem ino za 33 w Agonii.
-
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=4277" onclick="window.open(this.href);return false;smooker pisze:U kogo? Widziałem ino za 33 w Agonii.
łapaj
- smooker
- w mackach Zła
Dziękju.
-
Szkoda tylko,że to chujowy digicard czy jak to ustrojstwo się tam nazywa.
-
- rasowy masterfulowicz
Znakomita EPka(?), wolniejszy kawałek kojarzy mi się lawą wypływającą wolno z wulkanu.PureHate pisze:Debiutancki odsłuch Sombre Doom za mną i jestem zaorany.Klimat aż się wylewa jak zwykle świetnie brzmienie.Nie wiem czemu ta płyta mi trochę Szwecją zalatuje.Doskonała epa dopiero teraz kupiłem
Celem życia nie jest przeżycie.