KEEP OF KALESSIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: KEEP OF KALESSIN
Nawet się specjalnie nie starali ukryć, że prędkość nagrania jest mocno podkręcona, przez co jest bardzo szybko, ale brak pierdolnięcia.
Lefthandpathyoga
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
After many delays the debut of Aptorian Demon, old school 90's Norwegian black metal in its full glory. For those unaware of what Aptorian Demon is, Ghash the main individual behind, is the original Keep of Kallesin singer/guitarist from the demo and 2 first albums which later the rest members stole the name and continued their own gay path. This is how KOK would have sounded today in their original form. LP limited in 200 copies , 2 colors as a co-release with Apocalyptic Empire, CD pressed at 1000 copies and leatherbook at 50 copies in black and red. First Cd copies ordered will come with a free Aptorian Demon patch.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Glene
- weteran forumowych bitew
Idealne podusmowanie KOK:)manieczki pisze: later the rest members stole the name and continued their own gay path.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
całkiem fajowe, lepsze niz ostatnie płyty kok :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Info ze strony wydawcy z dwoma kawałkami było już wrzucone w temat o Isvind;)
'Come the Blessed Madness'
- nicram
Przecież to całe Aptorian Demon jedzie również gejem, tyle tylko, że bardziej archaicznym. Słabe.Glene pisze:Idealne podusmowanie KOK:)manieczki pisze: later the rest members stole the name and continued their own gay path.
all the monsters will break your heart
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Men, umieszczanie tego info w tym temacie to jakaś kpina. Ty, fan Mare... Ech...manieczki pisze:After many delays the debut of Aptorian Demon, old school 90's Norwegian black metal in its full glory. For those unaware of what Aptorian Demon is, Ghash the main individual behind, is the original Keep of Kallesin singer/guitarist from the demo and 2 first albums which later the rest members stole the name and continued their own gay path. This is how KOK would have sounded today in their original form. LP limited in 200 copies , 2 colors as a co-release with Apocalyptic Empire, CD pressed at 1000 copies and leatherbook at 50 copies in black and red. First Cd copies ordered will come with a free Aptorian Demon patch.
Zdecydowanie zasługuje na nowy temat, który zaraz zakładam.COFFIN pisze:Info ze strony wydawcy z dwoma kawałkami było już wrzucone w temat o Isvind;)
Pff, nic mnie ostatnio tak nie rozjebało jak te 2 utwory Aptorian Demon. Idź do kąta i przemyśl swoje życie.nicram pisze:Przecież to całe Aptorian Demon jedzie również gejem, tyle tylko, że bardziej archaicznym. Słabe.Glene pisze:Idealne podusmowanie KOK:)manieczki pisze: later the rest members stole the name and continued their own gay path.
- nicram
Przemyślałem. Aptorian Demon było zajebiste.
Nowy teledysk KOK:
Nowy teledysk KOK:
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
O, wyjebali poprzedniego śpiewaka i Obrzydian przejął wokale. Chociaż tyle dobrze.
This is where everything goes backwards.
- nicram
Podobno sam się wyjebał. Nie mają z nim kontaktu od 5 miesięcy odkąd wyjechał z dziewczyną do RPA...:-D
A ten nowy kawałek nawet mi się wkręcił. W sumie to powinni zrezygnować z krzyczanych wokali, bo Obsidianowi całkiem nieźle wychodzi śpiewanie.
A ten nowy kawałek nawet mi się wkręcił. W sumie to powinni zrezygnować z krzyczanych wokali, bo Obsidianowi całkiem nieźle wychodzi śpiewanie.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Może Pistorius go zaciukał :[nicram pisze:Nie mają z nim kontaktu od 5 miesięcy odkąd wyjechał z dziewczyną do RPA...:-D
This is where everything goes backwards.
- Headcrab
- Kontakt:
Co badziew i gejowizna. Dla porównania puściłem sobie po tym klip Children of Bodom i nawet oni są klasę wyżej od KOK.nicram pisze:Nowy teledysk KOK:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Czołówka muzyki w ogóle !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Dokładnie, poziom Hate Eternal!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Pamiętam jak ich debiut "Through Times of War" był reklamowany w Mysticu jako płyta na miarę "Nemesis Divina". Oczywiście kupiłem i choć poziom tego krążka był zdecydowanie niższy to nawet mi się tego wówczas nieźle słuchało. Drugiej płyty Augen coś tam praktycznie już nie pamiętam, spodobało mi się natomiast MCD Reclaim - mocno jedzie "Grand Declaration Of War" - w chwili premiery byłem nim mocno podjarany. "Armada" dostałem z przymusowej wymiany, ale nie jestem pewien czy ją kiedykolwiek przesłuchałem "Kolossus" - na pewno leży u mnie jeszcze w folii. Ostatni krążek ominąłem dużym łukiem, po tym jak usłyszałem jakiś kawałek na youtube. Do "Armada" i "Kolossus" na pewno kiedyś wrócę i porządnie przesłucham, bo to ponoć dobre płyty.
Wróć...535 pisze:Ten zespół nie nagrał słabej płyty.
Ten zespół nie nagrał dobrej płyty. Jedynie znakomitą epkę.
- beastov23
Pierwsze, po co sięgnąłem to Reclaim, bo Węgier i och ach - zadziałała magia nalepki "goście", bo muzycznie to przereklamowane. Później Kolossus i jeszcze gorzej. Skutecznie dali mi do zrozumienia, że to nie dla mnie.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3