Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: Kat & Roman Kostrzewski
oddech, wielnie bezgranicznie oddech. oddech i 666/live
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Hejwi metal i hejwi metal:D

Poza tym:
:)
Jak dla mnie nie ma w sumie wielkiego:Sova pisze: 2 pierwsze płyty to numer 1 i 2 polskiego metalu ever. póżniej jest problem co dalej, bo jest sporo tego.

Poza tym:
:)
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
Na "Oddechu..." czuć już było słabość Luczyka do Metallici. Z tych potem wydanych to najczęściej chyba wracam do "Bastard".Sova pisze:oddech, wielnie bezgranicznie oddech. oddech i 666/live
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
I pewnie łza się zakręci;))Lykantrop pisze:Z tych potem wydanych to najczęściej chyba wracam do "Bastard".
- Pestilential Mists
- rozkręca się
- Lykantrop
I zawieszę sznur :)COFFIN pisze:I pewnie łza się zakręci;))Lykantrop pisze:Z tych potem wydanych to najczęściej chyba wracam do "Bastard".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sova
- rasowy masterfulowicz
może ktoś wywali taki kesz aby pogodzić byłych "przyjaciół"? wszechpotężny Krzyś ?
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
hahaha tu chyba nawet wszechpotęga Krzysztofa nie pomoże, nawet ww kooperacji z MV ;)
Luczyk był za bardzo pewny siebie ale prawda jest jedna i już dawno znana - KAT to Roman i reszta, a nie Luczyk i reszta . Wydaje się, że szansa i potencjał Kata przez ten rozłam został zmarnowany. Oczywiście w Polsce mają swoje zasłużone miejsce ale co najdziwniejsze - kupić cokolwiek na cd lub LP to raczej kłopot i bardzo by się przydały wznowienia większości płyt. Tymczasem " Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam ..." i czekam na sobotni koncert Kata i Romana :)
Luczyk był za bardzo pewny siebie ale prawda jest jedna i już dawno znana - KAT to Roman i reszta, a nie Luczyk i reszta . Wydaje się, że szansa i potencjał Kata przez ten rozłam został zmarnowany. Oczywiście w Polsce mają swoje zasłużone miejsce ale co najdziwniejsze - kupić cokolwiek na cd lub LP to raczej kłopot i bardzo by się przydały wznowienia większości płyt. Tymczasem " Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam ..." i czekam na sobotni koncert Kata i Romana :)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Zenek
Przede wszystkim Kat to był Roman, Luczyk i Jacek Regulski. A tak szczerze to nie wiem co gorsze, Mind Cannibals, Luczyk akustycznie czy ostatnia płyta Kata z Romanem, która była strasznie gówniana, do Róż dla mnie ten zespół to kult absolutny, teraz już go nie ma.

Dziwne rzeczy można tu przeczytać.Zenek pisze:Przede wszystkim Kat to był Roman, Luczyk i Jacek Regulski. A tak szczerze to nie wiem co gorsze, Mind Cannibals, Luczyk akustycznie czy ostatnia płyta Kata z Romanem, która była strasznie gówniana, do Róż dla mnie ten zespół to kult absolutny, teraz już go nie ma.
- maciek z klanu
535 pisze:Dziwne rzeczy można tu przeczytać.Zenek pisze:Przede wszystkim Kat to był Roman, Luczyk i Jacek Regulski. A tak szczerze to nie wiem co gorsze, Mind Cannibals, Luczyk akustycznie czy ostatnia płyta Kata z Romanem, która była strasznie gówniana, do Róż dla mnie ten zespół to kult absolutny, teraz już go nie ma.
mind cannibals przy bialoczarnej to nie stalo. wokale Becka to kloaka w porównaniu z Romanem !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Zenek
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Nie ma to jak szczera korespondencja, między wieloletnimi "przyjaciółmi".gelO pisze:
:-)
- COFFIN
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- COFFIN
:D:DKrzysztof Oset pisze: Uważaj tylko abyś w procederze wyjebywania nie wyjebał sam siebie
- Najprzewielebniejszy
juz w uszach brzmi Roman wyjący zachrypnietym glosem
Czzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarnyyyyyyyyyyyyyyy piiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr!
Czzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarnyyyyyyyyyyyyyyy piiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Nerwowy
Sova pisze:hahaha, ale syf.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.