No właśnie, właśnie...A na Infernal War też bym się nie obraził;).Lykantrop pisze: Podsumowując - w tym roku zdecydowanie czołówka jeśli idzie o polską scenę. Do czasu aż Azarath...
IPERYT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: IPERYT
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No ten Infernal War mógłby przeprosić za to co na splicie z KSM i nagrać coś na miarę "Terrorfront" :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja myślę, że Herr Warcrimer powinien założyć kolejny side project i występować jako kosmita z planety Aryja, który przyleciał zniszczyć Ziemię. mam nawet nazwę dla tego projektu: Infernal Gwar
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
myślałem, że wszedłem w temat o IPERYT :)Kaszub pisze:Ale dajmy spokój, przecież to temat o Morbid Angel.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a dla mnie Conflagrator jest znacznie lepszy niz Redesekration i ogolnie rzecz biorac to ich najlepsze wydawnictwo. Chcialbym, zeby poszli w podobnym kierunku.Kaszub pisze: "Conflagrator" i ostatni, pełny album
this is a land of wolves now
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Długo przekonywałem sam siebie do Redesekracji. Sam nie wiem czemu. Przecież to zajebiste granie w każdym standardzie - po prostu chyba oczekiwania wzięły górę nad obiektywizmem. Ale stało się. Jak kiedyś będę porównywał wszystkie wydawnictwa IW (bez splitów) do siebie, to napiszcie: "Wujek, idź spać". :) To po prostu nie ma sensu. Jest to po prostu "the blacker shade of pale". ;)
A Iperyt doceniam, ale nie słucham na co dzień. Tak bywa.
A Iperyt doceniam, ale nie słucham na co dzień. Tak bywa.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Wroce do jeszcze do R, bo to przeciez niezly material. Ale Conflagrator - moze jest z pozoru mniej intensywny, ale jak dla mnie to jednak najbrutalniejsze wydawnictwo IW jak dotad. I rowniez potrzebowalem calkiem sporo czasu, zeby je docenic. Pierwsze wrazenie, zwlaszcza odnosnie produkcji, bylo mocno mieszane, az tu nagle, po parunastu odsluchach, zapalila sie lampka z napisem "o kurwa, jednak rozpierdol jak sam skurwysyn" ;).
this is a land of wolves now
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
R. jest niezłym materiałem? Bo mnie C. wzięło z miejsca w tany. R było imprezową laską z charakterkiem do której ma się opory wizualne. :) Po kilku pląsach było zajebiście, ok.
...
Ale C. bardziej mnie kręcił od początku do końca. Umówmy się, że kolejny pełnoprawny długograj IW ocenię po przynajmniej 20 odsłuchach w całości. Po prostu czekam i chuj. :) Bo rozwój tej kapeli mi bardzo leży po prostu, bez ostatniego splitu jednak.
I tyle w temacie.
...
Ale C. bardziej mnie kręcił od początku do końca. Umówmy się, że kolejny pełnoprawny długograj IW ocenię po przynajmniej 20 odsłuchach w całości. Po prostu czekam i chuj. :) Bo rozwój tej kapeli mi bardzo leży po prostu, bez ostatniego splitu jednak.
I tyle w temacie.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
-
- rasowy masterfulowicz
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Ja miałem zgoła odmiennie - wsiąkłem w tą płytę od pierwszego odsłuchu.Wujek Lucyferiusz pisze:Długo przekonywałem sam siebie do Redesekracji
Swoją drogą - jakiż to piękny sposób sobie panowie na granie znaleźli - "napierdalajmy tak szybko, jak się da, ale niech to przy okazji chwytliwe będzie". Proste, a jakie skuteczne!
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- koreaniec
- w mackach Zła
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
tak tak tak!Lykantrop pisze:No ten Infernal War mógłby przeprosić za to co na splicie z KSM i nagrać coś na miarę "Terrorfront" :-)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Dobrze jest postawić na półce "No State of Grace", ale brakuje mi tu kilku przebojów z wersji nieoficjalnej. Szkoda, że materiał został okrojony, bo uważam, że numery które finalnie nie pojawiły się na płycie w niczym nie ustępują opublikowanym oficjalnie. A tak poza tym bardzo dobry materiał, odpowiednio wysoki poziom adrenaliny i nienawiści. Żadnych mielizn i wypełniaczy.
- Realista
- weteran forumowych bitew
Szalenie ważne jest żeby któryś z numerów niepublikowanych pojawił się na jakimś subtelnym wydawnictwie. :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jagoda przestań się kurwa mazać :)Brązowy Jenkin pisze:Dobrze jest postawić na półce "No State of Grace", ale brakuje mi tu kilku przebojów z wersji nieoficjalnej. Szkoda, że materiał został okrojony, bo uważam, że numery które finalnie nie pojawiły się na płycie w niczym nie ustępują opublikowanym oficjalnie. A tak poza tym bardzo dobry materiał, odpowiednio wysoki poziom adrenaliny i nienawiści. Żadnych mielizn i wypełniaczy.
Będzie składak z bandami z górnego Ślunska (Furia, Mastiphal, Massemord, etc.) i na niej ma się pojawić również IPERYT, może dodatkowo jakaś epka kiedyś dojdzie, więc pewnie i te numery usłyszysz na oficjalnym wydawnictwie. :)
A płyta "No State of Grace" wyśmienita!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Dzięki za wyjaśnienia myszo w stringach z pumeksu :) Pomimo, że używasz języka Kolatora, to uznaje te informacje za szalenie ważne ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
przestań się mazać wąsie w czepku z latexu :)Brązowy Jenkin pisze:Dzięki za wyjaśnienia myszo w stringach z pumeksu :) Pomimo, że używasz języka Kolatora, to uznaje te informacje za szalenie ważne ;)
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Kąsaj wafla ciamajdo. ;)
- Realista
- weteran forumowych bitew
chyba gofra :)