VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: VADER

20-06-2014, 19:16

manieczki pisze:http://nastek.pl/subkultury/1625,Z-dzie ... Metal-a-HH <-- TU. Nicram nie obraź się ;)
A czemuż miałbym? Przecież cenię Twoje poczucie humoru! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

20-06-2014, 20:25

W sumie troche szkoda, bo kupujesz u mnie plyty i pewnie teraz się obrazisz i przestaniesz, jednak u mnie słowo droższe pieniędzy: jak źle napisałeś o Naumachii, to nie znasz się na muzyce. Aby podkreślić wagę tych słów należy dodać jeszcze kmiołkowe "BURAKU" :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
nicram

20-06-2014, 21:02

+1 Z faktami się nie dyskutuje. Ja, miłośnik III ligowego, photoshop death metalu znać się na muzyce nie mogę. Wiadomo. A bogowie z Naumachii to kult eternal każdy wieśniak to wie. Po latach nawet doceniłem...:-DDDD Tak jak i inne wynalazki Pana Mariusza z Archeon na czele. :-D
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

21-06-2014, 13:21

Poziom chujni i buractwa to został przekroczony na Esquarial "Klassika". Takie coś mogli nagrać tylko Polacy z Polski B, z głośników wręcz wydobywa się swąd przypalonej cebuli i świeżo sianej gryki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

21-06-2014, 16:10

Jak się nie znasz na sztuce, to zamilcz!

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Pacjent

21-06-2014, 16:22

electricwizard pisze:Więc płaczesz, że nie zakomunikował Ci w kulturalny sposób żebyś wypierdalał czy dlatego, że nie pozwalał sprzedawać płyt na krzywy ryj pod salą, którą wynajął za swoje pieniądze w celu między innymi promocji zespołu/wytwórni? Nie zamierzam bronić tego kolesia bo ani go nie znam ani mi nie po drodze, mógł całą sprawę załatwić w bardziej kulturalny sposób, ale proszę mi też nie wciskać kitu, że sprzedawanie płyt na krzywy ryj podpinając się pod koncert organizowany przez kogoś innego jest zajebiście cacy i legit.
Pod salą, którą wynajął terminu "wypierdalaj" może użyć właściciel terenu pod salą lub osoba, wynajmująca teren pod salą. Jeśli osoba lubująca się w używaniu terminu "wypierdalaj" nie włada terenem pod salą to nie może nic zrobić nawet jeśli zbierze się tam 14 osób i będzie protestować przeciwko niemu krzycząc "wypierdalaj", a powyżej 14 jeśli będzie miało zgodę na zgromadzenie (zakładam, że teren pod klubem należał do miasta). Gorzej z handlem, ale tu i tak nie ma nic do powiedzenia osobnik od "wypierdalaj".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
majeku
postuje jak opętany!

21-06-2014, 18:42

Lykantrop pisze:Poziom chujni i buractwa to został przekroczony na Esquarial "Klassika". Takie coś mogli nagrać tylko Polacy z Polski B, z głośników wręcz wydobywa się swąd przypalonej cebuli i świeżo sianej gryki.
Proszę się odpierwiastkować od Polaków z Polski B.
Obscureband
zaczyna szaleć

21-06-2014, 19:26

Pacjent pisze:
electricwizard pisze:Więc płaczesz, że nie zakomunikował Ci w kulturalny sposób żebyś wypierdalał czy dlatego, że nie pozwalał sprzedawać płyt na krzywy ryj pod salą, którą wynajął za swoje pieniądze w celu między innymi promocji zespołu/wytwórni? Nie zamierzam bronić tego kolesia bo ani go nie znam ani mi nie po drodze, mógł całą sprawę załatwić w bardziej kulturalny sposób, ale proszę mi też nie wciskać kitu, że sprzedawanie płyt na krzywy ryj podpinając się pod koncert organizowany przez kogoś innego jest zajebiście cacy i legit.
Pod salą, którą wynajął terminu "wypierdalaj" może użyć właściciel terenu pod salą lub osoba, wynajmująca teren pod salą. Jeśli osoba lubująca się w używaniu terminu "wypierdalaj" nie włada terenem pod salą to nie może nic zrobić nawet jeśli zbierze się tam 14 osób i będzie protestować przeciwko niemu krzycząc "wypierdalaj", a powyżej 14 jeśli będzie miało zgodę na zgromadzenie (zakładam, że teren pod klubem należał do miasta). Gorzej z handlem, ale tu i tak nie ma nic do powiedzenia osobnik od "wypierdalaj".
Nie wiem do kogo należał chodnik, łącznik i plac zabaw przed klubem U BAZYLA. pan empajer lubi używać tego słowa i nie ważne czy byłeś, czy nie byłeś, czy jesteś w jego drużynie. Bo zdaje się, że Daray usłyszał to jeszcze jak grał w KMIODER? A może już było wiadomo, że ma nie grać i dlatego padły te słowa? pan e. to taka sama liga buractwa jak niektóre lidery/frontmeny i ich przydupasy z innych kapel - sprawdzone naocznie i nausznie.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
nan
postuje jak opętany!

21-06-2014, 19:48

Ta, usłyszał jak jeszcze grał. Właściwie to chwilę po tym, jak grać zaczął. Pomijając wszelkie inne implikacje, to aż dziwota człowiek bierze, że takimi głupimi tekstami ryzykuje się niemałą, jak zgaduję, inwestycję, narażając się na odwołanie trasy z braku bębniarza przez chamskie traktowanie tegoż. Swoją drogą ciekawa kwestia: to manager pracuje dla zespołu, czy zespół dla managera?
Awatar użytkownika
manieczki

21-06-2014, 19:50

Te, ale chyba(?) Vesania w której Daray bębni nadal współpracuje z Massive Music:
http://www.massive-music.pl/glowna.php? ... wst&id=131" onclick="window.open(this.href);return false;

Więc może między nimi jest ok?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nicram

21-06-2014, 19:56

Nie współpracują, a "mieli przyjemność współpracować".
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

21-06-2014, 20:00

Lykantrop pisze:Poziom chujni i buractwa to został przekroczony na Esquarial "Klassika". Takie coś mogli nagrać tylko Polacy z Polski B, z głośników wręcz wydobywa się swąd przypalonej cebuli i świeżo sianej gryki.
Esqarial akurat jest z Wrocławia, więc nie tylko. Pomijając powojenne "repatriacje", bo nie znam szczegółów.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

21-06-2014, 20:05

nan pisze:Ta, usłyszał jak jeszcze grał. Właściwie to chwilę po tym, jak grać zaczął. Pomijając wszelkie inne implikacje, to aż dziwota człowiek bierze, że takimi głupimi tekstami ryzykuje się niemałą, jak zgaduję, inwestycję, narażając się na odwołanie trasy z braku bębniarza przez chamskie traktowanie tegoż. Swoją drogą ciekawa kwestia: to manager pracuje dla zespołu, czy zespół dla managera?
No właśnie cały czas to miałem na myśli, że naraża swoim postępowaniem trasę na odwołanie. Ale chyba jego przydupasy zawsze znoszą dzielnie obelgi, dlatego tak się "rozchodził" :-)

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

21-06-2014, 20:07

Ja pamiętam, że Mario mnie kiedyś na Monstrosity wyprosił z klubu w asyście ochroniarzy bo w przerwach między piosenkami skandowałem "Majkel Dżekson" i "Matko boska, częstochowska!".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
nan
postuje jak opętany!

21-06-2014, 20:10

Bo to był jego klub, wiesz? I jego zespół grał.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

21-06-2014, 20:16

Lykantrop pisze:Ja pamiętam, że Mario mnie kiedyś na Monstrosity wyprosił z klubu w asyście ochroniarzy bo w przerwach między piosenkami skandowałem "Majkel Dżekson" i "Matko boska, częstochowska!".
Mnie wyprowadzało czterech ochroniarzy, a wcześniej publicznie pisał, że ciekaw jest co mu prosto w twarz powiem, a do głosu nie dopuścił, stanął za kordonem goryli.

PS. Ale Mariusza to ty szanuj!

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
535

21-06-2014, 21:08

krz63 pisze:
Lykantrop pisze:Ja pamiętam, że Mario mnie kiedyś na Monstrosity wyprosił z klubu w asyście ochroniarzy bo w przerwach między piosenkami skandowałem "Majkel Dżekson" i "Matko boska, częstochowska!".
Mnie wyprowadzało czterech ochroniarzy, a wcześniej publicznie pisał, że ciekaw jest co mu prosto w twarz powiem, a do głosu nie dopuścił, stanął za kordonem goryli.
Dlaczego wcale nie jestem zdziwiony? I ten facio pisze o biednych młodych ludziach walczących w internecie.
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

21-06-2014, 21:25

Jak rzucasz takie bluźnierstwa prosto w twarz zespołowi, to co się dziwisz, że Cię w asyście "emeritsecurity" z klubu wyprowadzają :)
Hello darkness, my old friend
Obscureband
zaczyna szaleć

21-06-2014, 21:38

Dawno temu nagrałem na whs jakiś matex z tiwi polskiej o MEGADETH. Rudy 102 bodajże z Ellefsonem gadał, że paczą na koncercie czy ludzie noszą szulki MEGADETH, a ci którzy nie noszą to po koncercie wpierdol dostają. To na bank były żarty, ale sądząc po zajściach jakie mieliśmy z panem e., kto wie do czego może być zdolny ten gość? Od wypierdolu do wpierdolu! Masywny empajer atakuje! Bójcie się metalowcy internetowi!
PS: Z tymi okrzykami MAJKEL DŻEKSON to faktycznie przegiąłeś. Nie mogłeś dokrzyczeć DŻEKSON! DŻEKSON! GÓJTARZ END BASES:)?
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

21-06-2014, 21:56

Tymothy pisze:
Jak rzucasz takie bluźnierstwa prosto w twarz zespołowi, to co się dziwisz, że Cię w asyście "emeritsecurity" z klubu wyprowadzają :)
Przecież w regulaminie na bilecie jasno jest napisane, że można wznosić tylko okrzyki zachwytu.
Aha, ale Mario to ty szanuj.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
ODPOWIEDZ