VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: VADER
Kawał chuja z tego Szubrchta. Napisał tak wciągającą ksiązkę, że całą sobotę czytałem hehehe. Miła odmiana od tych smętów jakie nam ostatnio zaserwowano w temacie 'heretyków i konkwistadorów' ;) Szkoda, że tak mało juz o metalu pisze bo trudono mi jakiegoś lepszego Opałka znalezć hehe
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Emeritsecurity to bym się nie bał, wtedy naprawdę czterech rosłych skurwieli mnie za fraki wyprowadzali. Nawet pytałem się szanownego Mariana w jaki sposób zakłóciłem przebieg imprezy to usłyszałem coś ala "bo jesteś idiotą" (być może dodał "wypierdalaj buraku", nie pamiętam, pijany byłem). Enyłej, nie mam jakiegoś żalu, bo jechałem tam głównie dla towarzystwa, które 30 minut później wyszło z hali i impreza trwała dalej. Dla mnie ten koleś to przykład wiejskiego cepa, który mentalnie żyje w obrębie swojego ziemniaczano - cebulo pola. Zawsze promował klajster i jest tępawym pseudodorobkiewiczem, który znalazł sobie marne pole do orania w postaci Vader. Gadając kiedyś z Pioterem nawet się zapytałem czemu taki idiota się go trzyma tyle lat to robiąc pokorną minę powiedział coś w stylu "daje nam lepsze warunki niż te które ja sam próbowałem negocjować zostawiając go i idąc do Dziuby". Zgroza.Tymothy pisze:Jak rzucasz takie bluźnierstwa prosto w twarz zespołowi, to co się dziwisz, że Cię w asyście "emeritsecurity" z klubu wyprowadzają :)Lykantrop pisze:Ja pamiętam, że Mario mnie kiedyś na Monstrosity wyprosił z klubu w asyście ochroniarzy bo w przerwach między piosenkami skandowałem "Majkel Dżekson" i "Matko boska, częstochowska!".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Ty mi tu nie żartuj w taki sposób, zobaczysz jak połączę swoje siły z Marianoitaliano i złożymy pozew zbiorowy, to teraz takie mode :)Riven pisze:Vader to gowno i pośmiewisko (czekam na pozew)
Hello darkness, my old friend
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
:DDDDDDDDDDDD
swoja droga, o buractwie mario i pjotera slyszalem zanim poznalem internetowe fora itp.
pjotr ponoc straszny burak:)
swoja droga, o buractwie mario i pjotera slyszalem zanim poznalem internetowe fora itp.
pjotr ponoc straszny burak:)
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
pan e. skończył się na KILL'EM ALL. Sam był perkusistą więc może ma skrzywienie psychicznie bo też mu kazali wypierdalać. http://www.metal-archives.com/bands/Har ... ab_members" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
-
- zaczyna szaleć
Dlatego wszystkie maile trzymam, a tych co nie mam już na skrzynce są przegrane na taśmy magnetyczne i dyski optyczne:)
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Coś z tym imieniem Mariusz jest w metalu, pierwiastek boskości chiba.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Maile od pana e. to specjalnie na pikciór winylach uwiecznię. Winyle z rowami mariońskimi - piękna rzecz!535 pisze:Bardzo dobrze. Jak Mariusz kiedyś zechce zostać politykiem, będziesz miał jak znalazł.Obscureband pisze:Dlatego wszystkie maile trzymam, a tych co nie mam już na skrzynce są przegrane na taśmy magnetyczne i dyski optyczne:)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
ile płaczu, polaczki to są kmioty, jak masz pieniążki to rozwiążę twoje problemy , jeden wyjazd do lasu i po sprawie :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
umówimy się na piwo i przemyślimy temat, a tak na marginesie, pan obscur coś tam odpowiedział na obelgę wypierdalaj czy dzwonił po mamę, a może się rozpłakał i zabrał swój kram?535 pisze:Po pierwsze to Kmiotki. Po drugie ja też mam duży bagażnik i dobre miejsca w lasach znam. Dyskrecja zapewniona. Zapraszam chętnych.REINHARD IRRUMATOR pisze:ile płaczu, polaczki to są kmioty, jak masz pieniążki to rozwiążę twoje problemy , jeden wyjazd do lasu i po sprawie :)
takich ciot to nie lubię, like nie będzie :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No właśnie. Zamiast dawno temu się samemu wziąć za interes, jak np p. Adaś i wcześniej znajomi z zachodu, to nadal ciągnie za sobą tego wafla (albo na odwrót). A potem płacz, że Amon Amarth ma większe plakaty:/Lykantrop pisze:Gadając kiedyś z Pioterem nawet się zapytałem czemu taki idiota się go trzyma tyle lat to robiąc pokorną minę powiedział coś w stylu "daje nam lepsze warunki niż te które ja sam próbowałem negocjować zostawiając go i idąc do Dziuby". Zgroza.
'Come the Blessed Madness'