VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

Re: VADER

22-06-2014, 01:10

Kawał chuja z tego Szubrchta. Napisał tak wciągającą ksiązkę, że całą sobotę czytałem hehehe. Miła odmiana od tych smętów jakie nam ostatnio zaserwowano w temacie 'heretyków i konkwistadorów' ;) Szkoda, że tak mało juz o metalu pisze bo trudono mi jakiegoś lepszego Opałka znalezć hehe
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

22-06-2014, 02:00

Tymothy pisze:
Lykantrop pisze:Ja pamiętam, że Mario mnie kiedyś na Monstrosity wyprosił z klubu w asyście ochroniarzy bo w przerwach między piosenkami skandowałem "Majkel Dżekson" i "Matko boska, częstochowska!".
Jak rzucasz takie bluźnierstwa prosto w twarz zespołowi, to co się dziwisz, że Cię w asyście "emeritsecurity" z klubu wyprowadzają :)
Emeritsecurity to bym się nie bał, wtedy naprawdę czterech rosłych skurwieli mnie za fraki wyprowadzali. Nawet pytałem się szanownego Mariana w jaki sposób zakłóciłem przebieg imprezy to usłyszałem coś ala "bo jesteś idiotą" (być może dodał "wypierdalaj buraku", nie pamiętam, pijany byłem). Enyłej, nie mam jakiegoś żalu, bo jechałem tam głównie dla towarzystwa, które 30 minut później wyszło z hali i impreza trwała dalej. Dla mnie ten koleś to przykład wiejskiego cepa, który mentalnie żyje w obrębie swojego ziemniaczano - cebulo pola. Zawsze promował klajster i jest tępawym pseudodorobkiewiczem, który znalazł sobie marne pole do orania w postaci Vader. Gadając kiedyś z Pioterem nawet się zapytałem czemu taki idiota się go trzyma tyle lat to robiąc pokorną minę powiedział coś w stylu "daje nam lepsze warunki niż te które ja sam próbowałem negocjować zostawiając go i idąc do Dziuby". Zgroza.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

22-06-2014, 05:28

Vader to gowno i pośmiewisko (czekam na pozew)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

22-06-2014, 08:46

Riven pisze:Vader to gowno i pośmiewisko (czekam na pozew)
Ty mi tu nie żartuj w taki sposób, zobaczysz jak połączę swoje siły z Marianoitaliano i złożymy pozew zbiorowy, to teraz takie mode :)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-06-2014, 08:49

Profilaktycznie zesralem się w spodnie ;)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
[V]

22-06-2014, 09:17

jak Ci się nie podoba to wypierdalaj!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-06-2014, 09:21

:DDDDDDDDDDDD

swoja droga, o buractwie mario i pjotera slyszalem zanim poznalem internetowe fora itp.
pjotr ponoc straszny burak:)
Obscureband
zaczyna szaleć

22-06-2014, 10:57

pan e. skończył się na KILL'EM ALL. Sam był perkusistą więc może ma skrzywienie psychicznie bo też mu kazali wypierdalać. http://www.metal-archives.com/bands/Har ... ab_members" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

22-06-2014, 17:48

"Wprost" ujawni te rozmowy, będą kolejne taśmy.:)
A maila z pogróżkami z ciechocińskiego serwera także miałem przyjemność otrzymać. Szkoda, że już go nie mam, przepadł przy czyszczeniu poczty.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

22-06-2014, 17:53

Obrazek

- Mówisz, że tak będzie dobrze, Mariusz?
535

22-06-2014, 19:41

moonfire pisze:"Wprost" ujawni te rozmowy, będą kolejne taśmy.:)
A maila z pogróżkami z ciechocińskiego serwera także miałem przyjemność otrzymać. Szkoda, że już go nie mam, przepadł przy czyszczeniu poczty.
Ja pierdolę, robi się coraz ciekawiej.
Obscureband
zaczyna szaleć

22-06-2014, 20:14

Dlatego wszystkie maile trzymam, a tych co nie mam już na skrzynce są przegrane na taśmy magnetyczne i dyski optyczne:)
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
535

22-06-2014, 21:37

Obscureband pisze:Dlatego wszystkie maile trzymam, a tych co nie mam już na skrzynce są przegrane na taśmy magnetyczne i dyski optyczne:)
Bardzo dobrze. Jak Mariusz kiedyś zechce zostać politykiem, będziesz miał jak znalazł.
Awatar użytkownika
manieczki

22-06-2014, 21:38

Coś z tym imieniem Mariusz jest w metalu, pierwiastek boskości chiba.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Obscureband
zaczyna szaleć

22-06-2014, 22:00

535 pisze:
Obscureband pisze:Dlatego wszystkie maile trzymam, a tych co nie mam już na skrzynce są przegrane na taśmy magnetyczne i dyski optyczne:)
Bardzo dobrze. Jak Mariusz kiedyś zechce zostać politykiem, będziesz miał jak znalazł.
Maile od pana e. to specjalnie na pikciór winylach uwiecznię. Winyle z rowami mariońskimi - piękna rzecz!
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

22-06-2014, 22:13

ile płaczu, polaczki to są kmioty, jak masz pieniążki to rozwiążę twoje problemy , jeden wyjazd do lasu i po sprawie :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
535

22-06-2014, 22:20

REINHARD IRRUMATOR pisze:ile płaczu, polaczki to są kmioty, jak masz pieniążki to rozwiążę twoje problemy , jeden wyjazd do lasu i po sprawie :)
Po pierwsze to Kmiotki. Po drugie ja też mam duży bagażnik i dobre miejsca w lasach znam. Dyskrecja zapewniona. Zapraszam chętnych.
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

22-06-2014, 22:34

535 pisze:
REINHARD IRRUMATOR pisze:ile płaczu, polaczki to są kmioty, jak masz pieniążki to rozwiążę twoje problemy , jeden wyjazd do lasu i po sprawie :)
Po pierwsze to Kmiotki. Po drugie ja też mam duży bagażnik i dobre miejsca w lasach znam. Dyskrecja zapewniona. Zapraszam chętnych.
umówimy się na piwo i przemyślimy temat, a tak na marginesie, pan obscur coś tam odpowiedział na obelgę wypierdalaj czy dzwonił po mamę, a może się rozpłakał i zabrał swój kram?
takich ciot to nie lubię, like nie będzie :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
COFFIN

22-06-2014, 23:01

Lykantrop pisze:Gadając kiedyś z Pioterem nawet się zapytałem czemu taki idiota się go trzyma tyle lat to robiąc pokorną minę powiedział coś w stylu "daje nam lepsze warunki niż te które ja sam próbowałem negocjować zostawiając go i idąc do Dziuby". Zgroza.
No właśnie. Zamiast dawno temu się samemu wziąć za interes, jak np p. Adaś i wcześniej znajomi z zachodu, to nadal ciągnie za sobą tego wafla (albo na odwrót). A potem płacz, że Amon Amarth ma większe plakaty:/
'Come the Blessed Madness'
ODPOWIEDZ