DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARKTHRONE
Bambi chyba także. Fenriz nie nosi apaszki, więc oboje go pewnie zjebią...;-)
all the monsters will break your heart
-
- zaczyna szaleć
zapracowany człowiek, który nie ma nawet czasu, by się ogolić czy umyć. Każdy widzi swoje.Karkasonne pisze: Nie, za to, że wygląda jak
- empir
- zahartowany metalizator
Zekke chyba też nie. Jego opinia w tym temacie jest szalenie istotna.Morph pisze:Czekaj czekaj, jeszcze się Trypraceps nie wypowiedział.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDraphi pisze:zapracowany człowiek, który nie ma nawet czasu, by się ogolić czy umyć. Każdy widzi swoje.Karkasonne pisze: Nie, za to, że wygląda jak
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
w sumie smiech na sali. po 1dnym zdjeciu jeszcze widac ze z pijackiej imprezy osadzac goscia :)) chyba kazdy z was ma takie jedno zjebane zdjecie w swoim porfolio.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Żebyś wiedział :)
Co ty opowiadasz? Przecież to jest zapracowany człowiek, on nawet nie ma czasu brody przystrzyc i się umyć.maciek z klanu pisze:w sumie smiech na sali. po 1dnym zdjeciu jeszcze widac ze z pijackiej imprezy osadzac goscia :)) chyba kazdy z was ma takie jedno zjebane zdjecie w swoim porfolio.
- maciek z klanu
Na wydaniu deluxe chyba FOAD jego kolega ma podobna brode tylko ze szersza i dluzsza to tez chcial. :)Karkasonne pisze:Co ty opowiadasz? Przecież to jest zapracowany człowiek, on nawet nie ma czasu brody przystrzyc i się umyć.maciek z klanu pisze:w sumie smiech na sali. po 1dnym zdjeciu jeszcze widac ze z pijackiej imprezy osadzac goscia :)) chyba kazdy z was ma takie jedno zjebane zdjecie w swoim porfolio.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- moonfire
Wali mnie wygląd Fenriza. Zawsze miałem w dupie image kapel. Ważne, że zagrać potrafili. Niechby nawet wyglądali tak jak na poniższym zdjęciu, a nagrali zajebisty album, to będzie git. Nigdy nie rozumiałem fetyszyzowania wygladu zewnętrznego u metalowców, że niby trzeba jakieś groźne miny robić, zakładać niewiadomo co. Fajnie, że thrash metal skorzystał z oczywistego rozwiązania HC/punk, czyli wygląd chłopaków z sąsiedztwa.

- twoja_stara_trotzky
coś w tym jest, Fenriz be bo za brzydki, Nergal czy Vincent be, bo za ładni :DDD
najlepiej jak na ryju jest tyle farby, aby nie było widać czy pijak spod warzywniaka czy profesor chemii organicznej :D
najlepiej jak na ryju jest tyle farby, aby nie było widać czy pijak spod warzywniaka czy profesor chemii organicznej :D
- moonfire
Taaa, a jak farbę zmyje, to popierdala do szkoły i pryszcze wyciska przed lejbami.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- moonfire
Bo talentu muzycznego od włożenia na siebie zbroi i pomalowania pyska nie przybędzie. Nie przybywa również od strojenia groźnych min czy mrocznej napinki na fotach. A panowie powyżej to klasa sama w sobie. Słychać ich na "Nothingface".
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Z drugiej strony, masz takie Sunn O))), których koncept idealnie pasuje do do ich muzyki. Albo The Residents, którzy skrupulatnie ukrywają swoją tożsamość i tak tworzą "siebie". Dlatego - jak zawsze - wszystko zależy od dobrania dobrych proporcji i dobrego pomysłu, który umie się przekazać.
The madness and the damage done.
To już było wałkowane kilka razy, ale te dwa obozy chyba nigdy się nie dogadają. Są tacy, dla których image zespołu nie ma najmniejszego znaczenia, równie dobrze mogą mieć zbroje jak i grać black metal w dresach - bo liczy się wyłącznie muzyka, a jak ktoś twierdzi inaczej to lolek. Z drugiej strony sa tacy, dla których muzyka tworzy większą całość, gdzie wizerunek współgrający z muzyką tworzy coś synergicznie większego, o mocy bardziej przytłaczającej, i tego zdania jestem ja. Ani wspomniane Sunn, ani The Residents, ManowarDeathspellOmegaMacabreWatainKingDiamond... ani nawet mniejsi pokroju Powerwolf, nie byliby dla większości tym samym, gdyby ich całkowicie obedrzeć z wizerunku.
wygląda jak Paul Speckmann :) za 20 lat - jak dożyję i rzuci mnie żona będę wyglądał podobnie :))black_lava pisze:wygląda jak śmieć.
może to tylko do wody ma piwo ?:)Aron pisze:Nie martwi mnie wygląd Fenriza, tylko to że do piwa ma przepitkę...
-
- zaczyna szaleć
Lol, rozpętała się tu kilkustronicowa dyskusja na temat "menelskiego" image Fenriza, ale jednego drobnego szczegółu to nikt nie dostrzegł:

Fenriz goli się pod pachami, co oznacza że ten "menelski" image jest celowy :) To powinno uciąć wszelkie dyskusje na temat Jego wyglądu.

Fenriz goli się pod pachami, co oznacza że ten "menelski" image jest celowy :) To powinno uciąć wszelkie dyskusje na temat Jego wyglądu.
-
- weteran forumowych bitew
No patrz pan, ciekawa uwaga. Rzeczywiście.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, tutaj powinien się wypowiedzieć specjalista. Bambi? Yossarian?
The madness and the damage done.