Finally, the last mix is done and the album is complete. Release should be February 2013.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: DARKTHRONE
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Dragazes
- w mackach Zła
Darkthrone pisze: The Underground Resistance album will be the first ever that will be mastered separately for the vinyl release.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
..."Darkthrone albums get mastered???? damn it fuck that!" :D
- moonfire
- zahartowany metalizator
Świat się kończy, Darkthrone masterują płyty.:)
- KreatoR
Zwłaszcza w przypadku pozbycia się tychże:)Morph pisze:Jak nie ma - inna tłocznia, przeznaczenie na inny rynek, wreszcie - przeważnie (w 99% przypadków) dużo mniejsza wartość ef. odsprzedaży. Są to różnice dość fundamentalne.
- vicek
A o jaki numer ci konkretnie chodzi?Arisowicz pisze:Na DT&BF jest za to ciężar, ale też mnóstwo Motorheadowej przebojowości. Dla mnie przynudzające, walcowate FOAD jest sporo słabsze, choć oczywiście jest tam jeden taki strzał, który mnie wyrywa z kapci.
-
- w mackach Zła
o zboczeńca siedmiu wrót
ale lubię też wychowanego na skale czy odjeb się i umrzyj.
ale lubię też wychowanego na skale czy odjeb się i umrzyj.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
eee, tam sa same hity. Splitkein fever i shores in fla...these shores are damned to jedne z najlepszych piosenek tego zespolu!!!:-)
this is a land of wolves now
-
tak jest.najbardziej wulgarna,bezposrednia i rock n rollowa propozycja tego zabójczego duetu.jak mozna tego nie kochac?Riven pisze:eee, tam sa same hity.
nie moge sie juz doczekac nowej plyty.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
przede wszystkim tam kroluje cos co mialo rzadzic wg zapowiedzi fenriza na jej nastepczyni, a czego jednak nie bylo w takiej dawce, mianowicie: "THE RIFF". wyjebane, chwytliwe riffy sa tam i tyle.
-
- zaczyna szaleć
Panie i Panowie, jeżeli 21.12.12 nastąpi koniec świata to premiera "The Underground Resistance" (luty 2013) pójdzie się jebać. Mam nadzieje, że zaistnieją jakieś formalne opóźnienia w apokalipsie, bo chciałoby się przesłuchać ten materiał. BTW jeżeli sejf F&NC przetrwa katastrofę, to możemy być spokojni ;)
Mistrzu (re do posta z wątku "BURZUM"), Czwórka Darkthrone >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Jedynka Burzum
Mistrzu (re do posta z wątku "BURZUM"), Czwórka Darkthrone >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Jedynka Burzum
Słucham właśnie z winyla trzeciej płyty Darkthrone... to były czasy... Przeczytałem wczoraj wywiad z Fenrizem w Musick Magazine i kurde... myślę, że obsrałby się jakby przyszedł do mnie w gości :) Myśli, że jest zajebisty z tą swoją kolekcją, a ja nadałbym mu nowe znaczenie słowa "zajebistość" :))) Co wy kurwa tam na północy wiecie o kolekcjonowaniu płyt ? :) Jak to było w Asterxie - "Ależ głupi Ci Norwegowie". Nie miałem okazji poznać Fenriza, ale czytając z nim wywiady coś mi się wydaje, że bym się z gościem bardzo dobrze dogadał...
- mad
Zajebałby ci połowę kolekcji i tyle byś z tego miał.
- maciek z klanu
Maria Konopnicka pisze:Słucham właśnie z winyla trzeciej płyty Darkthrone... to były czasy... Przeczytałem wczoraj wywiad z Fenrizem w Musick Magazine i kurde... myślę, że obsrałby się jakby przyszedł do mnie w gości :) Myśli, że jest zajebisty z tą swoją kolekcją, a ja nadałbym mu nowe znaczenie słowa "zajebistość" :))) Co wy kurwa tam na północy wiecie o kolekcjonowaniu płyt ? :) Jak to było w Asterxie - "Ależ głupi Ci Norwegowie". Nie miałem okazji poznać Fenriza, ale czytając z nim wywiady coś mi się wydaje, że bym się z gościem bardzo dobrze dogadał...
nie ilość, a jakość. amen.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Kontakt:
ja mam wyjebane na rozmiary kolejkcji itp., ale jak ktoś ma kilkanaście tysciecy plyt to już o czyms swiadczy. dlatego eternal respect dla kolekcjonerow takich jak Maria ale tez np. Bloodcult który ma tych plyt znacznie mniej ale relatywnie patrząc podchodzi do tego identycznie ;).
- Only_True_Believers
Maria Konopnicka pisze:Myśli, że jest zajebisty z tą swoją kolekcją, a ja nadałbym mu nowe znaczenie słowa "zajebistość" :))) .
a powiedział, że ile ma?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- empir
jebnij se sesje zdjęciową Ty + Twoja kolekcja i wyślij foty do Fenriza. niewykluczone że zapyta się Ciebie co polecasz. możesz mieć duży wpływ na kolejną płytę Dark Throne ;)Maria Konopnicka pisze:Słucham właśnie z winyla trzeciej płyty Darkthrone... to były czasy... Przeczytałem wczoraj wywiad z Fenrizem w Musick Magazine i kurde... myślę, że obsrałby się jakby przyszedł do mnie w gości :) Myśli, że jest zajebisty z tą swoją kolekcją, a ja nadałbym mu nowe znaczenie słowa "zajebistość" :))) Co wy kurwa tam na północy wiecie o kolekcjonowaniu płyt ? :) Jak to było w Asterxie - "Ależ głupi Ci Norwegowie". Nie miałem okazji poznać Fenriza, ale czytając z nim wywiady coś mi się wydaje, że bym się z gościem bardzo dobrze dogadał...
- Riven
- Kontakt:
ja musialem przypominać gitarzyście Voivod który riff jest który na Phobos wiec takie rzeczy sa możliwe :D. Odpytaj Fenriza z dyskografii Darkthrone i jak zle powie to wpierdol :D
- empir
pewnie Chewy to pozer. trzeba było mu wjebać i wysłać swoje CV do Away'a ;)Riven pisze:ja musialem przypominać gitarzyście Voivod który riff jest który na Phobos wiec takie rzeczy sa możliwe :D. Odpytaj Fenriza z dyskografii Darkthrone i jak zle powie to wpierdol :D