DEATHSPELL OMEGA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

Re: DEATHSPELL OMEGA

27-06-2012, 20:08

Przecież wyraźnie zaznaczyłem, że jestem nie tylko jedną z kilkudziesięciu osób, które zrozumiały black metal, ale również należę do garstki osób, które zrozumiały sens istnienia. Wiedza ta pochodzi ze źródła.

No kurwa, poczytaj sobie te nieliczne wywiady, teksty itp.. Oczywiście to, że nabijają się w zasadzie z większości nie wyklucza postępowania celowego, zamierzonego i jak najbardziej poważnego. Niech Ci trocki to rozrysuje, mi się nie chce ;))
Ostatnio zmieniony 27-06-2012, 20:19 przez Parasite, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślisz, że myślisz?

- http://wolnaludzkosc.pl/ - <-------- That's fucking crazy, man!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-06-2012, 20:12

Podstawowe pytanie: ZWALIĆ CI KONIA?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Bambi
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 20:13

Ledwo pojawił się na forum, a już kopiuje, do tego dość nieudolnie styl trockiego, drona i mariana! Nie może tak być!
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
nicram

27-06-2012, 20:14

Parasite pisze:Z tego co się orientuję, to nawet (czy może przede wszystkim) ONI (w sensie DsO) wielkie jaja sobie robią ;) Tylko prawdziwi wybrańcy są w stanie to dostrzec.
Ja pierdolę, grasz w DsO? :-D
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 20:14

Lol, ja nawet nie wiem jak oni te gitary trzymają ;))
manieczki pisze:Podstawowe pytanie: ZWALIĆ CI KONIA?
Nie jesteś godzien pucować mojego berła, choćbyś założył aksamitne rękawiczki. Ni chuja!
Myślisz, że myślisz?

Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

27-06-2012, 20:15

nicram pisze:Ja pierdolę, grasz w DsO? :-D
On klaszcze w dso.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
nicram

27-06-2012, 20:20

inaczej nie może, jak sam napisał, nie wie jak oni gitary trzymają...
535

27-06-2012, 20:22

nicram pisze:
Parasite pisze:Z tego co się orientuję, to nawet (czy może przede wszystkim) ONI (w sensie DsO) wielkie jaja sobie robią ;) Tylko prawdziwi wybrańcy są w stanie to dostrzec.
Ja pierdolę, grasz w DsO? :-D
Prawdopodobnie na kastanietach.
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 20:23

nicram pisze:inaczej nie może, jak sam napisał, nie wie jak oni gitary trzymają...
Klaskać to ja mogę po dupie Twojej dziewczyny, do rytmu, np. do Devouring Famine, będzie miała więcej orgazmów niż z Tobą przez całe wasze pożycie ;))
Myślisz, że myślisz?

535

27-06-2012, 20:25

Pisałeś coś o berle. Tego się trzymaj!
Awatar użytkownika
hvk
rozkręca się

27-06-2012, 20:32

Ja pierdolę, ledwo studentom się sesja skończyła i co się wyprawia.
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 20:37

Parasite pisze:
nicram pisze:inaczej nie może, jak sam napisał, nie wie jak oni gitary trzymają...
Klaskać to ja mogę po dupie Twojej dziewczyny, do rytmu, np. do Devouring Famine, będzie miała więcej orgazmów niż z Tobą przez całe wasze pożycie ;))
Ja pierdolę...
Dobrze ci idzie, jak tak dalej pójdzie to wpasujesz się w towarzystwo niektórych pacanów którzy automatycznie przechodzą tutaj do obrażania czyichś kobiet lub matek. Gratulacje.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
kakademona
weteran forumowych bitew

27-06-2012, 20:41

chyba czas ,żeby analny dosiadł swojego land rovera i podjechał gdzieś gdzie znajdzie zasięg internetu ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

27-06-2012, 20:43

Bambi pisze:
Triceratops pisze:Od Duran Duran i new romantic to jest chyba bambus, ja jestem od Dethspel Omega ;>
Ty masz wszelkiej maści apaszki, nie ja :D
Co z tego jak nie wiem jak i do czego je nosic...... ;(
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 20:43

Alsvartr pisze:
Parasite pisze:
Ja pierdolę...
Dobrze ci idzie, jak tak dalej pójdzie to wpasujesz się w towarzystwo niektórych pacanów którzy automatycznie przechodzą tutaj do obrażania czyichś kobiet lub matek. Gratulacje.
Boże Ty patrzysz, a nie grzmisz.... a ja miałem robić za piorunochron.

Trochę luzu, nie wiem jakiego poziomu trzeba mieć poczucie humoru, żeby się z tego nie śmiać. Może stres, sesja, praca itp.. Poza tym to była riposta, chamska, nawet bardzo, poniżej pasa itd ;)) Nie wiem, jeżeli nicram się obraził, to mogę przeprosić i powiedzieć, że nigdy nie klepnąłbym jego dziewczyny w dupę, za żadne skarby ;)
Myślisz, że myślisz?

535

27-06-2012, 20:48

Słucham tego może dziesiąty raz i mogę śmiało stwierdzić, że podobają mi się te melodie. Szczególnie melodia numer 3 oraz melodia numer 5. Tak. Te właśnie melodie.

edit

Jeszcze przecież 6 jest znakomita.
Awatar użytkownika
nicram

27-06-2012, 21:29

Parasite pisze:Trochę luzu, nie wiem jakiego poziomu trzeba mieć poczucie humoru, żeby się z tego nie śmiać. Może stres, sesja, praca itp.. Poza tym to była riposta, chamska, nawet bardzo, poniżej pasa itd ;)) Nie wiem, jeżeli nicram się obraził, to mogę przeprosić i powiedzieć, że nigdy nie klepnąłbym jego dziewczyny w dupę, za żadne skarby ;)
Jakbyś nawet klepnął to byłoby ostanie Twoje klepnięcie w życiu. Nie obraziłem się, ale przeproś. Za chamstwo i wrzuty poniżej pasa, a tak poza tym:
Parasite pisze:Boże Ty patrzysz, a nie grzmisz....
to nie pomyliłeś for? ;-)
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 21:39

Parasite pisze:Trochę luzu, nie wiem jakiego poziomu trzeba mieć poczucie humoru, żeby się z tego nie śmiać. Może stres, sesja, praca itp.. Poza tym to była riposta, chamska, nawet bardzo, poniżej pasa itd ;)) Nie wiem, jeżeli nicram się obraził, to mogę przeprosić i powiedzieć, że nigdy nie klepnąłbym jego dziewczyny w dupę, za żadne skarby ;)
Z Marią byś się dogadał, bo on do wszystkiego z "dystansem" podchodzi i jest zajebiście wyluzowany. Ogólnie sprawa wygląda tak: obrażasz czyjąś matkę/kobietę = jesteś kmiotem. Proste. I święty borze nie pomorze.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 21:43

Może i tak.
Poza tym ja nie obraziłem centralnie jego dziewczyny ;) To był chamski wjazd na niego, na jego męską dumę.
Jednak ponuraki z was ;)
nicram pisze:
Jakbyś nawet klepnął to byłoby ostanie Twoje klepnięcie w życiu. Nie obraziłem się, ale przeproś. Za chamstwo i wrzuty poniżej pasa, a tak poza tym:
Parasite pisze:Boże Ty patrzysz, a nie grzmisz....
to nie pomyliłeś for? ;-)
Przepraszam, naprawdę, obiecuję poprawę, nie bij mnie, ale chamem bywam (tylko czasami ;) ) i nic na to nie poradzę. Widzę, że wrażliwy z Ciebie młody człowiek. Rust In Peace to jedna z moich ulubionych thrashowych płyt (ale później już stosunkowo cienko Rudy prządł ;)). Przy jakieś okazji napijemy się piwa, albo najlepiej siedem.
Myślisz, że myślisz?

Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

27-06-2012, 21:57

Przyprowadzajcie do mnie swoje matki, skarcę je za wasze winy!
Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ